reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

nie wiem czy nam ząbki idą ale Martyna jest teraz taka marudna ze oszaleć można a ślini sie na potęgę :) wreszcie zasneła troche ..... to możliwe że to już na ząbki??? ciągle mi sie wydaje ze to jeszcze nie czas ...

u nas teraz sa kupki codziennie a nawet po 2 razy....

reklama
KAROLA,tak Nadia siedzi ale zeby usiasc potrzebuje czegos zebh sie zlapac,albo probuje siadac z lezenia na brzuszku,ale jeszcze jej nie wychodzi. BERNADETKA MADZIULA jak tez csekalam na slinotok towarzyszacy zabkowaniu i sie nie doczekalam,a perelka juz jest i idzie druga. MAMO.Z&M ja tez nie rozumiem. A moje Szczescie spi juz wykapane. Dobranoc.

witam laski

nie wiem co pisalyscie , ale nadrobie to pozniej.
u nas ok, mala wazy 6650 i ma 63 cm, szczepienie tragiczne baba wbola jaj z 1 cm igly myslalam za ja zdziele, 3 dni bobo bylo marudne, ale teraz ok. Obecnie jestesmy na etapie sloiczkow: marchew, maechew + jablko, banan, kalafior, jablko+banan+gruszka. wcina az jej sie uszy trzesa:-)

milka
ja karmilam mm prawie od poczatku i jest ok,
karola ja tez mam chrzciny 29 ale w pl:-D

jak nadrobie to popisze to i owo, a mam juz kompa wiec do dziela:-D
milego

ja nie wiem ,ale jak czytam jak waszym bobaskom sie uszy trzęsa na słoiczki a moja nie chce kaszki.... dzisiaj znowu jej probowałam dać ale zaczeła wyć i musiałam zrobić butelke bo zanim by najadła sie łyzeczka to godzina minie.... ja tego nie ograniam , przeciez jak ona juz jest głodna to mi nie bedzie jadła z lyzeczki tylko chce odrazu zjesc... to kiedy sie podaje to jedzenie... miedzy karmieniami??? łeb mam pełny od tego wszystkiego...

co do pieluch to tez nie chciałam przepłacać i probowałam z kruidvata i etosa i za kazdym razem plułam sobie z brode... wole sobie mniej słodyczy kupić niz kupować te pieluchy....pampers to pampers i nie ma mocnych...
oczywiście to moje wnioski, każdy kupuje co mu sie podoba i co uwaza ....

madziula ja daje jej sloiczki miedzy karmieniami tzn pol sloiczka , nie jest wtedy bardzo glodna i spokojnie probuje

moje zdanie co do pampersow to: c1000 tragedia, przemakaja albo moja robi mega siku:-), jumbo ujda w tloku, ala oryginalny pampers to pampers

ide was czytac

a moja tez ma nawal slinki:-D

hehehe Ewelina ja tez ma w pl chrzciny:tak::-Dczyzbysmy sie znów umówily?:-D:-D
Pampres tez uwazam za najlepsza firme produkujaca pieluch:tak: jeszcze pod koniec uzywalam z aldi i dla wiekszego dziecka byly ok:tak:
Madziu moja córa tez sie slini a zabkow nie widac:happy:Mysle ze kaszke mozesz podawac miedzy posilkami ,wtedy mala nie jest glodna i spokojnie popróbuje nowych smaków:tak:
Doris gratulacje dla coreczki:tak:
Ja jeszcze nie podaje zadnych sloiczkow i kaszek ,na razie mleko Milutce wystarcza:tak:jeszcze ma czas:tak:

karola to telepatia, wgryzam ci sie w umysl.............i takie tam. wszystkiego naj naj z okazji urodzin:-), spoznione ale szczere

nadrobilam.

ja szczepie
iskierka a gdzie te ciasteczka mozna kupic bo ja w jumbo czegos takiego szukalam i lipa
milka pisz jaka m,asz dietke bo ja tez musze cos stracic bo juz mnie cos trafia, waga stoi w miejscu. Ja kiedys bralam zelixe odpowiewdnik meridii ale to wycofali bo szkodliwe, ale po ty sie z wagi lecialo ho hoh ho. Ogolnie to jakis wspomagacz tez by sie przydal

i znow mnie jakies chorobsko bierze:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Co do pieluch to ja kupuje tylko z kruidvatu:D dla mnie sa rewelacyjne:) maja znacznie mniej chemi w sobie :)

Ja tez daje miedzy posilkami aby sobie pokosztowal, statnio zjadl az pol sloiczka bananów:)

Witaj Ewelina:)

Dziewczyny a co myslicie o pasach do elektrostymulacji miesni? np.ABS&CORE z mango?

Ja powiem Wam, ze mam i jestem zadowolona... chociaz pierwsze dni aby sie przyzwyczaic byly ciezkie:)

Ostatnia edycja:
Do góry