reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Jaaaaaaaa ale będzie fajnie nie dość że mi trzasną lewatywkę to jeszcze ogolą i to za free :-D żyć nie umierać :-D:-):rofl2:

perelandra a w którym miejscu nacinają przy cesarce ??
Bo jak bardzo nisko to może tylko tam powinnaś dokładnie się ogolić ;-)

Oj Boże.. mnie podrażna każda maszynka wiec co? ZOstaje tylko wersja Chewbacca ?? ;-)
Padłam :-D:-D:-D

A co Wy takie wystrachane tym goleniem - odrosną przecie ;-):-)
Do cesarki to pewnie więcej od góry bo zależy w którym miejscu nacięcie. Do sn więcej od dołu, jak MIni pisała, żeby z ewentualnym szyciem krocza nie było problemów.
Ja się golę na czuja, wzorem Manty systematycznie, co by nie zarosnąć za bardzo, a wzorki i fryzurki będę sobie robić jak będą oczy widzieć co ręce czynią.

Co do cyców, to ja też z tych większych i wiszących, ale pocieszam się, że co ma wisieć, nie utonie ;-):-)

Ogarnęłam bałagan w krainie maluszka - Angel pozbycie się stert przeróżnych (u Ciebie pudeł) czyni cuda :tak: Ta przestrzeń, poczucie porządku i ładu - to jest to. Teraz tylko kanapę przestawić i łóżeczko przywieźć (w końcu) i można się brać za pranie.

monika chodzi o marmex? a jak dzwonisz to na stacjonarny i z babami gadasz? Bo to się mija z celem - lepiej z szefem gadać (Rafał) U mnie tak było - baby nic nie wiedziały, szef od ręki wszystko załatwił i było cacy. A propos - masz jakiś element zamówiony może podwójnie?

My idziemy zaraz do sąsiadów (małż się umówił), ale może zdążę zerknąć na inne wątki w końcu....

reklama
ja myslę, że z tym goleniem to taki standard operacyjny. ja przy laparoskopii tez musiałam byc ogolona i to na zero :szok:, a przeciez tnie sie wyżej. także pewnie o to chodzi. cos mi sie wydaje, że przy cesarce to szczególnie nie golenie sie by nie przeszło bo to zabieg operacyjny.

Do góry