reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid bardzo dziękujemy Towie równiez Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu :tak:

A mnie coś chyba rozkłada, tak mnie w nosie kręci jak na katar. kurcze nie dobrze, ale wiedziałam że ta praca na dworze nie wyjdzie mi na dobre. Jeszcze jutro kolega wyjeżdża do domu a my roboty nie skończyliśmy M się załamie albo wścieknie, bo nie zdążymy z robotą, kuźwa mać, chociaż z drugiej strony jak mówiłam żeby sam nam pomógl to nie bo szef ma inną robotę dla niego i teraz mają. a co :p

Ostatnia edycja:
reklama
Uff jednak jeszcze dałam radę wejść. my jedziemy dopiero 19-20, więc będzie mniej tłoczno...oby. Póki co, to zrobiliśmy zakupy dla rodziny i pakujemy :-D.

Ayni, tak tak, o Tobie myślałam. Jak wszystkie, to wszystkie. Wyjątków nie robię.

hejkaa

a ja muszę się przyznąc że uwielbiam Zmierzch hehe

Astrid szerokiej drogi i również Wesołych Świąt, pamiętaj że czekam na Ciebie hihiihi

dzisiaj +1, troche sie zaś wymarzłam na stacji :)

hejka
Ja tez sobie pospalam nie liczac przerwy o 6:00 na butle, do 10:30:-):-).
A dzis czuje sie jak stara baba, cos mi pod łopatką strzelilo i mam mega ograniczone ruchy:rofl2::rofl2:.
Astrid tobie tez wesolych swiat, smacznego jajka................a to nie te swieta:-):-). Powaznie, szczesliwych, pogodnych, bialych i obżartych swiat, milej atmoswery rodzinnej i wszystkiego co naj, naj zycze Ja.
A i szczesliwej drogi, jedzcie ostroznie.

Będziemy uważać :-D. W ogóle już mam pranie, bo mi Maja zasikała swoje przygotowane ciuszki :eek:. Zaraz kąpanie, szybki obiad, odkurzenie podłogi i pakowanko do auta... uff :confused2:.

Nawet kombinezon - misia zasikała buu, a tak chciałam ją w nim pokazać na żywo :-(. Dobrze, że mam inny zapasowy a w domku rodzice kupili jeszcze jakiś.

reklama
Strudzia prowadzcie (sie) spokojnie i uwazajcie na drodze, robcie duzo postojow i kanapek na droge nie zapomnij, ja to Cie jeszcze przed swietami zlapie na fejsie na osobiste zyczenia :)

Do góry