reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mój M jest prawdziwym mężczyzną ( mogę za to ręczyć :-)) a zakochał się w chustach ... Zresztą dla niego - jak to dla prawdziwego mężczyzny nie licz się jak to wygląda ale jak dziecko w tym się czuje :-p:-p:-p
moj tez uwaza ze chusty wygladaja conajmniej dziwnie i jak juz to nosidełko...ale to jesli bedzie potrzeba

a mi wczoraj własnie przyszła torba z allegro tę kupiłam
TORBA wielofunkcyjna spacerowa do wózka +AKCESORIA (2011581968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jest super pakowna, do środka jeszcze nie bardzo mam co włożyć:D
ale ładna!

Kasiurek -Bepanthen co bym nam wentylki (sutki) nie odpadły;p
i ponoc juz na miesiac przed porodem warto smarowac

reklama
ja z goleniem poszłam w systematyczność. ale to juz sa takie akrobacje, że jestem zasapana totalnie jak kończe. :tak:

MaMicurina - nie tyle smarować co hartować :-) ale ja się nie tykam, bo jeszcze mnie skurcze dopadną przez takie stymulowanie;p

Serio nadganianie kilkudziesieciu stron codziennie to sie mija z celem bo nic czlowiek itak nie wie i nie pamieta by pisac.

Tylko Amandla dzieki za namiary na takie nosidelko co zostalo pozytywnie rozpatrzone przez Wasze polozne ;-)
Odrazu poszedl w ruch ebay i mozna za doslownie grosze kupic, super napewno nabędziemy.

Z ciekawosci ten bephanten caly tez jest na ebayu za 6 funtow z gratisowa przesylka, zyc nie umierac , na koniec sie kupi.

I wszystko co pamietam z rozmow do odpowiadania..ehh..
Dzien pochmurny ...nijaki.. spedzony samotnie do 1 w nocy jak i jutrzejszy..
Malo optymistycznie :(

Koniec z zakupami na ebayu pajacykowym bo przesadzilam hehe ;-)
Nawet nie wiem ile wkoncu tego mam jak to wszystko w kartonach lezy..

Chyba trzeba cos przedsiewziac dla wlasnego spokoju..
Skoro przeprowadzka jest wciaz odleglym planem..
Moze warto zrobic Doriankowy kącik w pokoju? Zlozyc lozeczko, powiesic zabawki, wyjac ciuszki, poprac , poprasowac .. Moze patrzac na ten kacik zrobi mi sie lepiej? Bo jak teraz patrze na pol pokoju zagraconego kartonami to mnie to dobija.

Tunia no cóż ja tez mam nadzieje, że sutki bede mieć. co prawda obawiam się, że po karmieniu małej mój biust będzie przeuroczy. stane sie upadłą nefi z klapnietym cycem, ale cóż. :-D:-D:-D

heh ja powiedziałam M że po drugim ide do kliniki i proszę o podciągnięcie na właściwe pietro, a co sobie będę żałować. :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Tylko Amandla dzieki za namiary na takie nosidelko co zostalo pozytywnie rozpatrzone przez Wasze polozne ;-)
Odrazu poszedl w ruch ebay i mozna za doslownie grosze kupic, super napewno nabędziemy.
Angel, tylko pamiętaj dopiero jak dziecko zacznie siadać, nie wcześniej, bo można bidy narobić i wtedy będzie na mnie;D

Do góry