reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Nie będzie karpatki, bo mi wena mineła :szok: Moja mam oszalała i kupiła mojej córce dwie reklamówki ubrań, bo "przecena była":-D nie mam już gdzie tego upychac:wściekła/y:
ciekawe jak tam Lina...

reklama
nefi no moja średnio raz w tygoodniu takie chałdy zwozi :-D i tym oto sposobem moja córka ma już np 5 kurtek i dwa płaszczyki, które wiszą w mojej szafie :szok:

inamorate - taka mamusia to skarb przeciez... nawet jak upychac nie ma gdzie .. ja mojej zabronilam juz kupowania, szczegolnie rozowych rzeczy... podkreslam jej, ze wole sie nie nastawiac na dziewczynke, bo nie ufam USG :p... a widok ubranek typowo dziewczecych by mnie chyba denerwowal:p... kilka rzeczy jest różowych, ale..wiekszosc neutralne i oficjalny zakaz dokupowania ubranek, bo jest wystarczajaco :p jak sie urodzi...i poznamy plec tak namacalnie.. to bedziemy szalec:D t

nefi - badz dzielna w dietetowaniu się. teraz to juz z górki :D no i bedziesz miala dobre przygotowanie do diety mamy karmiącej jezeli planujesz takową stosowac:D

oj moja teściowa świętej pamięci, anioł nasz kochany tez by szalała...
już widze jak razem z moją mamą w ukryciu chodziłyby razem na zakupy...:blink:

manta ja właśnie zoastałam oficjalnie opie....tralala przez doradce laktacyjnego za pomysł jedzenia wybiórczego podczas karmienia piersią , więc będe jeść wszystko (no tam z małymi wyjatkami, ale serio małymi) za wyjatkiem pierwszych dwóch tygodni kiedy to każda kobieta jest na lekkostrawnej po porodzie.

Manta u mnie wlasnie tak jest ostatnio walsnie przyszly we dwie z koldra poduszka i 5 zmianami poscieli dla Kubusia:-Da no i ukochane przescieradla z gumka oczywiscie:eek::-D

reklama
tunia - super, świetnie, fantastycznie...tylko się cieszyć. :-)))) mi czasami(często) szkoda, ze nie udało nam się zdążyć, by doświadczyć jak nasze dwie numerantki razem szaleją:blink:) no, ale cóż..

niech no Ci szaleją obie:tak: to miłe...;-)))
a na pewno lepsze niż gdyby miało działać w odwrotnym kierunku ... brak zainteresowania to byłoby "ała" ;]

Do góry