Manta wiesz co, ja nawet nie trafiłam do poradni diabetologicznej, ani samego diabetologa. Ja miałam nietolerancję glukozy przed ciążą i brałam leki, jak zaszłam w ciąże leki musiałam odstawić i przejść na dietkę. Miałam już glukometr i generalnie byłam zaznajomiona z cukrzycą. Moja Pani lekarz jest specjalistą jeżeli chodzi o cukrzycę ciężarnych i sama mnie prowadzi. Dała wytyczne co do diety i to ona kontroluje cukry. Wiem że napisała książki o cukrzycy ciężarnych sporo publikacji, więc mam do niej zaufanie
reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
ja tyz cytrusow jem na kilogramy choc dzis zjadlam paczke kiwi a nastepna na mnie zerka wiec chyba i za nia sie zabiore
atomowka tos mnie przestraszyła ale my tu z Manta Cie rozszyfrowalysmy:-)telepatycznie wyczulysmy ze to musi byc remont:-)
Ja tetrowek mam 20 szt.dzisiaj upralam posciel a jutro pewnie wezme sie za tetrowki i reszte ubranek bedzie ubaw
Ja tetrowek mam 20 szt.dzisiaj upralam posciel a jutro pewnie wezme sie za tetrowki i reszte ubranek bedzie ubaw
MantaZG
Kasiulka -super, ze masz zaufanie... ja swojej za grosz nie ufam... szczególnie jak mi mowi, ze wyniki bardzo zle i wysokie (te ktore nie przekraczają normy!) ahah;] a szkoda gadac...
atomowka - aaaaa ha! więc zgadłyśmy z tunią coś porabiała
ja tam lubię sobie limonkę i cytrynkę pokroić w plasterki i zjeść...mmmniam, mmmmniam
atomowka - aaaaa ha! więc zgadłyśmy z tunią coś porabiała
ja tam lubię sobie limonkę i cytrynkę pokroić w plasterki i zjeść...mmmniam, mmmmniam
miska271
witam wieczorkiem
ale wy piszecie,normalnie nie nadarzam za wami
ja jakos ostatnio bez sił i chęci na cokolwiek
dzisiaj dobrałam się do wózka i troche go oprałam i trzeba teraz naprawic aby jeszcze troche małemu posłużył
jutro wizyta u lekarza,jeszcze mąż się załapie
dzisiaj taka mała delikatna imprezka bo nasza Klaudia kończy dzisiaj 10 urodzinki i torcika juz prawie nie ma,taki był nie dobry
ale wy piszecie,normalnie nie nadarzam za wami
ja jakos ostatnio bez sił i chęci na cokolwiek
dzisiaj dobrałam się do wózka i troche go oprałam i trzeba teraz naprawic aby jeszcze troche małemu posłużył
jutro wizyta u lekarza,jeszcze mąż się załapie
dzisiaj taka mała delikatna imprezka bo nasza Klaudia kończy dzisiaj 10 urodzinki i torcika juz prawie nie ma,taki był nie dobry
monika2412
Atomówka- super że się odezwałaś:-)
A u mnie choinka stoi i nie ma jej kto rozebrać i światełek z balkonu też.
Jak mi brakowało wizyty koleżanki,nagadałam się:-)Tylko pewnie następnym razem będzie za miesiąc:-(
Smutno tak w domu siedzieć i nie mieć kontaktów z ludźmi.Gdyby forum nie było i was to bym chyba zwariowała wiec dziękuje kobietki ze jesteście :-):-):-):-):-) A owoców hmm po cytrusach mam zgage i praktycznie nie jadam nie smakują mi :-(
Miśka - mamy córki w tym samym wieku. Wszystkiego najlepszego dla niej :-)
A u mnie choinka stoi i nie ma jej kto rozebrać i światełek z balkonu też.
Jak mi brakowało wizyty koleżanki,nagadałam się:-)Tylko pewnie następnym razem będzie za miesiąc:-(
Smutno tak w domu siedzieć i nie mieć kontaktów z ludźmi.Gdyby forum nie było i was to bym chyba zwariowała wiec dziękuje kobietki ze jesteście :-):-):-):-):-) A owoców hmm po cytrusach mam zgage i praktycznie nie jadam nie smakują mi :-(
Miśka - mamy córki w tym samym wieku. Wszystkiego najlepszego dla niej :-)
reklama