reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ojej jak tu szybko pusto się robi, wszystkie nasze nocne marki się wykruszyły:-(

Yokasta gdzie Ty się podziewasz kobieto?!

Nudy dzisiaj, pogoda nie za bardzo ale jadę chyba do centrum na poszukiwania mąki orkiszowej bo mi smaka Sencilla wczoraj narobiła:-D i jeszcze coś M by się przydało na urodzinki kupić bo ma w dniu mojego terminu ale czy moje dziecię zdecyduje się właśnie w ten dzień to nie wiadomo;-)

reklama
Prędzej się mały urodzi z tego co mi wiadomo heheh podwójną radochę by mojemu M sprawił łobuz:-D Ale ja to już bym mogła rodzić, udziela mi się pomału powszechne zniecierpliwienie. I oczywiście to że każdy dzwoni i pyta czy to już i kiedy (jakbym wiedziała) jakoś mi wcale nie pomaga heh Dobrze że to już kwestia dni:-D

Hej Dziewczyny. AYNI ja moj porod tez super wspominam i moglabym o tym non stop gadac. U mnie skurcze byly regularne i bardzo dlugie-maz patrzyl na ktg i sam byl w szoku ze to wytrzymuje,ale rozwarcie sie robilo powoli dopiero jak dostalam ruggenprik i oksytocyne to poszlo. A na bolaca dupe polecam lezenie z godz. w dzien i spanie bez majtek-dostep powietrza robi cuda. MILKA w CB raczej nie powiedza ze przekarmiasz bo dziecka karmionego piersia nie da sie przekarmic-podobno;) Nasza Ksiezniczka odkryla ze ma stopki i.bardzo ja to cieszy,no i podciaga sie na wszystkim i chce siadac;)

Cześć dziewczyny.
U mnie zonk totalny,wczoraj zobaczyłam że mój paszport już 2 tyg po terminie :szok: i pytałam dzis szefunicia o wolne żeby do ambasady skoczyć.Dostanę jutro albo pojutrze zależy kiedy chora koleżanka wyzdrowieje.Zrobię sobie wycieczkę do Hagi:-DW każdym razie posrana jestem jak mam jeździć bez ważnych dokumentów,bo dowód to już od 2 m-cy nie ważny a nowy czeka w Pl na odbiór. Pukam się sama w ten durny łeb...:wściekła/y:

Mamo Zuzi i Marty hehe ja tez byłam 4 tyg bez waznego dokumentu bo dowod czeka w urzedzie a paszportu w ogole nie miałam, tzn 2 lata po terminie..... do 4 tyg czeka sie na nowy :) póki co musze jeszcze prawko wymienić bo mam na stare nazwisko i w ogole wg zasad powinnam juz wymienic na NL ale zbieram sie jak sójka :)

witam Panie :)
nie wiem co u was tu slychac, bo do nadrobienia mam tylko 40 str :), moze sie uda.j
Ja nadal bez kompa, niestety
Nie wiem czy ktoras juz urodzila czy jeszcze w dwupaczku.
Jesli juz jakies bobo sie wyklulo to gratuluje.:-):-)

Pozdrwiam was laseczki i wasze dziateczki:-D:-D:-D

Oo ja w piątek też robie sobie wycieczkę do ambasady polskiej ^^
Tyle że ja muszę się obywatelstwa zrzec (a nawet dwóch) muszę jeszcze życiorys napisać (po kiego im to pojęcia nie mam) ale mam nadzieje że pójdzie gładko i nie będzie potrzeby wykłócania się (moje szczęście do urzędników państwowych :no:)
Maryś i Kallie dzięki wam za rady, to chyba się zaopatrzę w ten paracetamol i zobaczymy jak będzie...
Wyczytałam w internecie że jak głowa boli to na dziewczynkę ^^ Nie ma to jak różnorakie zabobony (;

Ostatnia edycja:
Agss hehe jak ja ostatnio odbierałam paszport to babka sie chciala zrzec obywatelstwa... ale jaja były... te panie tam pracujace w ambasadzie pozostawiaja wiele do zyczenia jesli chodzi o obsługe... zycze ci zebys tam całego dnia nie spedziła...i powodzenia:)

reklama
Madziula to mnie pocieszyłaś... kurczę mam nadzieje że jakoś to pójdzie...Ale już się boję:szok:
A tak z innej beczki... rośnie mi brzuch, w 14 tyg:szok: czy to nie za wcześnie ? Wprawdzie aż tak tego nie widać no ale ja to widzę:szok:

Do góry