Hej my juz na nogach. Nadia dostala wczoraj klocuszki te co trzeba ksztalt w odpowiedni otworek wlozyc i wlasnie udoskonala swoje zdolnosci manualne ROBALE ja nawet o 21 nie mysle i szykuje sie na swieta Moja Nadka urzadza strajk i w dzien nie je z cyca,musze sciagac i pije z butelki-bo chyba ciekawiej,sama trzyma butelke i np. wczoraj musiala lezec pod karuzela w lozeczku-pic i obserwowac(co tak normalnie karuzela jej nie interesuje) MAMUSIE chce Wam polecic na zabkowanie fajna sprawe(moze jeszcze nie macie)sa takie szczoteczki dla dzieci do mycia i masowania dziaselek-3w opak. z firmy Nuby. Mowie Wam zaden gryzaczek sie tak nie sprawdzil jak wlasnie one,no tyle ze trzeba bardzo pilnowac zeby nie zostaly za gleboko wlozone ISKIERKO a te pieluchy z JUMBO dobrze chlona?
reklama
Robale
Fanka BB :)
Hej i ja już na nogach
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Dzień doberek
my dzisiaj znowu zabalowalismy w łozku do 13 hahaha trzeba korzystać bo nie wiadomo kiedy znowu bedziemy w trójke z rana
wczoraj na próbe podałam kaszke z lyzeczki i troszke pojadła, ale sie uśmiałam bo najpierw nie wiedziała co ma z tym robić i wypluwała a potem zaczeła memlać hehheh
Mamo kleik z nestle jest u nas w polskim sklepie i nawet miałam go ostatnio w rękach ale stwierdziłam ze jak juz mam bambixa to nie bede magazynowac....
zobaczymy, dzisiaj kolejne podejscie do kaszki z łyzeczki
my dzisiaj znowu zabalowalismy w łozku do 13 hahaha trzeba korzystać bo nie wiadomo kiedy znowu bedziemy w trójke z rana
wczoraj na próbe podałam kaszke z lyzeczki i troszke pojadła, ale sie uśmiałam bo najpierw nie wiedziała co ma z tym robić i wypluwała a potem zaczeła memlać hehheh
Mamo kleik z nestle jest u nas w polskim sklepie i nawet miałam go ostatnio w rękach ale stwierdziłam ze jak juz mam bambixa to nie bede magazynowac....
zobaczymy, dzisiaj kolejne podejscie do kaszki z łyzeczki
karola82_82
mama slicznego Michałka
Helol
Robale nie panietam czy juz ci gratulowalam najwyzej jezszcze raz to zrobie Gratuluje ,bedziesz wspaniala ciocia
Madziu moja mala robiu kupe raz na tydz a czasemi na 2 tygodnieMysle ,ze jak zacznie jesc posilki stale to beda czesciej
Doris czy twoja coreczka juz siedzi? fajnie ze juz tak sie bawiWidzialam takie szczoteczki i mam zamiar je zakupic
MamaZ&M to ci odpada prezent i kaske pzreznacz na extra kiecke w tym dniu tez tzreba wygladac ladnie po raz ostatni
Robale ja tez nie mysle o tym ,chyba za bardzo nikt w to nie wierzy
Ja tez szczepie dzieci nie czytam o tym bo po co sie nakrecac ..
Ayni juz pare razy mialam pytac o MGd ale zawsze zapominalam co u niej slychac ,jak mala sie miewa?
Madziu to "pospaliscie " dzis
Robale nie panietam czy juz ci gratulowalam najwyzej jezszcze raz to zrobie Gratuluje ,bedziesz wspaniala ciocia
Madziu moja mala robiu kupe raz na tydz a czasemi na 2 tygodnieMysle ,ze jak zacznie jesc posilki stale to beda czesciej
Doris czy twoja coreczka juz siedzi? fajnie ze juz tak sie bawiWidzialam takie szczoteczki i mam zamiar je zakupic
MamaZ&M to ci odpada prezent i kaske pzreznacz na extra kiecke w tym dniu tez tzreba wygladac ladnie po raz ostatni
Robale ja tez nie mysle o tym ,chyba za bardzo nikt w to nie wierzy
Ja tez szczepie dzieci nie czytam o tym bo po co sie nakrecac ..
Ayni juz pare razy mialam pytac o MGd ale zawsze zapominalam co u niej slychac ,jak mala sie miewa?
Madziu to "pospaliscie " dzis
MamaZuzi&Marty
Witajcie.
