reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

kurde Kevin sam w domu leci hahahah zaraz żygne, najgorsze jest to że moj małzonek to ogląda!!! o zgrozo , co tu robić....
Martyna sie obudziła i ogląda razem z nim ...

reklama
hehe kevin matko kochana jeszcze penie na święta to puszczą
Na święta nie puszczą bo 21 grudnia ma być koniec świata. Więc to już tak profilaktycznie, coby nie bylo, że nie leciał w tym roku :rofl2::rofl2::rofl2:
Moja Olivia też nosi papmpersy 3 i powiem wam, że co firma to sa inne:eek: Oryginalne pampersowskie s też rozne w zależnosci od rodzaju. A najbardziej mi ostatnio przypasowaly pampersy z JUMBO, ktore mi ostatnio otwarli zamiast C1000:-D:-D:-D
Robale - to na wszystko juz masz, a na plotek ci brakuje???:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Iskierka na wszystko to może nie, ale najważniejsze aby mieć na ten płotek później będę się martwić w końcu człowiek oszczędza i oszczędza, nie ma może tyle tego że wystarczy ale na tan surowy jest ok. OPoza tym szyskują się zmiany w pracy więc trzeba pasa przycisnąć bo później ma być gorzej, ale to za za 2 lata

a plotek to mi brakuje

Hej,hej!
Dziewczyny ktore maja dylematy kaszkowe,powiem Wam,ze zanim zaczelam wprowadzac to zglebilam temat w internecie i wyczytalam,ze na poczatek lepszy jest kleik kukurydziany niz kaszka ryzowa.Delitatniejszy i nie powoduje zaparac,co przy ryzowej moze sie zdazyc.No i nie bylo zadnych problemow z tym kleikiem,wsuwaly az milo ,tylko zwiekszalam ilosc miarek a jak mi sie opakowanie skonczylo to kupilam Bambix ale ten kleik z Nestle serio jest bardzo dobry na poczatek.Dostalam z Pl tylko 1 opakowanie a potem tu w zadnym polskim sklepie nie moglam go kupic...I lepiej na poczatek jakis neutralny smak,slodka kaszka fajna bedzie dziecko wcinac ale potem nie zechce bezsmakowego i bedzie problem:tak:

21 grudnia koniec swiata a moj m ma 22 urodziny,prezent mam z glowy :-D:-D:-D

reklama
Do góry