reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini - to podróż na pewno będzie męcząca, bo sam odbiór bagaży potrwa jeszcze przynajmniej z godzinę. Wszystko też zależy os tego, jaki temperament będzie miała Dzidzia, ale ja bym się zdecydowała. W tym roku, jak byłam w Tunezji, to było małżeństwo z 6-cio miesięcznym dzieckiem, choć ja osobiście też wybrałabym Europę. Wyrób też na wszelki wypadek kartę EKUZ przed wyjazdem.
My mamy dzień Babci i Dziadka w piątek - Emilka będzie sama mówić wierszyk na samym początku.
Kasiulka - ja też ostatnio ciągle chodzę śpiąca. Ja robię dzisiaj kopytka.
Adka - gratuluję odważnej decyzji, ale jak nie teraz, to kiedy...
Villandra - więc szkoła rodzenia będzie we dwójkę - to dobrze, niech mąż zobaczy, że inni partnerzy też przychodzą z żonami.
Manta - ja zawsze lubiłam herbatki smakowe, ale w ciąży przestały mi smakować (a kawa smakowała zawsze). Dopiero teraz znowu zaczynam pić ulubione herbatki.
Kasiurek - trzymam kciuki, żeby teraz poród był w terminie - pamiętaj, że każda ciąża jest inna. Postaraj się nie stresować i wmówić sobie, że tym razem będzie inaczej.

A ja zaraz muszę jechać do przedszkola po Emilkę. Oj, nie chce mi się wychodzić z domku...

reklama
*Doris - u mnie z tymi herbatami to juz uzależnienie;-))) fajki rzucone więc... dobrze mieć chociaż takie:p

tunia - atomówka ​sie pewnie wzięła za komplementowanie wyprawki już tak solidnie:-)))

Amandla -kuknęłam na tą stronke, dziękuję. Przewałkowałam już ich tyle, że życia nie starczy na wypróbowanie wszystkiego:)... Tak samo strony z przeróżnymi przepisami... ojojoj... gdzies mi mignęło przed oczami , że bardzo lubisz Nigelle...(albo mi sie przysnilo) - nie dziwię się. Sama uwielbiam:D

.. Luby zadowolony, że ma kobite, która w kuchni czuje się wspaniale. hehe:-)))

Ano nie przyśniło Ci sie Manta:D Mój mąż odkąd mieszkamy razem zaprzestał chodzenia po restauracjach, bo nic mu już tak nie smakuje jak w domu:D, zresztą pani Gessler w Kuchennych Rewolucjach skutecznie go od restauracji odzwyczaiła;D
My z małżem tez herbatki lubimy, mamy czajniczek i parzymy sobie, zwykle jakieś na wage kupowane z herbaciarni albo liściaste dobre. Z ekspresowych uwielbiam dilmah karmelową z mlekiem i kapką cukru, pycha!

aż sie poplułam na myśl o takiej herbatce:p

Nie za dobrze maja z nami Ci nasi panowie!? ;p
Mój do kuchni się nie garnie szczególnie. Oczywiście pomaga i zrobi jak cos trzeba, ale żeby jakaś miłosc cz zamilowanie lekkie do pichcenia było? oj nie. :-)))

Do atomówki ktoś pisał na fejsie tylko nie pamiętam kto :oo: Monika chyba :tak:
A ja się opierdzielam, później wpadnę, bo walenie w klawiaturkę mnie męczy :-D

Amandla- ja od 2 miechów pije dilmah karmelową :-):-):-)Pycha.Tylko mi się pozmieniało jak piłam kawę teraz nie mogę na nią patrzeć a herbaty i z cukrem a nie słodziłam nigdy :-D:-D.
JA pisałam na fb do atomówki i nie odpisała (mam nadzieje ze to remont i u niej wszytko ok)
Kasiurek- no co ty wyluzuj rodzimy razem zapomniałaś najwcześniej koniec lutego :-)Nerwy nie pomagają a nas tu tyle co kciuki za Ciebie trzymają że dasz rade:-)
A ja wstałam ledwo i spać mi się chce :wściekła/y:No ile można.Jogurt otworzony i czeka aż się namyśle.
Zazdroszczę wam szkół rodzenia u mnie też jest ale nie mogę chodzić na nią zakaz :wściekła/y:
Mini - podziwiam z tymi wakacjami :-)Ale do odpocząć kiedyś trzeba :-)

hej dziewczynki :) ale dzisiaj beznadziejny dzien , leje od rana ;/ spanie miałam dzisiaj strasznie wstałam o 13.30 :D i nadal mi sie chce spac :/ :cool: wy też macie takie spanie ? :-) leży tu sterta ciuchów do prasowania i patrzy na mnie a mnie sie taaaaaaaak nie chce....

reklama
Do góry