reklama
MantaZG
Fanka BB :)
inamorate - taka mamusia to skarb przeciez... nawet jak upychac nie ma gdzie .. ja mojej zabronilam juz kupowania, szczegolnie rozowych rzeczy... podkreslam jej, ze wole sie nie nastawiac na dziewczynke, bo nie ufam USG ... a widok ubranek typowo dziewczecych by mnie chyba denerwowal... kilka rzeczy jest różowych, ale..wiekszosc neutralne i oficjalny zakaz dokupowania ubranek, bo jest wystarczajaco jak sie urodzi...i poznamy plec tak namacalnie.. to bedziemy szalec t
nefi - badz dzielna w dietetowaniu się. teraz to juz z górki no i bedziesz miala dobre przygotowanie do diety mamy karmiącej jezeli planujesz takową stosowac
nefi - badz dzielna w dietetowaniu się. teraz to juz z górki no i bedziesz miala dobre przygotowanie do diety mamy karmiącej jezeli planujesz takową stosowac
manta ja właśnie zoastałam oficjalnie opie....tralala przez doradce laktacyjnego za pomysł jedzenia wybiórczego podczas karmienia piersią , więc będe jeść wszystko (no tam z małymi wyjatkami, ale serio małymi) za wyjatkiem pierwszych dwóch tygodni kiedy to każda kobieta jest na lekkostrawnej po porodzie.
reklama
MantaZG
Fanka BB :)
tunia - super, świetnie, fantastycznie...tylko się cieszyć. :-)))) mi czasami(często) szkoda, ze nie udało nam się zdążyć, by doświadczyć jak nasze dwie numerantki razem szaleją) no, ale cóż..
niech no Ci szaleją obie to miłe...;-)))
a na pewno lepsze niż gdyby miało działać w odwrotnym kierunku ... brak zainteresowania to byłoby "ała" ;]
niech no Ci szaleją obie to miłe...;-)))
a na pewno lepsze niż gdyby miało działać w odwrotnym kierunku ... brak zainteresowania to byłoby "ała" ;]