reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

jedno co mnie pociesza to to, że ten ma super sprzęt i serio jeszcze nie slyszałam, żeby sie pomylił. już w 12 tygodniu trafia z płcią i póki co słyszę, że bezbłędnie.

oj tak oszukuj sie nefi oszukuj :-):-D:oo:

reklama
Ja sie tylko ciesze ze nie dalam sie poniesc i nie nakupowalam calej masy rozwych ubranek:-)oczywiscie mam kilka rozowych ale sa juz one odpwiednio ulokowane;-):-)
Teraz bee polowac na koszulki z kolnierzykiem marynarki i takie tam:-D

E tam Tunia , może się okazać że te jajeczka to pępowina :-D

Ja też się już oswoiłam z myślą że będzie dziewczę ... i jak by było inaczej to by był szok :eek:

nie no Tunia ja dopiero płeć poznałam na połówkowym. teraz byłam u kogos innego i jeszcze jest dziewczynka. w piatek idę znowu do tego lekarza co wczesniej i się zobaczy. ehhhh ja mam troszke różowych bo moja mama szalała. siostra ma syna, więc jak u mnie dziewczynka no to szał poleciał równy.

tunia nie zapomnij o krawatach :-p
cześć dziewczyny widzę, że humory dopisują :-)
niby nie znam płci ale jakoś mam przeczucie, że będzie Marcinek... już wolę kupować w niebieskich odcieniach nawet dla Matyldy, niż Marcinkowi zryć psyche różowymi bluzeczkami :rofl2:

nic mi się nie chce... siedze, czytam...i...nic ;>
ale leń...

zjadlabym cos...nie wiem co...

z smsa od Liny wznioskuję, że zadomowiona ...:-))) wspollokatorke ma i piknie;-)))) niech odpoczywają sobie dzielnie:))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry