reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiurek1983 no własnie ja tez mam twarda wodę. tak to tez puszczam pranie w wysokiej temp i tyle.

villandra ja sie w końcu wybrałam pogadać z doradca laktacyjnym. odradzała odżywianie wybiórcze, nawet mnie opietralala za takie pomysły. także ja będe jadła wszystko i się zobaczy. tam jest tylko kilka rzeczy, których sie nie powinno, a raczej nie tyle, że nie powinno co ostroznie wprowadzać.

Ostatnia edycja:
reklama
Aha no i miałam się jeszcze pochwalić, że na koniec każdych zajęć giomnastycznych tatusiowei będą sprawdzać tętno płodu - wczoraj się uczyli jak to robić (nasze maleństwo oczywiście nie dało się łatwo złapać :-D).Ależ mój M robił oczy, jak słyszał te małe galopujące koniki :-) Cudowne po prostu :-):-):-)

Dziewczyny czy Wy też macie takie dziwne uczucie w pochwie?
Dziś mi się zrobiło cos takiego
Jak siedzę jest ok, ale jak wstaje i ide to mnie ciśnie mega w pochwie, tak jakby mnie coś tam napierało
Wiem,że Aleks tam głowa pewnie wsadza ale to takie dziwne i mocna jakby zaraz miał wypaść
Czy któraś tak ma?

atomówka ja to bardziej mam wrażenie jakby mi się nie wiem kości rozchodziły w miednicy czy coś w tym stylu. takie rozpieranie i własnie jakby mi mała miała zaraz wylecieć. ona nie jest jeszcze główka w dół, a przynajmniej nie była w zeszłym tygodniu i też się zastanawiałam co to.

Cześć wszystkim.

Wątek nadrobiłam. Szalejecie, nie ma co :)
Ja dziś strasznie niewyspana. Od rana za kółkiem. Na mieście złapała mnie kolka i myślałam, że tam zaraz padnę. Nie dość, że chodzę wolniej niż żółw, to jeszcze mnie bierze.
Jutro kolejne zajęcia w szkole rodzenia :)

Ja torbę planuję spakować na koniec stycznia. Akurat skończymy przemeblowywanie, wszystko popiorę, spakuję i może leżeć :)

atomówka ja mam czasami takie dziwne uczucie w pochwie ale ciężko mi je opisać i moim zdaniem to jest rozwieranie się szyjki :happy2:
Przed okresem taż takie mam ....

czyli to napieranie-rozpieranie to norma:D
tez doświadczam takowych dziwactw;-)))
atomówka - dzidzia coraz większa, a grawitacja robi swoje... :-) ;p
moja mała główką mi tak napiera czasami, ze szok:p

-----------------------------------------------
obiadek z głowy, ufff... zabieram się za prasowanie;o łooolabooooga!

reklama
MantaZG a ja jeszcze obiadek nie gotowy i tak mi się nie chce. :zawstydzona/y: najchetniej bym zaległa na kanapie, a tutaj tyle roboty.
przez to spanie do południa mam cały rytm dnia porozwalany i czuje się jak smętna mucha.

Do góry