reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
W czasie trwania ciąży powinno stosować się depilację na zimno, można także usuwać włoski pęsetą.

Ja pitolę, jakbym miała to robić pęsetą, to chyba z rok bym się skubała:-D. Kto w ogóle się depiluje pęsetą?
Muszę się dopytać, jakie tutaj mają standardy włosowe. Na goło mi się nie chce golić, nie lubię tak:zawstydzona/y:. Ewentualnie mąż mnie swoją maszynką opitoli na 2mm:-).

Pęsetą hehe dobre :-D:-D:-D:-DJak ja mam problem maszynką a co dopiero widzieć włoski pojedyncze żeby je wyrwać i trzeba mieć zdrowie :-D i trochę by to trwało :-):-):-):-):-)
A ja zrobiłam dzisiaj obiadek i nawet go nie spróbowałam :wściekła/y:Nie chce mi się chyba wmuszę na kolacje w siebie.

hmm co do cycków to ja tez zaliczam się do tych z większym rozmiarem i do tego kształt mam do d***, więc realnym jest, że zarzucanie na plecy wchodzi w grę :-D:-D:-D:-D. kremy mi nie pomagają, zreszta w ciązy to poszalec kremowo nie można za bardzo.

pęsetą depilacja tam brrrrr ło mauniu chyba bym sie posiusiała z bólu.:baffled:

nie straszcie zarzucaniem na plecy, wystarczy, że się opierają na brzuchu :rofl2: a jak brzuch po porodzie zniknie to na czym się oprą? :baffled::rofl2:
co do pęsety, to chyba masochistą trzeba być, poza tym lusterko powiększające i patyk w zęby :baffled::confused:

mam przystawkę golącą przy depilatorze ale potem to strasznie kłuje i dopiero podrażnia...
tak w ogóle to cały czas się zastanawiam jak się goli do tego porodu? WSZYSTKIE włosy łonowe? nie nie wyobrażam sobie, że będę całkiem "łysa" :szok::rofl2:

Ostatnia edycja:
Perelandra do porodu tak jak Kasiulka pisała najważniejsze jest wydepilować się od spodu :-)
Tzn tam gdzie możesz być nacięta albo pęknięta , bo potem przy szyciu chyba jest to istotne

reklama
Do góry