reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Monika nie będę patrzała, byleby gładko i bez zacięć... zapytam czy mi błyskawicę wytną pewnie mają taka wprawę, że co to dla nich :-D:-D:-D

Vill-Ja zamawaiłam od mebel partner meble a mają być w następnym tygodniu.Zdenerwowałam się na komodę bo zamawiałam u mnie w sklepie na zamówienie i jedną mam już w sypialni a teraz chce dla maluszka.Ale dziękuje bardzo za dobre rady zawsze mile widziane:-):-):-):-)
A co do golenia to nie zapomnę jak kazała mi się położyć i goliła i od razu lewatywę i ta maszynka :szok:

reklama
kasiurek- dzieki za liste wyprawkowa!
racje masz, dobrze mowisz :tak:; do planowego cc wystarczy pewnie ładnie ogolona gora, do sn jednak najlepiej calosc jednak, bo w razie naglego cc przyleci taka pani z najtansza jednorazowka w raczce i na sucho tam poleci i to nie bedzie najprzyjemniejsze;-)
ja tam zawsze jade po calosci 'na dziewczynke' i do tej pory tak robie, tylko teraz na 'czuja', a i tak mimo pieknego ogolenia na zero przy mojej cesarce taka wlasnie pani przyleciala i mnie chlastac chciala, dobrze ze nie miala co.

nie pamietam co tam jeszcze........
aha Kasiurek- dzwonilam do mojej psiapsioly,tej co dzis poszla, przyjecie masakra 3 godziny trwalo:baffled: to ja pojade na jakas 11 i spokoj bedzie pewnie pusta IP.
no i jutro rano powita swoja coreczke, wow, ale bede miala dzis sny juz to czuje:crazy:

ja dzis zrobilam probe, poukladalam ciuszki w komodzie i oczywiscie dupa, dupa.....zdecydowanie za duzo tego, pomiescilam tylko body, spiochy i pajace i sweterki. nie mam miejsca na spodnie, bluzy, kurteczki, skarpeteczki, czapeczki, nie wspomne o kocykach, pieluchach itd.....masakra jakas:baffled:
jeszcze jedna taka komoda i moze by bylo, ale co jak nie mam jej gdzie wstawic wrrrr

do tego zaczelam robic porzadek w zabawkach Julii i jestem juz u kresu sil, do tego po swietach mam sporo zabawek w salonie i tez nie mam juz pomyslu gdzie to poukladac i co z tym zrobic.

teraz pojadlam i chyba sie nie rusze juz, bo zaczelo mnie wszystko bolec i wlasnie......na dole czuje napor taki, ze boli i mam wrazenie, ze zaraz mi wody odejda :crazy: albo nie wiem co mi wyleci....

Do góry