Tak
Ayni, ja nie moge skomentowac Twojego postu, ale Ty moj zawsze mozesz
nie wiem, co Ty na tym forum jakas wazniejsza jestes, ze Twoje zdanie moze byc wygloszone, a moje nie? Zawsze mozesz zignorowac mojego uzytkownika jak Twoja kolezanka mgd i juz nie bedziesz musiala tego czytac
tylko uwazaj, bo czasami mnie ktos moze zacytowac, a wtedy Ty tez ten post zobaczysz.
Zreszta ja moge to samo powiedziec o Tobie, ze bylam tu pierwsza, a jak Ty przyszlas to odbilo mi sie oranzada z komunii. ale tego nie powiem, a raczej nie napisze, bo mam to gdzies, nie traktuje tego forum jak mojego domu ani zlotu przyjaciolek, bo przyjaciolki mam w realu, a tu zabijam czas jak Tomek spi i mi sie nudzi. Nie spinam sie tak jak niektore uzytkowniczki, ktore pisza, ze nie moga czytac pewnych postow bo moga stracic mleko
lol.
Bernadetka lo matko, juz 4 rozmiar Alus zaklada? :-) my 4+:-) fajnie Ci ten szkrabik rosnie, ma po kim zreszta, bo tata tez wysoki
mi w cb wyliczyli, ze Tomek bedzie mial 190cm wzrostu
to az o 2 cm wiecej niz M. ha ha
a ja przy nich taka mala...
hihi
Milka, Madziula, moze tak sie dzieje, bo wasze maluchy sa jeszcze za male na kaszki? i uklady trawienne jeszcze nie sa gotowe na takie zmiany? ja kaszke wprowadzilam w 5 miesiacu dopiero, bo tak polecila mi pediatra w pl. Dlatego, ze Tomek byl na mleku mamy i brzuszki takich dzieci sa bardziej delikatniejsze. Od 4 miesiaca niby podaje sie te kaszki dzieciom, ktore sa w 100% na mleku modyfikowanym.
Iskierka mi w cb tez mowila lekarka ze kupka moze byc nawet raz na 2 tygodnie
a Tomek to walil kupy co posilek
nawet nie skonczyl dopijac butelki a juz slyszalam te pierdy, to juz wiedzialam co sie swieci, odrazu na przewijak i heja :-) a jak juz wprowadzilam mu modyfikowane, to przez pierwsze 2 tygodnie mial straszliwe zaparcia i czasami tak cisnal, ze sie fioletowy robil
no ale juz sie nam unormowalo dawno i kupe robi raz lub dwa dziennie. wiem mniej wiecej w ktorych godzinach i za niedlugo zaczynamy siadac na nocnik :-):-):-):-):-)