reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid bardzo dziękujemy Towie równiez Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu :tak:

A mnie coś chyba rozkłada, tak mnie w nosie kręci jak na katar. kurcze nie dobrze, ale wiedziałam że ta praca na dworze nie wyjdzie mi na dobre. Jeszcze jutro kolega wyjeżdża do domu a my roboty nie skończyliśmy M się załamie albo wścieknie, bo nie zdążymy z robotą, kuźwa mać, chociaż z drugiej strony jak mówiłam żeby sam nam pomógl to nie bo szef ma inną robotę dla niego i teraz mają. a co :p

Ostatnia edycja:
reklama
Uff jednak jeszcze dałam radę wejść. my jedziemy dopiero 19-20, więc będzie mniej tłoczno...oby. Póki co, to zrobiliśmy zakupy dla rodziny i pakujemy :-D.

Ayni, tak tak, o Tobie myślałam. Jak wszystkie, to wszystkie. Wyjątków nie robię.

hejkaa

a ja muszę się przyznąc że uwielbiam Zmierzch hehe

Astrid szerokiej drogi i również Wesołych Świąt, pamiętaj że czekam na Ciebie hihiihi

dzisiaj +1, troche sie zaś wymarzłam na stacji :)

hejka
Ja tez sobie pospalam nie liczac przerwy o 6:00 na butle, do 10:30:-):-).
A dzis czuje sie jak stara baba, cos mi pod łopatką strzelilo i mam mega ograniczone ruchy:rofl2::rofl2:.
Astrid tobie tez wesolych swiat, smacznego jajka................a to nie te swieta:-):-). Powaznie, szczesliwych, pogodnych, bialych i obżartych swiat, milej atmoswery rodzinnej i wszystkiego co naj, naj zycze Ja.
A i szczesliwej drogi, jedzcie ostroznie.

Będziemy uważać :-D. W ogóle już mam pranie, bo mi Maja zasikała swoje przygotowane ciuszki :eek:. Zaraz kąpanie, szybki obiad, odkurzenie podłogi i pakowanko do auta... uff :confused2:.

Nawet kombinezon - misia zasikała buu, a tak chciałam ją w nim pokazać na żywo :-(. Dobrze, że mam inny zapasowy a w domku rodzice kupili jeszcze jakiś.

reklama
Strudzia prowadzcie (sie) spokojnie i uwazajcie na drodze, robcie duzo postojow i kanapek na droge nie zapomnij, ja to Cie jeszcze przed swietami zlapie na fejsie na osobiste zyczenia :)

Do góry