Dzien paskudny dzis,wieje okrutnie...
Ten 21 to dla mnie dzien jak kazdy inny ,nie wierze w ten konec swiata ale w pracy mam kolezanki ktore to przezywaja
Dzis ' wielki' dzien: dostalam ostrzezenie od BB i punkt karny za niewlasciwy jezyk Najlepsze jest to,ze w tym poscie o ktory im chodzilo nic niewlasciwego nie napisalam Normalny post
ooo ten
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...k-i-nie-tylko-59179/index602.html#post9237337
Dzis jade po babywalker z WinnieThePooh ,upolowalam na Marktplaats za 10 euro,nowy kosztuje prawie 50
Dzien paskudny dzis,wieje okrutnie...
Ten 21 to dla mnie dzien jak kazdy inny ,nie wierze w ten konec swiata ale w pracy mam kolezanki ktore to przezywaja
Dzis ' wielki' dzien: dostalam ostrzezenie od BB i punkt karny za niewlasciwy jezyk Najlepsze jest to,ze w tym poscie o ktory im chodzilo nic niewlasciwego nie napisalam Normalny post
ooo ten
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...k-i-nie-tylko-59179/index602.html#post9237337
Dzis jade po babywalker z WinnieThePooh ,upolowalam na Marktplaats za 10 euro,nowy kosztuje prawie 50
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hehe Mamo ale co maja na myśli nie wlasciwy jezyk??? bo w tym wypadku nie rozumiem
bernadetkka
Heja
No dzien straszny moze sie ma na ten koniec ?
Madzia fajnie ze Martynka troszki pojadla moze jej posmakuje :*
Robale niedziela a ty tak wczas na nogach
Ja mialam dzisiaj nocke nie przespana;/ ale nie z powodu dziecka tylko filmu... Kurcze taki cudny ze musialam dwie czesci na raz obejrzec a ryczalam jak dziecko
Karola twoja Milenka raz na dwa tygodnie kupke robi? zastanawiam sie czy moj bedzie tak mial bo jak narazie to co dwa-trzy dni a czasem codziennie cos tm sobie popuszcza
Kasiu niewiem albo ja jestem glupia ale przeciez tam w tym poscie nie ma nic niewlasciwego... no chyba ze nie mozna sie martwic o wlasne dziecko...
Moj na chrzciny dostal takiego pchacza Marktplaats.nl - Woezel En Pip Houten Babywalker Loopwagen - Speelgoed | Overig wiecie jakie ma zajecie
No dzien straszny moze sie ma na ten koniec ?
Madzia fajnie ze Martynka troszki pojadla moze jej posmakuje :*
Robale niedziela a ty tak wczas na nogach
Ja mialam dzisiaj nocke nie przespana;/ ale nie z powodu dziecka tylko filmu... Kurcze taki cudny ze musialam dwie czesci na raz obejrzec a ryczalam jak dziecko
Karola twoja Milenka raz na dwa tygodnie kupke robi? zastanawiam sie czy moj bedzie tak mial bo jak narazie to co dwa-trzy dni a czasem codziennie cos tm sobie popuszcza
Kasiu niewiem albo ja jestem glupia ale przeciez tam w tym poscie nie ma nic niewlasciwego... no chyba ze nie mozna sie martwic o wlasne dziecko...
Moj na chrzciny dostal takiego pchacza Marktplaats.nl - Woezel En Pip Houten Babywalker Loopwagen - Speelgoed | Overig wiecie jakie ma zajecie
Ostatnia edycja:
Robale
Mamo no też nie rozumiem co z tym postem nie tak
Bernadetka jaki film oglądałaś :-)
Karola dzięki, czy będę dobra to wyjdzie w czasie
Bernadetka jaki film oglądałaś :-)
Karola dzięki, czy będę dobra to wyjdzie w czasie
bernadetkka
Robale "Trzy metry nad niebem" i "Tylko ciebie chce" kontynuacja
jesli ktos lubi romansidla z nutka dobrej komedia i chwilowyi akcjami to polecam
jesli ktos lubi romansidla z nutka dobrej komedia i chwilowyi akcjami to polecam
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Berni raczej twój syn nie bedzie robil kupki zadziejprzy stalych posilkach robia czesto kupiki fajny prezencik
Mamo moze sie im post pomylily ?
my bedziemy chrzcic 29 grudnia
Mamo moze sie im post pomylily ?
my bedziemy chrzcic 29 grudnia
Podziel się: