reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Hej,ale Ty ROBALE wylewna jestes;) u nas piekna zima za oknem(przynajmniej z 14pietra tak wyglada) Nadusia zalicza drzemke,a jak wstanie jedziemy z Tatusiem odebrac prezenty od Mikolaja(czyt. kazdy cos sobie w sklepie wybierze:)) Dajcie pomysl na obiad..

reklama
Hej,ale Ty ROBALE wylewna jestes;) u nas piekna zima za oknem(przynajmniej z 14pietra tak wyglada) Nadusia zalicza drzemke,a jak wstanie jedziemy z Tatusiem odebrac prezenty od Mikolaja(czyt. kazdy cos sobie w sklepie wybierze:)) Dajcie pomysl na obiad..

Sorki ;-), ale mam pauze a wpadłam tak się przywitać. Zimno okropnie, robota stanęła tak wszystko zamarzło, muszę czekać do 12 aż troszkę odpuści. A co do obiadu to ja mam makaron z cebulą i jajkiem :)

oooo a jak to sie je?... bo ja robie czasem podsmazony z kielbaska i czosnkiem. a ja juz pomysl mam,a raczej Maz-zazyczyl sobie rybke;) i problem z glowy;)milej pracy.

Dzien Dobry! :)

Wszyskigo dobergo z okazji Mikolajek :D no! :*

U nas za oknem tez wszystko zmrozone, ale sloneczko wychodzi wiec pewnie zaraz posci ::)
Pospalismy dzisiaj do 10.30 :O
Moje porzadki stanely w miejscu ;(

Astrid wczesniej jehac to jet plus :) potem przed swietami duzy ruch na drodze a i zapewne sniegu przybedzie :/

oooo a jak to sie je?... bo ja robie czasem podsmazony z kielbaska i czosnkiem. a ja juz pomysl mam,a raczej Maz-zazyczyl sobie rybke;) i problem z glowy;)milej pracy.

Podsmażam cebulkę, dodaję makarno i wbijam jajka, wszystko razem mieszam i doprawiam i tyle. szybki obiad jak mi się czasem po pracy nie chce gotować., Zwłaszcza wczoraj nie wiem co za dzień był ale o po 19 poszliśmy spać.:szok:

Berni i Tobie wszystkiego dobrego na mikołajki :). Też bym tak pospała chociaż raz :-p

Robale juz niedlugo mi sie skonczy spanie prawie d poludnia :D czas do pracy pojsc :)
juz tak mi sie teskni... :( z jednej strony nie chce malego zostawiac a z drugiej mam dosc siedzenia w domu, dzisiaj mija rok jak nie pracuje...;/

Moj Aluś dzisiaj uczy sie wkladac sobie sam smoczka do buzi :D jak to smiesznie wyglada :) obserwuje go i potem do buzi :D

Ja dzisiaj wyciagnelam z zamrazarki mieso mielone, ale sama niewiem co z niego zrobic... ;/ nie mam pomyslu ale za to mam dzisiaj znowu ogromnego lenia ;d

Berni na pewno będziesz tęsknić za maluszkiem jak pójdziesz,,ale z drugiej strony kiedyś to będzie musiało nastąpić. Wcześniej czy później zawsze możesz iść też na pół dnia czy tam parę godzin to już coś, a i Ty posiedzisz między ludźmi. Kasa też Wam się pewnie przyda.

Ok dziewuszki spadam do pracy,. na ten zimny dwór. Och fajnie ze babeczka z nami pracuje, wolno robi ale to zawsze coś. Ostatnio szef mnie pochwalił mówiąc, że nie jeden facet już wysiadł fizycznie a ja dalej robię pracę dla facetów., Miło było to usłyszeć, choć jest bardzo ciężko, ale jak chce się coś mieć to trzeba się zasuwać :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!
U nas przeziebienie na pierwszym planie. Ja sie rozlozylam, moj B no i corcia caly czas zakatarzona. Cale szczescie tylko to. Meczy sie biedulka a ja z nia:-( Oby nie przeszlo na plucka. Nie da sobie juz nawet sciagac babolkow. Jak widzi, ze sie zblizam z frida to macha raczkami i mnie odpycha no i ryk oczywiscie. Wczoraj wieczorem awantura byla ze hoho. Ja do niej a ona ryk. No i oczywiscie dodatkowo gile sie produkowaly, wiec nie mogla oddychac. W konsekwencji nie mogla zasnac i tak w kolko.
No ale noc przespala jakos choc myslalam, ze bedzie katastrofa.

U nas Mikolaja nie bylo. Nie zasluzyl nikt z nas:-)

Robale oj trzeb zasuwac. Ja tez przez 5 lat tak samo jak Ty. tez chwalili i w konsekwencji nie dali mi stalej umowy :-D
Niestety tak bywa. Ale niema nic zlego co by na dobre nie wyszlo. Przez ten czas zdazylam sie czegos dorobic.

Mi tez nie chce sie nic robic przez to przeziebienie. A juz o porzadkach na swieta nie wspominam. Mam jeszcze troche czasu. Do pracy nie chodze to jeszcze zdaze.

Moj piesek dzisiaj przyniosl Emilce swoja kostke do zabawy jak siedziala na hustawce na podlodze:-D:-D:-D
Stanal przed nia i zaczal machac glowa:-D a ona biedna nie wiedziala o co mu chodzi i patrzyla sie jak na cudowne zjawisko:-D:-D

Milego dnia dziewuszki.

reklama
Witam
u nas sie pogoda juz popsula :baffled:
Robale ty to jestes silna kobita:tak:
Berni ja tez mam lenia ze hoho,co dzien sobie obiecuje ze cos zrobie a pozniej ...:baffled:tylko codzienne porzadki ,pranie ,obiad:tak:a tam nie umre jak ona beda nie umyte itp:sorry2::sorry2:
Milka fajnie musialo wygladac jak Maja patrzyla zdziwiona na psa:tak:
u nas mikolaj wczoraj byl ale tylko u dzieci:tak: jak pojdziemy na centrum to sobie cos kupimy:tak:
Nie mowilam wam ze Michas juz umie przeczytac pare prostych slów i imiona wszystkich dzieci w szkole(chyba z na po ukladzie liter) i napisze Michal ,mama ,tata,bacia ,dziadek:tak:A Milenka dal odmiany cwiczy swoje miesnie i robi mostek Na nogach i glowie:-D taka mala kreci dupka ,nie polezy spokojnie:-)
Tez bym poszla juz do pracy ale z drugie str jak nie musze to wole poswiecic czas dzieciom :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry