reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Manta
koniecznie z parasolem.....
na porodówkę...

:-D:-D:-D taaaaaaaaa 3 letnie frytasy i parasol, ciekawe czy by nie odeslali na 'inny' oddzial :-D

kasiurek- ona chodzi do tego gina co ja, on podobno jest zastepca ordynatora i stwierdzil, ze jak on sie umawia, wpisuje w notes, potwierdza z 'szefem' czyli ordynatorem i tak musi byc i koniec!
ja juz jemu temat zapodalam, ze nie mam czasu ani ochoty lezec tam ani dnia dluzej niz to wymagane, bo mam male dziecko w domu i ani plo babci do pomocy, powiedzial, ze jasna sprawa i jego pacjentki maja pewna date......no zobaczymy.....

Amandla- fajowska torba!

ale jak ja sobie pomysle, ze znowu przez jakies 2 lata wszedzie bede łazila z tym ' tornistrem' zapakowanym w te wszystkie mega potrzebne duperele, a moje torebki pojda w odstawke:crazy: wrrrrr, teraz biore mini torebeczke, core za raczke i heja, a pozniej........cala wyprawa:rofl2:
jak ostatnio mialam siostrzenca 2 letniego i zabieralam go z nami na imprezke mala do znajomych, to polowy rzeczy do tej jego magicznej torby zapomnialam zapodac i maz musial sie wracac do domu:zawstydzona/y:
ale wszyscy mieli ubaw:-D

Doris- zdrowka dla malej!!!

kindzia
- ałaaaaaaaaaa nie przypominaj o tych sutach ałaaaaaaa
jak sobie wspomne jakie mialam pożarte, w strzepach :szok: masakra!!
i pomyslec, ze teraz tylko sie modle, zeby karmic cycochem:laugh2:

kasiurek- a nakładki tym razem zakupilam TT, z Jula mialam Aventu, mam nadzieje, ze dadza rade i mlody bedzie dawal rade je uciagnac, tzn. te moje pseudo brodawy z tymi nakladkami.

reklama
Aadka Weronika ładnie u nas tez dla panny braliśmy po uwage.. fajnie ze tak zwariowałas pozytywnie a to Twoje pierwsze dziecatko, wybacz ale nie pamietam..
co do krocza.. wczoraj przed wyjsciem do gina sie "dorwałam te kłaki"
i tak sie pod prysznicem poobijałam
ze az moj M sie wystaszył i sie pyta czy cos mi sie stało..
a ja sie turłałam i nie mogłam w zadenj pozycji tego zrobic.. wiec pewnie mechata poszłam...

taaa a po tych frytasach ale by była kupaaaaaaaaaaaaaa....................
nawet parasol by nie pomogł

A ja mam pytanie z innej beczki :-D

Jak czyścicie pralkę ?? Podobno dobrze puścić samą i wlać ace ... Jutro chyba do tego M zatrudnię bo ma wolne . Chciałam ją dobrze przeczyścić przed tymi dzieciaczkowymi ciuszkami

Aadka Weronika ładnie u nas tez dla panny braliśmy po uwage.. fajnie ze tak zwariowałas pozytywnie a to Twoje pierwsze dziecatko, wybacz ale nie pamietam..
co do krocza.. wczoraj przed wyjsciem do gina sie "dorwałam te kłaki"
i tak sie pod prysznicem poobijałam
ze az moj M sie wystaszył i sie pyta czy cos mi sie stało..
a ja sie turłałam i nie mogłam w zadenj pozycji tego zrobic.. wiec pewnie mechata poszłam...

taaa a po tych frytasach ale by była kupaaaaaaaaaaaaaa....................
nawet parasol by nie pomogł

Kindzia,

Ale się uśmiałam, czyli nie tylko ja poobijana z pod prysznica wychodzę :-), a co to będzie jak za kłaki się wezmę...
A i moja dzidzia pierwsza.

dlatego ja od miesiaca wdrożyłam w życie systematycznosc...co by mnie zadne kłaki nie przesłaniały:p

----------
mam ochote na rzeżuchę ;o

Aadka sorrki ze Cie nie kojarze
a teraz patrze
a Ty w zamknietej grupie jestes
wyslij mi swoja fote na maila (na zamknietym jest adress
, jesli nie wstawiasz fotek na zamknietym bo ..
z reszta całe epopeje na ten temat na zamknietym)
lepiej Cie zapamietam....

"Raz, dwa, trzy, cztery, Maszeruje Huckleberry, Za nim idą Pixi, Dixi Wykąpane w proszku IXI,. A za nimi krowy dwie, Wykąpane w proszku "E"!"

reklama
hej hej, prawie porannie :-)
mini nam w szkole rodzenia mówili żeby spakować się 37-38 tc
któraś pytała o pępek położne mówiły, że teraz pielęgnacja na sucho, ja i tak kupiłam octanistept
jeżeli chodzi o golenie to przede wszystkim staram się nie zarastać, a tak to jade na czuja

wczoraj przyszedł materacyk i łóżeczko bardzo mi się podoba, ale pokój się zrobił strasznie zagracony, fakt że będzie jeszcze małe przemeblowanko, ale na razie jest fee
dzisiaj na 18 idę ze szwagierką na nowy film agnieszki holland " w ciemności" chyba będzie bardzo ciężki, ale chcemy go zoabczyć.
wczoraj na szkole rodzenia, mieliśmy o porodzie i mi się w nocy śnił, i dałam spokojnie rade, proszęęęęę niech będzie proroczy:-)

Do góry