reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
hejka:-D

Milka ty to masz super psiaka:-D, a i zdrowka zycze:tak:
Berni twarda babka z ciebie:-)
Karola te dzieci, co raz zdolniejsze:tak::tak:, super

A u mnie leci pomaltku, dzis porzadki na pieterku, troszke dekoracji swiatecznych zrobilam, ale bombek i dodatkow braklo:-(

Z mezem nadal sluzbowo:baffled::baffled:

Chyba jakiegos dola zlapuje, .....swieta tuz tuz, a on w domu, przelewow nie ma, kasy nie ma, z czym k***a do pl jechac, ..........jeszcze chrzciny:-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Milka no trąbia o tym statku co zatonął niedaleko Rotterdamu , którym Polacy płyneli i reporterka nadawała na żywo z scheveningen...

ewelinaaa no tak to własnie nie raz jest...

U Tymka byl dzis Mikolaj najbardziej to zadowolony z prezentu hi hi.
Madzia co za poczatek dnia.Oj pamietam takie akcje .Szykowalismy sie do CB i dalam Tymkowi mleczko sojowe a po nim miala biegunke i wymiotowal.Wiec musialam go wykapac ,kiedy konczylam go przebierac znow zwymiotowal sobie na wloski wiec znow kompanie .Kiedy juz bylismy do wyjasia zwymiotowal na mnie i na siebie(konkretnie mi na wlosy).No tego dnia juz do CB nie poszlam.Dobrze ze to nie do pracy szlam.
MILKA zdrowka:-)

nana19 o ja cie pierdziele, ty to miałas juz wersje hardcorową hihihi no ja i tak i tak sie do pracy spozniłam ale akurat nie naszej winy....

Chyba jakiegos dola zlapuje, .....swieta tuz tuz, a on w domu, przelewow nie ma, kasy nie ma, z czym k***a do pl jechac, ..........jeszcze chrzciny:-:)-:)-:)-:)-(
Łączę się z tobą w bólu... na szczęscie do Pl nie muszę jechać, a chrzciny już odbednilam tu na miejscu.
U nas śnieg, do pracy jechalam jak po lodowisku i w ogole ta zima nie nastraja mnie pozytywnie....
Chcialabym powiedziec - nareszcie ten rok się konczy, ale... boje się że ten nowy wcale nie bedzie lepszy. Coś mi się popsulo i nie chce się naprawić....ech, życie....:baffled:

Dzien Dobry! :)

Ja dzisiaj z samego rana wstalam i wzielam sie za porzadki od 5 :D pok maly spi wszystko zrobilm i mam z glowy :)
U nas byl wczoraj mikolaj:D B wracal z pracy i mowi ze go spotkal :D haha dostalismy ja zestaw perfumy+dezedorant :)
a maluszek kaczuszki do kapieli, i jakies inne zabawki. Skromnie ale mial gest nie spodziewalam sie :D

U nas ani widu ani slychu sniegu :/ cisza przed burza, za to ziab straszelny...

Ewelina, Iskierka ja tez sie z wami lacze, ale pieniadze to nie wszystko, wazne ze jestesmy wszyscy razem, ze te swieta spedzimy o jedna osobe wiecej w naszym gronie:) wiadomo, ze nie bedzie latwo ale zycie to wzloty i upadki... oby ten nowy rok byl lepszy... chociaz sie nie zapowiada...

reklama
Witam
Ewelina ,Iskierka koniec roku jest ciezki:no:zycze wam aby w nowym roku sie wam polepszylo:tak:
Zreszta sobie i reszcie tez tego zycze:tak: Moj maz tez w listopadzie szalu nie zarobil a od jutra niema pracy:baffled:Mamy nadzieje ze jeszcze sie cos na ten tydz znajdzie
My zmieniamy co roku opony:tak:co roku tez jezdzimy na swieta do pl :tak:Nie wyobrazam sobie jechac jak na szpilkach bo np jest przymrozek:baffled:I tak zawsze sie stresuje a co dopiero..W aucie firmowym tez w tym roku A zmienil :tak:
Mam tez spadl snieg:tak:Michas wniebowziety ,a ja troche mniej:sorry2:Taka ciapa na drodze ze az mi buty przemokly.Nie lubie takiej pogody ,wole jak jest mroz i slonko swieci i sniezek pruszy:tak:
Berni to mialas fuche w cegielni wow . A wiec jednak bylas grzeczna w ty roku;-):-D ale ci fajnie ze juz masz posprzatane:tak:
Milka jak sis macie?
Madziu to mials wczoraj piekny poranek:-D mam nadzieje ze dzis juz bez problemów:tak:
Mamo ja Zuzia mniej ja boli?
ide kawke wypic o 12 po Michasia ,mam cicha nadzieje ze A dzis wczesniej skonczy i nie bede musiala 100 razy cgodzic tam i z powrotem :sorry2:
Musimy tez jechac na centrum po jakies prezenty pod choinke itp dla rodziny ,nie bedziemy musielie juz pl gonic:happy2:

Do góry