reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
manta teoretycznie normę mam do 140, ale ja staram się 120 nie przekraczać. na czczo cukry mam poniżej 80, a normę do 90
perelandra albo się poruszać, odkurzyć, posprzątać, spacerek

wszystko zalezy od tego co sobie diabetolodzy nawymyślają. a phi!;p

Perelandra- ja się kartonowych soków nie dotykam nawet:p

ja też tylko wyciskane soki popijam, marchewka, jabłko lub buraczki:D
ostatnio mnie gin zagaiła czy pije sok z pomarańczy albo czy jem cytrusy ( pewnie, że jadłam), bo podobno cytrusy wzmagają skurcze i nie powinno się ich jeść pod koniec ciąży o_O

Hej laseczki tyle napisałyście przez te kilka dni,że nie dam rady nadrobić
Może jutro jak będę wolniejsza
Chciałam tylko napisać,że żyję, mam się dobrze a nie odzywałam się bo mieliśmy remont
Wszystko już prawie skończone i cieszę się nowymi kolorami, nową komodą
Będe niebawem robiła już pranie i powsadzam te wszystkie małe ciuszki do komódki:)

ps. widzę,że znów temat diabetologów powrócił
Mi moja powiedziała,że soków takich robionych niet chyba,że na rozrobić pół szklanki soku pół wody
Ale można wyciskać owoce, ale jak mam wyciskać owoce to lepiej po prostu zjeść tego owoca, bo więcej witamin będzie
Aha no i owoce max do 18 możńa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry