Czesc dziewczyny !
Dobrze, ze mi przypomnialyscie o tym wietrzeniu bo wiecie zawsze cos jest, ze zapomne sie rozkraczyc bez tych mega podpasek. Wlasnie sie wywalilam w rozkroku i sie wietrze
Maly z tatusiem, tatko go przyniosl na cycka i zabral spowrotem wiec mam juz wolne rece.
Agss mysle, ze to normalne ze sie juz powoli zaokraglasz, zobaczysz za 2 tygodnie bedzie jeszcze kraglejszy a potem juz niebawem bedzie 20 tydz a wtedy brzuszki sa najslodsze. Taki przedporodowy to juz taki troche ciezki i obolaly, ale takie srodkowo-ciazowe sa super sexi.
Nas niebawem tez czeka wyprawa do Hagi , ale trzeba to jakos zorganizowac i ogarnac bo 2 ambasady sa do obskoczenia i jakby nie patrzec to chyba z 300 eur do wydania
bo jeszcze moj paszport z nowym nazwiskiem. Z tego co pytalam roznych znajomych to wychodzi ze nasze polskie paszporty najdrozsze, bo wegierskie czy innych narodowosci w ambasadach w NL sa nawet 30-50 eur tansze niz nasz orzelek.
Moj m dzis zarejestrowal dzieciaczka i baba jakas normalnie nie teges, 3 razy pod rzad zrobila blad zamiast wpisac nazwisko ojca to wpisala jego imie w miejscu nazwiska ! Ja rozumiem, mozna sie raz pomylic , ale ma papiery ze szpitala gdzie jest jak byk napisane nazwisko a ona z uporem maniaka imie ojca wpisuje. Nie wiem kogo oni tam zatrudniaja
trzeba ludziom naprawde patrzec na rece.
A ja dziewczynki powiem wam, ze wczoraj pomimo ze dosc dlugo spalam i 2 razy wstawalam do malego to nadal czuje jakies niedospanie po porodzie. Jakby mi ciagle tego snu brakowalo. Dzis przespalam sie tez godzinke po poludniu, ciekawe jaka nocke dzis maly urzadzi, mam nadzieje, ze nadal bedzie spokojnie.
wszystkim ciezarowkom i mamusiom zycze przespanej nocy :-)