kasiurek- dzieki za liste wyprawkowa!
racje masz, dobrze mowisz
; do planowego cc wystarczy pewnie ładnie ogolona gora, do sn jednak najlepiej calosc jednak, bo w razie naglego cc przyleci taka pani z najtansza jednorazowka w raczce i na sucho tam poleci i to nie bedzie najprzyjemniejsze;-)
ja tam zawsze jade po calosci 'na dziewczynke' i do tej pory tak robie, tylko teraz na 'czuja', a i tak mimo pieknego ogolenia na zero przy mojej cesarce taka wlasnie pani przyleciala i mnie chlastac chciala, dobrze ze nie miala co.
nie pamietam co tam jeszcze........
aha Kasiurek- dzwonilam do mojej psiapsioly,tej co dzis poszla, przyjecie masakra 3 godziny trwalo
to ja pojade na jakas 11 i spokoj bedzie pewnie pusta IP.
no i jutro rano powita swoja coreczke, wow, ale bede miala dzis sny juz to czuje
ja dzis zrobilam probe, poukladalam ciuszki w komodzie i oczywiscie dupa, dupa.....zdecydowanie za duzo tego, pomiescilam tylko body, spiochy i pajace i sweterki. nie mam miejsca na spodnie, bluzy, kurteczki, skarpeteczki, czapeczki, nie wspomne o kocykach, pieluchach itd.....masakra jakas
jeszcze jedna taka komoda i moze by bylo, ale co jak nie mam jej gdzie wstawic wrrrr
do tego zaczelam robic porzadek w zabawkach Julii i jestem juz u kresu sil, do tego po swietach mam sporo zabawek w salonie i tez nie mam juz pomyslu gdzie to poukladac i co z tym zrobic.
teraz pojadlam i chyba sie nie rusze juz, bo zaczelo mnie wszystko bolec i wlasnie......na dole czuje napor taki, ze boli i mam wrazenie, ze zaraz mi wody odejda
albo nie wiem co mi wyleci....