reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
jak "pojechałam" to prawie po całości :-p ale przynajmniej bezpieczniej
już się nie mogę doczekać marca ale też amm świadomość, że wszystko się zmieni... Dziecko żyje sobie teraz spokojnie i bezpiecznie, a potem... no ale przecież nie można być w ciąży cały czas ;-) mam już stresik niezły, a najbardziej się boję, że urodzę za wcześnie i nie zdążę się przygotować a ni fizycznie alni psychicznie, o domu i zakupach nie wspominając

Dasz rade ty będziesz miała jedno a ja w sumie trojkę w domku heh.Też się stresuje chyba to normalne:-)A w ciąży cały czas bym nie chciała już mnie kości bolą wszystkie.Zobaczysz maluszka i wszystkie stresy znikną:-)

pewnie tak, w końcu to moje wyczekane Maleństwo... ale to też krok w nieznane i pewnie dlatego się martwię; możemy sobie tylko porównywać - czy jest duża różnica w sytuacji Twojej i mojej i porównywać te dwa rodzaje stresów

JA stwierdzam że najlepsza to 2 ciąża po jest się spokojnym wszystko wie co i jak:-)A trzecia miałam się nie stresować a maluch sie pcha to ja sie martwię, wszystko boli. Dzieci starsze widzą mnie tylko leząca a jak się ruszam to jak mucha w smole.I ta bezczynność masakra.

no cóż... bezczynności doświadczam teraz, a zazwyczaj była w ciągłym ruchu; zobaczymy jak to będzie, raczej jestem optymistką
chyba musimy zakończyć pogaduszki, bo faktycznie opanowałyśmy forum nocną porą i jeszcze ivi da nam rano po nosie za to :-)
więc ja spadam poczekać na sen w pozycji leżącej, choć szanse są mizerne

wyście szły spać, a ja wstawałam.. i jak wstałam do młodego, tak nie mogę spać:-:)-:)-(

Hej Kobietki :-):-)

a ja widzę, że nocną i poranną zmianę dziś łapię :-D:-D:-D normalnie Kobieta w ciąży nie śpiąca :-D:-D:-D:-D

Co do golenia to ja już w listopadzie czerwona chodziłam - a teraz nie wiem - wczoraj zdziałałam, ale jak to wygląda nie zerknę :-D:-D:-D musi Doktorek wybaczyć nie daję rady nic zobaczyć poniżej pępka :-D:-D

Wstałam głodna jak lew, dwa lwy albo i 3 nawet a do kuchni się iść nie chce ;-)

Mam, mam , mam 32 tydzień w suwaczku :-):-):-) ahhhh radość przeogromna :-):-):-)

reklama
o matko dziewczyny na bezsenność cierpicie?? podziwiam ja to bez problemu mogłabym spać i spać!
"lustrzycy" też się nabawiłam już i z depilacją problem ale jakoś sobie radzimy :)
Miłego dnia wszystkim

Do góry