reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ano jeden dzień tylko, bo ja niby mam na 12 marca termin
ja jestem od początku ciąży na L4 i nikt mnie nie budzi więc jak zasypiam koło 4 nad ranem, to potem śpię do oporu

To w sumie mamy obie na 12 marca :-)Mnie budzą rano w sumie to słyszę jak mój ubiera synka do przedszkola.Mała sama wstaje i przychodzi po buziaka a ja śpię do oporu.Korzystam dopóki mogę:-)
No chyba ze klienci mi dzwonią to wtedy na śpiocha odbieram tel

Dobry jest heh:-):-):-) ale mi nawet wychodzi rozmawiam przytomnie potem przekazuje smsa mojemu i śpię dalej chyba że jest jeden tel po 2.A pózniej się zastanawiam czy to sen czy naprawdę ja z kimś rozmawiałam:-D

oj ja też rozmawiam przytomnie - gdy rozmawiam... a potem śpię dalej i jak się budzę to zastanawiam się czy o czym to była mowa; dlatego jak już mąż dzwoni żebym np jakieś zamówienie zrobiła, to muszę wstać i oprzytomnieć, bo może się okazać że nie będę pamiętała co jak "ustaliłam" z rozmówcą :-)

Musimy korzystać puki można bo takie małe to na forum posiedzieć nie da i pospać ale będzie szok dla organizmu:szok:JAk mi się podoba mój suwaczek:-)Jakiś humor mam dobry dziś i jeśc mi sie chce ale o tej godzinie to już tylko w tyłek idzie.A później się dziwić ze ja na liście pierwsza z największa liczbą kg :-D:-D:-D

No czekolada na pewno :-):-):-):-)Mój mały łobuz trenuje jego ulubiona pora od 23 do 3 w nocy daje ostro.
Przejęłyśmy dzisiaj wieczornie forum:-) A ja się właśnie zastanawiam jak ja sie ogolę przed wizytą do lekarza heh lusterko inaczej szans nie widzę

reklama
Do góry