reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Manta Ty prasujesz????????
Vill no to masz rozrywke na zajeciach ]
ale takie wykłady nuuuudaaaaaaa!!!!!!
Lina wraca z dzieciną do domciu w pon no moze uda sie w piateczek.
Mini nic nie uzywałam , moze tez sie skusze na to cudo z rossmanna a jak sie nazywa?
a ja mykłam to tu ta tam w sumie nie wszystko załatwiłam
Vill no to masz rozrywke na zajeciach ]
ale takie wykłady nuuuudaaaaaaa!!!!!!
Lina wraca z dzieciną do domciu w pon no moze uda sie w piateczek.
Mini nic nie uzywałam , moze tez sie skusze na to cudo z rossmanna a jak sie nazywa?
a ja mykłam to tu ta tam w sumie nie wszystko załatwiłam
Jak siedzę jest ok, ale jak wstaje i ide to mnie ciśnie mega w pochwie, tak jakby mnie coś tam napierało
Wiem,że Aleks tam głowa pewnie wsadza ale to takie dziwne i mocna jakby zaraz miał wypaść
Czy któraś tak ma?
Ja tak nie mam, ale właśnie takie uczucie, że dziecko napiera i może wypaść jest u mnie wypisane na liście objawów, z którymi mam się natychmiast zgłosić do szpitala.
mata-kow
mama do kwadratu :)
atomówka ja mam czasami takie dziwne uczucie w pochwie ale ciężko mi je opisać i moim zdaniem to jest rozwieranie się szyjki
Przed okresem taż takie mam ....
mnie od dwóch dni nawiedzaja takie jakby kłucia i szczypania w szyjce - mam za swoje bo duzo łaziłam i chyba przesadziłą, dlatego od wczoraj lenie sie i dużo leżę.
ja juz po obiedzie - racuchy z jabłkami i cynamonem, bo taaaaaaaaaaaaaak mi się chciało ;-) zaraz idę sobie mała kawke zrobic, bo ciśnienie kiepskie mam, za oknem nie lepiej, aż głowa mnie boli... czekam na M i lecimy na badania do ginka i zakupy... a w sobotę wybierzemy sie na zakupy wyprawkowe, żeby nie obudzic się z ręka w nocniku ;-)
atomowka mam tak samo:-)zreszta mata i mnie zaczelo kluc i ciagnac po tym przemeblowaniu wiec teraz tez nie za bardzo staram sie cos robic.
Ja mialam dzisiaj tetre nastawiac ale nic mi sie nie chce i stwierdzilam ze jutro to zrobie:-)
Poszlam do lekarza z tym kaszlem przepisala mi syrop prawoslazowy wapno ascorutical i kazala plukac gardlo szalwia i rumiankiem razem zobaczymy czy to cuda zdziala a tak na marginesie to bylam u tej co nie widziala ze w ciazy jestemza to dzisiaj zauwazyla:-)
Moj Pan wrocil juz z pracy i pytam sie po co tak wczesnie?
Ja mialam dzisiaj tetre nastawiac ale nic mi sie nie chce i stwierdzilam ze jutro to zrobie:-)
Poszlam do lekarza z tym kaszlem przepisala mi syrop prawoslazowy wapno ascorutical i kazala plukac gardlo szalwia i rumiankiem razem zobaczymy czy to cuda zdziala a tak na marginesie to bylam u tej co nie widziala ze w ciazy jestemza to dzisiaj zauwazyla:-)
Moj Pan wrocil juz z pracy i pytam sie po co tak wczesnie?
MantaZG no własnie ja tez musze się zacząć wcześniej z wyra zrywac. Ostatnie dni mi dokopały bo byłam dwa dni pod rząd u siebie w przychodni, a jak tam idę to musze wstać o 5-tej żeby się wyrobic na 7 i zająć kolejkę.
Także mam ambitny plan od jutra zacząc wstawać wcześniej nawet jesli zarwe nockę. Może się cuś wyreguluje.
tricia ja byłam wczoraj u lekarza własnie też z tym rozpieraniem i wszystko jest ok, więc to pewnie zależy. kurcze tyle tych objawów, a ciężko czasem odróżnic co sie dzieje.
tunia to dobrze, że tym razem udało jej się zauważyć, że w ciązy jesteś. płucz gardło płucz i zdrowiej .
Także mam ambitny plan od jutra zacząc wstawać wcześniej nawet jesli zarwe nockę. Może się cuś wyreguluje.
tricia ja byłam wczoraj u lekarza własnie też z tym rozpieraniem i wszystko jest ok, więc to pewnie zależy. kurcze tyle tych objawów, a ciężko czasem odróżnic co sie dzieje.
tunia to dobrze, że tym razem udało jej się zauważyć, że w ciązy jesteś. płucz gardło płucz i zdrowiej .
reklama