reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Cześć damy ;) my już po. Adam wazy 5410 g I mierzy 61.8 cm dlugi I chudy to chyba po dziadkach. Kiedy go pani doktor badala I oglądała to się śmiał rozmawiał i w ogóle podrywal ja a kiedy skończyła to już ryk bo głodny :D

Kasiu podaj website tej TRaktatie factory może się przyda na przyszłość a co Ci tam wysłali? Dobrze że nie jakieś czlonki na wieczór panieński haha

Bernie mój to mi już bzyczy o akwarium chyba z rok ale ja konsekwentnie odmawiam bo wiem ze mnie wmanewruje w sprzatanie tego. Zapodaj kiedyś jakieś zdjęcia swojego wypierdka (kotka) stesknilam się.

Nie wiem czy ktos ma takie maty albo ma w planie kupic te puzzle to poczytajcie najpierw i sprawdzcie

http://dzieci.pl/kat,1024253,title,...wid,12953908,wiadomosc.html?smgputicaid=6fb38

Ostatnia edycja:
reklama
Hejj

właśnie też miałam pytać o Anne B.... heheh

Berni tylko Ciebie jeszcze nie mam na fb ;)

dziewczyny uwaga na zakupy na niedzieli...moga kolezanka kupiła ciuchy dla córki, zapłaciła kupe kasy a paczki jak nie ma tak nie ma ani kontaktu z panią..... okazało sie nawet ze administrator ma inne dane tej paani a w ogłoszeniu było co innego... widocznie naciągaczka... kazali jej zgłosić na policje... pech taki ze oni dzisiaj wracaja na stałe do pl... i nie wiadomoo co bedzie...

ale ulewa dzisiaj brrr a jakie korki ....

wreszcie wczoraj kupilismy choinke i juz stoi ubrana ehhhh

No pogoda wcale nie nastraja optymistycznie.

Słuchajcie mam do Was prośbę. Liczę na Waszą pomoc.
Jedna tyczy się zakupów (na niedzieli nawet nie patrzyłam,ale dziękuję za przestrogę :D) chciałam zrobić rozeznanie w łóżeczkach,bo na polskim allegro szczerze-szału nie ma więc zajrzałam na marktplaats.nl . Czy mogłybyście mi polecić jakieś inne strony tego rodzaju? Bo nie ukrywajmy,czasami fajną używkę można dostać za niewielkie pieniądze.

A druga sprawa..Bardziej zdrowotna. Czy któraś z Was męczy się czasami z zapaleniem pęcherza? Mnie to dziadostwo się uczepiło i mam zapas witamin z żurawiną z Pl,zanim zaszłam w ciążę to brałam urofuraginum ale lekarz zabronił łykać. I nie mam pomysłu w to by się tutaj zaopatrzyć bo znowu daje popalić. Nie chcę latać po lekarzach (ale jak wystąpi konieczność,to pójdę). Nie widzi mi się wracać do Pl z pieluchą :-D.
z góry dziękuję za odp

Nayaa

jest jeszcze ebay.nl

a co do pęcherza to ja w czasie karmienia brałam furagin i czytałam ze w ciazy tez go przepisuja od II trymestru... jest jeszcze urosept ale nie czarujmy sie, nie zawsze te ziołowe pomagaja.... najlepiej isc do lekarza, napewno ci cos dadza... po co sie meczyc./. niestety silniejsze leki sa tylko tutaj na recepte wiec jak sobie nie pporadzisz to bez wizyty sie nie obejdzie....

reklama
Wjechał?:szok:
Jak mnie ten laptop nie wkurzy kiedyś tak że go przez okno wyrzucę...
Zawsze chcę nacisnąć na odpowiedz a podskoczy mi do góry i naciskają mi się dziwne rzeczy takie jak 'raportuj' ect-.-"

Do góry