reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
no właśnie takie są standardy chyba
ja mam złe skojarzenia jeśli chodzi o to golenie, bo do łyżeczkowania też musiałam być ogolona i teraz na samą myśl mnie trochę trzęsie:baffled:

nefi dziwne że każą golić skoro tną gdzie indziej ... To tak jak by Ci kazali głowę ogolić do porodu :errr:

Inamorate i jeszcze pakuneczek dostaniesz do ręki ... taką Kinder niespodziankę :-D

heheh no jak dostałam maszynke w szpitalu do dziekowałam Bogu, że się w domu ogoliłam. juz szare mysło byłoby bardziej ostre :-D:-D:-D:-D:-D

Mini ja tam nie wiem czym oni sie kieruja. Może lepiej nie wiedziec :baffled:. a może chodzi o to, że zarosty bywaja rózne :-D:-D:-D

Nie dość, żę oczyszczona ogolona to jeszcze szczuplejsza wyjdę z tego SPA :-D :rofl2:

i z " wrzaskunem" na rekach..
koniec narzekań , ze skrzypi, mierdzi, ze ciąży..

kupa "szczęscia" nas ogarnie
z przewaga kup...
i pogryzione suty... ale to tak zebyśmy czuły ze żyjemy...
i oczy jak zapałki po nocnych "balangach"...
no sielanka będzie...

nefi mnie położna goliła :-) Bardziej poprawiała moje niedoróbki :-D

Kindzia ja już się boję :ninja2: nie wiem czy nie wolała bym jeszcze z pół roku w ciąży chodzić :-D

reklama
dobra nie doczytam was !!!!!

perelandia - ja nie bedac w ciazy zawsze sie gole na lyso - jak ide do gina to zapuszczam na 3 mm tera mnie kurzaja taki krzaki i gole trymerem a boki maszynka ;p

peseta - łoomatko musialabym dzis zaczac zeby do marca byc lysa hyhy

do cc - goli sie gore, boki i dol nie istotny za to do sn - boki i dol w razie pekniecias i szycia b tem klaki przeszkadzaja w szyciu i gojeniu

Do góry