reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

wstawiłam tetrówki ... niech się piora pięknie...
i co teraz? nie mam zajęcia na dzis;o
oj nic się nie chce człowiekowi.. co za dzien.

reklama
kasiurek- niemartw sie bedzie ok, zaciskaj nozki, duzo odpoczywaj :tak:trzymam kciuki mocno za was

angel- najlepszego dla lubego

i ja jak zawykle lenistwo pelna para.... no coz ide cos porobic bo to az wstyd ;p ps i mnie prasowanko czeka

Angel - najlepszego dla męża a torcik jaki ładny :-)
Inamorate - jak ty ślicznie wyglądasz a podobno dziewczynki z buzi urodę zabierają, ale Ciebie widać to nie dotyczy:-)
Dziewczyny dajcie znać co u Bozenki ??

Ostatnia edycja:
i znowu totaaalne zamulenie, brzuch mi ciąży wyjatkowo dzisiaj
cy jesteście sobie w stanie wyobrazić, że dopiero zjadłam śniadanie (tak się chyba nazywa pierwszy posiłek w ciągu dnia)
jak będę miała prasowanie to też chętnie podrzucę
ile macie tetrowych pieluch?

ja już po wizycie, pesar się ponoć trzyma na miejscu, a ja nadal powinnam leżeć jak najwięcej, więc jeszcze Was trochę pomorduje swoją obecnością:D Poza tym wszystko ok, następna wizyta za 2 tygodnie.
Perelandra ja kupiłam 15 tetrowych pieluch, w wyprawce ze szkoły rodzenia mam napisane 40, ale przecież zawsze jakby zabrakło to można dokupić, a po co składzik robić skoro i tak krucho z miejscem na wszystko:)

odnośnie dobrych napojów, ostatnio wreszcie dorwałam Inkę korzenną i raczę się nią dwa razy dziennie, wszędzie ją reklamowali a nigdzie nie było, ot "chłyt marketingowy", ale wreszcie dorwałam i polecam nawet.

mój mąz to gotuje tylko z Jamiego, oczywiście robi to średnio raz na pól roku:D ale zawsze jak przygrzeje obiad ( który oczywiście ja upichcę) to jest dumny jak paw i mówi wszystkim, że "ugotował obiad", a ja go z tego przekonania nic a nic nie wyprowadzam :D ale kanapeczki na śniadanie robi pyszne:)

Angel torcik dla Twojego Ukochanego:)

Zobacz załącznik 423748

Ostatnia edycja:
monika2412 dziękuję ja tam tej urody nie widzę :-(
Perelandra ja tetrówek to mam z 20, bo moja mama się uparła, ze mała w domu będzie w tetrówkach :-D już to widzę :laugh2:
kasiurek nogi mocno zaciskaj, będzie dobrze musi być :tak:

Co do prasowania to ja uwielbiam tylko nie mam co bo ciuszki nadal nie wyprane :-D

Perelandra, to zależy czy będziesz ubierała dziecko w tetrowe czy nie, bo jesli tylko do podkładania czy do odbicia to po co Ci na razie więcej, na start masz, a zawsze dokupić można:)
Inamorate a ja ostatnio ku swemu zdziwieniu stwierdziłam, po tym jak w szkole rodzenia nauczyłam się składać pieluchy tetrowe , że w domu czasem na pewno będę wietrzyła niunię w tetrze:) u nas w szkole połowa rodziców będzie stosowała pieluszki eko wielorazowe, aczkolwiek mi by się nie chciało z tym bawić, ale pomysł na pewno zdrowszy niż pampersy

reklama
Amanadla założenie jest takie, żeby Dzidzię w tetrze trzymać więc jak będę miała tylko 5 sztuk to może się okazać że zapał skończy si wraz z zczytymi pieluchami
Angel najlepszego dla ukochanego
Kasiurek trzymaj się i nie popuszczaj
innamorate ja miałam się wziąć za pranie i prasowanie dzisiaj ale tak jak ktoiraś pisała - poczekam żeby mi przyszły wszystkie zamówione ubranka i dopiero w tedy z tym ruszę (każda wymówka dobra, żeby nic nie robić)

mój mąż gotuje świetną wodę na herbatę i jajecznicę robi dla siebie super, ugotuje też parówki :rofl2:

Do góry