reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Oj wize ze nie tylko mnie dzisiaj wiele spotkalo...

Przechodzilam przez pasy i samochod malo co mnie nie potracil :( jakis dziad, zatrzymal sie i raaptownie ruszyl 20 cm nas dzielilo, myslalam ze zawalu dostane...

Ayni jak tylko znajde jakies zdjecie to wstawie :) a twoj pupilek jak tam ? :*

O. a ja sprobuje tego marsa i zobacze czy dobry, najwyzej wyrzuce. A nuz posmakuje :-)
Mamo i Bernadetko wpsolczuje wam :szok: a bylyscie same czy z maluchami...:szok::szok::szok::szok:
Robale zaczelas sie juz za mnie byczyc? :-D wez no powiedz, jakie to uczucie :-D

Ja wracałam z dziewczynkami ze żłobka,koleś chyba myślał że zdąży wjechać na rondo przedemną ale nie zdążył mi bok porysował.Wjechał i odrazu zjechał a ja w takim szoku nawet nie zdążyłam zareagować...inaczej pewnie zaczęłabym go ścigać :tak:Zrobiliśmy aangifte na policji ale oni też nic nie zrobią,numerów nie zapamiętałam...

Jak macie AXN HD to lecą Egzorcyzmy Emily Rose...mmmm...ale już połowa

No to jak jechalas z dziecmi, to dzieki Bogu nic sie nie stalo, i koles nie wjechal w was mocniej :baffled: kto wie, jak mogloby sie to skonczyc.!:no:

reklama
Do góry