reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dobry ;) Ja juz od 6 nie spie, Adam jeszcze spal do 7.30 a ja juz urzedowalam na dole. Cholerka, wkrecili mnie w ten kartowy zwyczaj i teraz musze kartki zamawiac dla tych sasiadow co nam wrzucili. :confused:

Ide jeszcze zrobic jakies duze zakupy w tym polskim markecie gdzie przywoza paczke do domu, u nas w tym polskim sklepie jak tam maly wybor co kot naplakal.. Sama nie wiem jakie ciasto zrobic :confused: A swieta juz tuz tuz wiec nie ma co, trzeba dzialac i korzystac poki dziecko spi.

Po poludniu idziemy do CB i jestem strasznie ciekawa ile malacz sobie wazy i mierzy.

A poza tym to ratuje cycki przed 3-miesiecznym kryzysem laktacyjnym i poki co wygrywam ta walke. :tak: ;-)

Iskierka &&&&&& oby poszlo po Twojej mysli.

Aaaa wkleje wam filmik na ktorym sie troszke wzruszylam ;) jest nawet Holandia i Polska, ale uwielbiam tanczace dzieciaczki z Filipin

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zlfKdbWwruY

<3 <3 <3

Ostatnia edycja:
reklama
Ten filmik jest swietny, ogladalam go juz chyba ze sryliard razy:tak: a najlepsze to chyba jak go ta wielka fala przykrywa :-D i w ostatniej sekundzie widac jak on sie podnosi z ziemi:-D fajny mial pomysl. Oj ile bym dala zeby sobie tak swiat pozwiedzac :happy2:

hej
I znow ponuro
Astrid pewenie juz dojechala, ale jej fajnie
Robale jakie bry:-)

Dzis przezylam szok. Moje bobo obudzilo sie o 6 na butle:baffled:, zjadlo ladnie i poszlo spac. tu wszystko ok, ale powinna jesc o 11-12, a tu nic, zrobilam butle, chcialam dac a tu wyginanie,wyciaganie jezyczka, nawet smoczek w buziaku sie nie znalazl. robilam 3 podejscia i nic. W koncu wpadlam na pomysl i dalam deserek. caly opedzlowala a butli nie chciala. Cyzby juz jej mleczko przestawalo smakowac???
Czy ktoras z waszych pociech tez nie chciala jesc???
Ciekawe czy o 14 bedzie jadla.?

A ja wczoraj bylam na centrum, ile przecen. Zaprowadzilam kolezanke do h&m kids, byla tam pierwszy raz, oniemiala, rzucila sie w wir zakupow i obkupila dzieciaka ze hoho.

wpadne pozniej trzeba domek ogarnac:-)
ayni daj znac jakie przystojniak ma teraz rozmiary:-D

Dzień dobry :)
Zazdroszczę Wam Świąt w Polsce :)
Moje tutaj będą pierwsze, samotne. Mąż się uparł żeby ubrać choinkę :D

Mały kopie w brzuszku, ja kończę kawę i zaraz zabieram się za porządki :)
Pozdrawiam :)

Dzień Dobry!
Ja dziś wcześniej skończyłam yuuuupiiii!!!
Naużerałam się ,bo mi z Feestjes Factory przysłali nie to traktatie co zamówiłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieję,że do jutra dojdzie dobre...w poniedziałam Z&M częstują w kdv,przeciez nie pojda z pustymi rekami.

Ewela ja za niedługo do Bredy jadę,tylko jeszcze troche ogarne,wyśli mi na pw adres swój.

reklama
hej:D

Ewelina ja mam tak czasem ze tez moj maly nie chce jesc... ale potem po jakims tam czasie wraca mu ochota...

ania teraz juz wiem ze to ty, wiec zaakceptuj zaproszenie :D bo zastanawialam sie ktoz to :D

U nas zimno, wieje... moj stary zglupal mam w domu dwa akwaria, jedno z zimno wodnymi rybkami a drugie z egzotycznymi :O masakra...

Do góry