reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tunia ja to bym tylko z wierzchu to prześcieradło prasowała :-D
A mięśnie będziemy miały jak tralala :-)

Kindzia na szczęście zostało niewiele czasu . Ja z moim lekami nie nadanżam a wcale nie mam dużo :dry:

reklama
kindzia nie powiem Ci teraz dokdłanie bo nie mam wyników pod ręka, ale tak ostro mi poleciała cała morfologia ostatnio.

mini ja tez jak flaczydło się czuję, jeszcze to niewyspanie pogłębia stan. tylko ja nie mam takiego niskiego cisnienia co tez jest oczywiście problemem bo zaczęłam puchnąć i wiesz od razu panika, że to zatrucie ciążowe. także codziennie mierzę ciśnienie. mi tez bardzo poleciały wszystkie nerkowe wyniki. dlatego mam na diete bardzo uważac. mało soli, duzo warzyw i białko bo tez mam w podłodze białko całkowite. serio jak odbieram badania to prawie wszystko jest nie w porządku.
eeehh chrupek ze mnie :-D

tunia jak mi teraz nie wolno to zjadłabym wszystko :oo:. chyba musze poiwedziec zeby przestali mi zabraniac to znowu wróce do ładu. moja psyche nie lubi zakazów mam nature buntownika :-D:-D:-D

reklama
Manta ja niesłodka. ja najlepiej bezsolna i warzywno-owocowa z dużą ilościa płynów. teraz musze dorzucic wiecej białka bo mi spadlo dość mocno, a to tez niedobrze. węglowodany mam podziwiać z daleka :eek:.

Ostatnia edycja:
Do góry