reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

No poszalały:-Dwchodze i co widze 1008 stron wariatki:-D
A tak wogole to hejo:-D
Boli mnie gardło:-(a o plecach to juz nie wspomne...
Moj mnie obudzil dzisiaj po 5 jak wstawal wzielam tabletke ta co musze na czczo brac na ta tarczyce zasnelam nawet nie wiem kiedy i obudzilam sie o 11:-D
Zjadlam sniadanko a ta wogole swoja droga to zaniedbuje sie z parówami no juz nie pamietam kiedy jadlam:-)
Gratuluje wszystkim nowo zaczetych tygodni:-)

A tak wogole to moj 2000 post:-Dze mi palce jeszcze nie odpadly:-)

reklama
dzien dobry dziewczynki. JA wstałam przed 9 ale ledwo ledwo.

Malowanie salonu idzie pełna parą:-) W końcu sie doczekałam:-)

Ja zaczełam robić pranie- ale na razie naszych rzeczy, poscieli bo tego się uzbierło:/
Milego poniedzialku:*

nusia wytrwałości w praniu:-)
Ja dzisiaj planowalam zabrac sie za pranie poscieli Kuby tak na marginesie to babcie poszalaly jakis czas temu wreczyly mi 5 zmian poscieli :-)nowe ale przeciez musze uprac tak samo kocyki i cala reszta, no i moze wlasnie dupsko rusze i cos zrobie:-)

I ja WITAM wszystkie Marcóweczki,

Oj od wczoraj mnie ból głowy nie pouszczał, pewnie ciśnienie spadło, ale jedna mała kawka na śniadanie czyni cuda:-), i nie wiem tylko jak to sie dzieje, że już 12ta godzina a ja dopiero po śniadaniu, a tu jeszcze tyle domowych rzeczy do zrobienia.
Dziewczyny trzymajcie kciuki postanowiłam zdawać w maju egzamin państwowy z hiszpańskiego dla własnej satysfkacji, wkuwam teraz jak na studiach, no i nie wiem tylko czy z motyką na księżyc trochę się nie urwałam bo w maju mała niunia dopiero 2 m-ce będzie mieć, ale co tam mam plan.

A i jak byście chciały rzucić komuś pomysł na prezent z okazji narodzin marcowej pociechy to znalazłam fajne kocyki (100x70cm) z metryczką dziecka
Kocyki z imieniem, kocyk na chrzest - kupuj najtaniej bezpośrednio u producenta

A ja jeszcze śniadania nie ruszyłam a i chęci brak jakoś :sorry::sorry: ale za to mleko z kawą wyżłopałam :-D:-D:-D

Tunia jak możesz????? Parówki dzięki Tobie zostały oficjalnym logo grupy a Ty je teraz zaniedbujesz :eek::eek::szok::-D

Amadla trzymam kciuki za wizytę :tak:

ajako wiem że w życiu są różne sytuację - ale ja bym nie puściła malucha bez znajomości języka do przedszkola . Przecież dla dziecka to musi być koszmar i traumatyczne przeżycie :baffled:
KIedy macie dzień babci w przedszkolu ??
My za tydzień ... :-)

Tunia ja za to wczoraj zjadłam za Ciebie porcyjkę .... :-D

reklama
mini no i fantastycznie:-)mozemy sie tak umowic ze jak ja sie zaniedbam z parowami to ktoras z Was nardobi:-)
O i Kasiulka jeszcze no super dziewczynki:-)Widzisz Lina wszytsko wrocilo do normy parowkowy limit na dzisiaj wyczerpany:-D

Do góry