reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid pewnie już się zbieracie ale mimo to jeszcze życzę szerokiej i pustej drogi (;

O a ja ostatnio jakimś cudem 10 byłam na woonnecie... ciekawe czy dostanę zaproszenie do oglądania, bo chyba 10 pierwszych zapraszają nie?
Pozatym to w Z'meer same urgentie -.-" by ich...

Ayni przypomniałaś mi że muszę paru sąsiadom kartki wrzucić...
A mojej kurtki dalej odebrać nie mogę... sąsiadki dalej nie ma w domu (jej nigdy nie ma, nie wiem po chorobę tę paczkę brała:wściekła/y:)

reklama
Hej, ja dzis pozno ale mialam troche rzeczy do zrobena... :)

Astrid juz pewnie w drodze do domciu:) ale ja rowniez zycze spokojnych i radosnych swiat i bezpecznej drogi :)

Hej, ja dzis pozno ale mialam troche rzeczy do zrobena... :)
Późno to jestem ja :-D:-D:-D
Dobry wieczor wszystkim.
Astrid - jeśli tu zajrzysz wiedz ze i jna ci zyczę zdrowych i spokojnych świąt bożego narodzenia oraz szczesliwego Nowego Roku
Iskierka a hipoalergiczne probowalas???
Nie, jeszcze nie bo te problemy mam dopiero od niedawna, a w chwili obecnej szkoda mi kasy wydawać na coś, czego może nie będę mogla używać...

Trzymajcie jutro za mnie kciuki - proszę....

Ja najpozniej hehe :-p
Astrid,telepatycznie przesylam Ci zyczonka spokojnej i bezpiecznej drogi oraz magicznych swiat w domciu z rodzinka:-)
Ewelina ojjj chyba nie zdaze do Ciebie na ta kawke przed Waszym wyjazdem ...malo z tym zamieszania ,nie bede przeszkadzac.Zgadamy sie jak wrocisz ,ja od 5 stycznia bede werkloos :-D wtedy bedziemy mogly pic ta kawe codziennie :-D
Liste zakupow przemysle i jak cos dam znac,dziekuje za propozycje :-)

Mi juz na oczy calkiem padlo,chcialam sobie kupic maseczke do twarzy,no i kupilam ale krotko przed nalozeniem zobaczylam ,ze jest FOR MEN :oo2::laugh2: ale i tak nalozylam .Zyje i nie zamienilam sie w faceta.Zaraz ide zmywac...

reklama
Do góry