reklama
monika2412
Fanka BB :)
Ja też nie lubię prasować swoje też mogękadza ja uwielbiam prasować dziś będe wieczorkiem to robić , podeślij swoje
kamilaedi
kasiurek- niemartw sie bedzie ok, zaciskaj nozki, duzo odpoczywaj trzymam kciuki mocno za was
angel- najlepszego dla lubego
i ja jak zawykle lenistwo pelna para.... no coz ide cos porobic bo to az wstyd ;p ps i mnie prasowanko czeka
angel- najlepszego dla lubego
i ja jak zawykle lenistwo pelna para.... no coz ide cos porobic bo to az wstyd ;p ps i mnie prasowanko czeka
monika2412
Angel - najlepszego dla męża a torcik jaki ładny :-)
Inamorate - jak ty ślicznie wyglądasz a podobno dziewczynki z buzi urodę zabierają, ale Ciebie widać to nie dotyczy:-)
Dziewczyny dajcie znać co u Bozenki ??
Inamorate - jak ty ślicznie wyglądasz a podobno dziewczynki z buzi urodę zabierają, ale Ciebie widać to nie dotyczy:-)
Dziewczyny dajcie znać co u Bozenki ??
Ostatnia edycja:
Perelandra
i znowu totaaalne zamulenie, brzuch mi ciąży wyjatkowo dzisiaj
cy jesteście sobie w stanie wyobrazić, że dopiero zjadłam śniadanie (tak się chyba nazywa pierwszy posiłek w ciągu dnia)
jak będę miała prasowanie to też chętnie podrzucę
ile macie tetrowych pieluch?
cy jesteście sobie w stanie wyobrazić, że dopiero zjadłam śniadanie (tak się chyba nazywa pierwszy posiłek w ciągu dnia)
jak będę miała prasowanie to też chętnie podrzucę
ile macie tetrowych pieluch?
Amandla
ja już po wizycie, pesar się ponoć trzyma na miejscu, a ja nadal powinnam leżeć jak najwięcej, więc jeszcze Was trochę pomorduje swoją obecnością Poza tym wszystko ok, następna wizyta za 2 tygodnie.
Perelandra ja kupiłam 15 tetrowych pieluch, w wyprawce ze szkoły rodzenia mam napisane 40, ale przecież zawsze jakby zabrakło to można dokupić, a po co składzik robić skoro i tak krucho z miejscem na wszystko
odnośnie dobrych napojów, ostatnio wreszcie dorwałam Inkę korzenną i raczę się nią dwa razy dziennie, wszędzie ją reklamowali a nigdzie nie było, ot "chłyt marketingowy", ale wreszcie dorwałam i polecam nawet.
mój mąz to gotuje tylko z Jamiego, oczywiście robi to średnio raz na pól roku ale zawsze jak przygrzeje obiad ( który oczywiście ja upichcę) to jest dumny jak paw i mówi wszystkim, że "ugotował obiad", a ja go z tego przekonania nic a nic nie wyprowadzam ale kanapeczki na śniadanie robi pyszne
Angel torcik dla Twojego Ukochanego
Zobacz załącznik 423748
Perelandra ja kupiłam 15 tetrowych pieluch, w wyprawce ze szkoły rodzenia mam napisane 40, ale przecież zawsze jakby zabrakło to można dokupić, a po co składzik robić skoro i tak krucho z miejscem na wszystko
odnośnie dobrych napojów, ostatnio wreszcie dorwałam Inkę korzenną i raczę się nią dwa razy dziennie, wszędzie ją reklamowali a nigdzie nie było, ot "chłyt marketingowy", ale wreszcie dorwałam i polecam nawet.
mój mąz to gotuje tylko z Jamiego, oczywiście robi to średnio raz na pól roku ale zawsze jak przygrzeje obiad ( który oczywiście ja upichcę) to jest dumny jak paw i mówi wszystkim, że "ugotował obiad", a ja go z tego przekonania nic a nic nie wyprowadzam ale kanapeczki na śniadanie robi pyszne
Angel torcik dla Twojego Ukochanego
Zobacz załącznik 423748
Ostatnia edycja:
Perelandra
Amandla leż i nie marudź, że muisz odpoczywać dobrze, że wszystko na swoim miejscu
no ja mam chyba tylko 5 pieluch więc te 10 trzeba będzie dokupić
no ja mam chyba tylko 5 pieluch więc te 10 trzeba będzie dokupić
inamorate
marcóweczka 2012 :)
monika2412 dziękuję ja tam tej urody nie widzę :-(
Perelandra ja tetrówek to mam z 20, bo moja mama się uparła, ze mała w domu będzie w tetrówkach już to widzę
kasiurek nogi mocno zaciskaj, będzie dobrze musi być
Co do prasowania to ja uwielbiam tylko nie mam co bo ciuszki nadal nie wyprane
Perelandra ja tetrówek to mam z 20, bo moja mama się uparła, ze mała w domu będzie w tetrówkach już to widzę
kasiurek nogi mocno zaciskaj, będzie dobrze musi być
Co do prasowania to ja uwielbiam tylko nie mam co bo ciuszki nadal nie wyprane
Amandla
Perelandra, to zależy czy będziesz ubierała dziecko w tetrowe czy nie, bo jesli tylko do podkładania czy do odbicia to po co Ci na razie więcej, na start masz, a zawsze dokupić można
Inamorate a ja ostatnio ku swemu zdziwieniu stwierdziłam, po tym jak w szkole rodzenia nauczyłam się składać pieluchy tetrowe , że w domu czasem na pewno będę wietrzyła niunię w tetrze u nas w szkole połowa rodziców będzie stosowała pieluszki eko wielorazowe, aczkolwiek mi by się nie chciało z tym bawić, ale pomysł na pewno zdrowszy niż pampersy
Inamorate a ja ostatnio ku swemu zdziwieniu stwierdziłam, po tym jak w szkole rodzenia nauczyłam się składać pieluchy tetrowe , że w domu czasem na pewno będę wietrzyła niunię w tetrze u nas w szkole połowa rodziców będzie stosowała pieluszki eko wielorazowe, aczkolwiek mi by się nie chciało z tym bawić, ale pomysł na pewno zdrowszy niż pampersy
reklama
Perelandra
Amanadla założenie jest takie, żeby Dzidzię w tetrze trzymać więc jak będę miała tylko 5 sztuk to może się okazać że zapał skończy si wraz z zczytymi pieluchami
Angel najlepszego dla ukochanego
Kasiurek trzymaj się i nie popuszczaj
innamorate ja miałam się wziąć za pranie i prasowanie dzisiaj ale tak jak ktoiraś pisała - poczekam żeby mi przyszły wszystkie zamówione ubranka i dopiero w tedy z tym ruszę (każda wymówka dobra, żeby nic nie robić)
mój mąż gotuje świetną wodę na herbatę i jajecznicę robi dla siebie super, ugotuje też parówki
Angel najlepszego dla ukochanego
Kasiurek trzymaj się i nie popuszczaj
innamorate ja miałam się wziąć za pranie i prasowanie dzisiaj ale tak jak ktoiraś pisała - poczekam żeby mi przyszły wszystkie zamówione ubranka i dopiero w tedy z tym ruszę (każda wymówka dobra, żeby nic nie robić)
mój mąż gotuje świetną wodę na herbatę i jajecznicę robi dla siebie super, ugotuje też parówki