reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
monika dlatego wszystko tzreba brac pi razy drzwi. heheh tylko dzieci podobno spokojniejsze sa przy spirycie :-D:-D:-D;-)

Ostatnia edycja:
monika myślę, że bardzo nie ma co się przejmować, nawet w dziedzinie pielęgnacji dzieciątka są trendy i to już Twój wybór czy chcesz się dopasować czy nie.

A ja nie rozumiem jednego 2 dzieci smarowałam spirytusem i było ok zdrowe dzieci są ,pępki pięknie zagojone teraz nagle wszystko szkodzi czasem mi się wydaje że to przesada

Ja nie mam dzieci i doswiadczenia- tyle co sie całe życie z tematem wychowania dzieciaczka słyszało. I tez zdecydowanie odnosze takie wrażenie przy wielu sprawach związanych z ciąża i opiekna nad niemowleciem. Nasze matki miały takie a nie inne warunki, rzeczy na kartki, jeden rodzaj butelki i smoka- a teraz tez dziecku moze niby nie podpasowac i 5 rodzajów butli, do kazdego po 3 rozne smoczki do ciagniecia..jeny naprawde czasem to troche przesada.. I tak ze wszystkim.. kosmetyki, nagle chemia- no a co tam ma byc. Z tym pepkiem to 'trendi' zmienia sie non stop i teraz bedziecie myc mydłem a za rok uslyszycie jakie to bylo szkodliwe.. I tak dalej i tak dalej.. kazdy widze aspekt ciazy jak i obsługi niemowlaka juz ma mase opinii, wiekszosc negatywnych- zwiariowac mozna.
Treoche dystansu, zasiegnac jezyka ale tez i na logike i własne zdanie podejsc do tego ;-)

monika no wiesz ciężarna z butelka alkoholu w reku toz to hańba w biały dzień:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ło jezu jakby mnie baby okienne na moim osiedlu wypatrzyły niosaca alkohol to zaraz byłabym matka rodziny patologicznej :-D:-D:-D

reklama
Do góry