reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam witam
Jak Wasze zdrówko i samopoczucie?
U mnie dobrze. Brzuszek rośnie, Maluszek dokazuje. Maluszek już chyba nie jest bezimienny. Maż zdecydował że będzie Jaś. Nie jestem do końca przekonana, ale mic nie podoba mi się bardzij więc na razie w brzuszku mieszka Jasiek.
Dni mijaja mi szybko jeden za drugim. Troche poszperam w internecie pooglądam wyprakowe rzeczy troche posprzątam, ugotuje i dzień mija. Dziś segereguje ubranka dla Małego. Rozmiarami segreguje ale i tak najwięcej mam tych 9-18 miecięsy. ;/ Kupowałamw ciechalandach nie patrzac na metki i sie uzbierało. Bedzie czeka aż mały zdrowo urośnie do takiego rozmiaru.
Ale małych rzeczy mam też chyba wystarczająco. w końcu pralka w domu jest szybko wszystko schnie. Jak już wszystko rozsegreguje to sobie spisze co i jak mam .
Za chwile jade do lekarza prywatnie po kolejne zwolnienie.
W między czasie ucze się do sesji i czynie milion rzeczy, nie potrzebnych nikomu. ogólnie mówiąc chodząc do pracy miałam wiecej czasu na sprzątanie, na forum itd. Czekam aż się Mały urodzi to znowu będzie dużo zajęc, wiec zdąże ze wszystkim mimo że na nic nie będe miała czasu. Bo teraz mam czas na wszystko a z niczym nie moge zdażyc.

Kto z nas jest pierwszy do rozpakowania?? Atan?? Chyba ma miec planowaną cesarke (jak sie myle to mnie poprawcie) a to chyba już nie długo. :D

reklama
pinula - pierwsza już "rozpakowana"..

ciekawe jak sie dziewczyny mają swoją drogą!

Kasiurek - ten tydzien zleci pewnie raz, dwa... a meleństwo sobie jeszcze posiedzi. Ty zaciskaj nóżki, a ja kciuki za Was:-)

Kasiurek będzie dobrze, bo wszystkie trzymamy kciuki - ja z całej siły ;-) i az nie wiem jak teraz mam kłaki sobie wyprostować, a za kwadrans będzie już małż i trzeba się w końcu ogarnąć.

Więc na razie kobietki - uciekam.

Posciel schnie ihihihihihi:-Dwariatka ze mnie wiem:-)ale siedze i sie smieje do suszarki a co se bede zalowac:-D
pinula Jasie to super chlopaki tak swoja droga bardzo mi sie podoba to imie:-)

a ja tam się dziś nie ogarniam...
Luby akceptuje mnie rozczochraną:p

nudzę się dziś okrutnie... a nie chce mi się w sumie nawet nic robić... oj nie lubię tak.

Ranom mąż w obudzony tortem i prezentami, w nocy zreszta też :-D
Idziemy do kina na Sherlocka potem zobaczymy :-)
Jeszcze urodzinowo zaczynamy 30 tydzien!

Nie nadrobie póki co wątka wiec trzymajcie się!

DSCF0171.jpg

najlepszego dla męża :D
ale bym zjadła taki tort... mmm...

------------------
ktoś cos wie może co się dzieje z atomówką?

reklama
Angel najlepsze zyczenia dla meza:-)
No wlasnie ja sie sama zastanawialam gdzie jest atomowka moze przemeblowanie robia i zajeta jest ma ktos do niej nr tel.??
Ide po parowy:-D

Do góry