reklama
kindzia ja tez anemia, to podobno taka norma juz na tym etapie ciąży. ja to sie juz pogodziłam, ze się zgarnę do kupy po ciązy bo póki co jak odbieram wyniki to mam tylko strzałki plusy albo minusy. qde wszystko w cały świat.
inamorate mi sie samej oda do głoda właśnie włączyła jak sobie tak o karpatce pomyslałam, a ja qde musze dietę trzymać :-( a buuuuu o ja nieszczęśliwa
inamorate mi sie samej oda do głoda właśnie włączyła jak sobie tak o karpatce pomyslałam, a ja qde musze dietę trzymać :-( a buuuuu o ja nieszczęśliwa
cytrusowa85
Fanka BB :)
Mini pajaczek Borysek fajny bedzie,
ja sie jeszcze zastanawiałam bo był kościotrup ale zygzak wygrał
a Borysek to debiutuje na scenie czy juz miał jakies przedstawienia i mowił wierszyk, np. jasełka?
nefi no własnie niby tyle wcinam tych specyfikow.. warzywek, owocow a i tak wyniki do du..
a ile masz? ja mam 10,6 (a chyba jest od 12 w miom abku)
ja sie jeszcze zastanawiałam bo był kościotrup ale zygzak wygrał
a Borysek to debiutuje na scenie czy juz miał jakies przedstawienia i mowił wierszyk, np. jasełka?
nefi no własnie niby tyle wcinam tych specyfikow.. warzywek, owocow a i tak wyniki do du..
a ile masz? ja mam 10,6 (a chyba jest od 12 w miom abku)
Mini55
&&&&&
nefi , Kindzia a jak się czujecie przy tej anemii. Ja miałam ostatnio złe wyniki ale nawet nieźle się czuje , bardziej doskwiera mi chyba niskie ciśnienie ....
a mnie słodkie ostatnimi czasy nie nęci ... bardziej podchodzą mi białkowe produkty
Kindzia Borys będzie debiutował :-) . A jak poszły jasełka ?? były już ??
a mnie słodkie ostatnimi czasy nie nęci ... bardziej podchodzą mi białkowe produkty
Kindzia Borys będzie debiutował :-) . A jak poszły jasełka ?? były już ??
monika2412
Hej jak mi się nic nie chce załatwiłam w przedszkolu co miałam załatwić :-):-):-):-)Ah ten mój teściu z niczego zamieszanie zrobił Pani w aptece zamieszania zrobiła a chciałam witaminki zamiast kartą nabiła gotówka i zostały w aptece i czekają aż mój gotówkę zapłaci.Na dworze pięknie ciepło jak nie zima :-)A mi się spać chce (nie dam się a co znowu pól nocy będę się męczyć)
Dzisiaj stanęłam na wadze i przekroczyłam właśnie 80,5 kg aaa masakra 17.5 na +
Kindzia- mi żelazo też spadało a teraz zjadam 3 tabletki dziennie i zobaczymy czy pomoże.To musisz obowiązkowo fotkę swojego małego zygzaka wstawić :-)Dobrze że mój nie wiedział ze taki strój jest bo by mi żyć nie dał:-)
A co do odwiedzania wątku kulinarnego ja tam też już nie wchodzę bo naprawdę można ślinotoku dostać:-)
A my mamy ferie od 16 stycznia :-):-):-):-) a dopiero wolne było
Dzisiaj stanęłam na wadze i przekroczyłam właśnie 80,5 kg aaa masakra 17.5 na +
Kindzia- mi żelazo też spadało a teraz zjadam 3 tabletki dziennie i zobaczymy czy pomoże.To musisz obowiązkowo fotkę swojego małego zygzaka wstawić :-)Dobrze że mój nie wiedział ze taki strój jest bo by mi żyć nie dał:-)
A co do odwiedzania wątku kulinarnego ja tam też już nie wchodzę bo naprawdę można ślinotoku dostać:-)
A my mamy ferie od 16 stycznia :-):-):-):-) a dopiero wolne było
Ostatnia edycja:
cytrusowa85
Mini ja to taki flak jestem zwłaszcza jak na dworze niskie ciśnienie i plucha
ale zawsze ruch, spacerek bo bym usneła na stojaco
a nie wiem czy to akurat od anemii
czy od hipoglikemii
(tez mam, no i własnie musze sie ruszac, i raczej nie posypiac bo moge usnac i sie nie obudzic)
czy to ciśnienie bo tez mam niskie w okolicach 100-105... 55-65
Monika kostium wstawiłam na zakupowy
17,5 powiadasz .. ja mam 14 wiec Cie gonie...
a ja własnie tez dostałam recepte z pieczatka "refundacja do decyzji nfz" i zobaczymy ile zabule
a jeszcze te cholerne bole kregosłupa doszły
wczoraj przez kilka godzin promieniscie .. tak łupało
ale zawsze ruch, spacerek bo bym usneła na stojaco
a nie wiem czy to akurat od anemii
czy od hipoglikemii
(tez mam, no i własnie musze sie ruszac, i raczej nie posypiac bo moge usnac i sie nie obudzic)
czy to ciśnienie bo tez mam niskie w okolicach 100-105... 55-65
Monika kostium wstawiłam na zakupowy
17,5 powiadasz .. ja mam 14 wiec Cie gonie...
a ja własnie tez dostałam recepte z pieczatka "refundacja do decyzji nfz" i zobaczymy ile zabule
a jeszcze te cholerne bole kregosłupa doszły
wczoraj przez kilka godzin promieniscie .. tak łupało
Ostatnia edycja:
Mini55
&&&&&
Kindzia a na tą hipoglikemię dostałaś jakieś leki ?? To tylko ciążowa sprawa czy zostanie Ci po porodzie ??
Kurcze chyba musisz zawsze ze sobą coś słodkiego nosić
Monika to rzeczywiście szybciutko te ferie . U nas są miesiąc później ... może choć śnieg posypie żeby dzieciaki się wyszalały
Kurcze chyba musisz zawsze ze sobą coś słodkiego nosić
Monika to rzeczywiście szybciutko te ferie . U nas są miesiąc później ... może choć śnieg posypie żeby dzieciaki się wyszalały
Złamałam haslo dnia nie bo nie:-)Poprasowalam ta posciel czy ktoras z Was probowala kiedys prasowac przescieradla z gumka???bo ja to przy prasowaniu tych przescieradel wyblogoslawilam wszystkich a najbardziej dwie babcie ktore mi zafundowaly taki rarytas
A jutro jutro pewnie reszta ubranek no i te tetry juztro bedzie bialo jak w szpitalu:-)
abed bedzie Kubuś
mini ja mam ten sam problem z kaszlem ale masz racje miesnie to sie wycwiczy wtedy
A jutro jutro pewnie reszta ubranek no i te tetry juztro bedzie bialo jak w szpitalu:-)
abed bedzie Kubuś
mini ja mam ten sam problem z kaszlem ale masz racje miesnie to sie wycwiczy wtedy
reklama
cytrusowa85
Mini ja juz tyle tego łykam ze sie gubie co na co, pewnie cos mam
no musze miec zawsze coś słodkiego
no i mysle ze to tylko ciazowa sprawa
ale spoko damy rade
jeszcze 8 tygodni zostało
a w ciazy to zawsze coś dolega ..
no musze miec zawsze coś słodkiego
no i mysle ze to tylko ciazowa sprawa
ale spoko damy rade