reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ojej znów forum ruszyło:-D Ayni fajnie że sie odzywasz, i mnie pocieszyłaś z tym porodem i w ogóle. U mnie póki co nadal cisza heheh chociaż dzisiaj rano jednego bolącego zaliczyłam, trzymało mnie trochę, poszłam pod prysznic i przeszło:happy: A i na fotki też sie zapisuję:tak::tak:

Agss co do bólu glowy, to ja miałam straszne do ok 5 miesiąca. A straszne znaczy takie że potrafiłam siedzieć cały dzień i z bólu wymiotować. tylko że ja przed ciążą też tak miałam, ale wtedy ketanol czy kilka nurofenów i przechodziło. A tu całkowity praktycznie detox;/ Ja zrezygnowałam przez to na jakiś czas z pracy(chociaż ciężko i tak nie miałam) ale po prostu w domu musiałam siedzieć, jak mi się ból zaczynał to podwójny paracetamol i jakoś tak pomału się tego cholerstwa wyzbyłam:) także spytaj położnej co ci zaleca i jakie dawki max ale myślę że nic innego nie dostaniesz

Kallie o to widzę że nie jestem osamotniona... u mnie też właśnie aż mi się niedobrze robi z bólu, przed ciążą tak miałam bardzo rzadko i podobnie się kurowałam jak Ty (;
Popytam zobaczymy, ja teraz w pracy mam luz, więc chodzę a jak nie wytrzymuję to się wyłaczam, zobaczymy jak będzie dalej, mam nadzieje że przejdzie (;

Bernadetkko co oni sie tam tak ociagaja w tym KPNie ? :wściekła/y: Jakies wielkie nieporozumienie, nawet sobie popisac nie mozemy.
No niestety, ja wiem z doświadczenia że KPN to jedna wielka ściema....
moja tez juz jakos ponad 5 kg bedzie miała hehehe
Wychodzi na to że moja Olivia najmniejsza z forumowych bobasków ;-)
tylko napiszcie adresy emailowe na priv
Już piszę szybciutko:tak:
Ayni niewiem co tam sie dzieje, ciagle nas zbywaja ze trzeba czekac;/
Bernadetko, ja czekalam ponad 4 miesiące na to, by mi podłączyli internet po przeprowadzce, a przeprowadzałam się bardzo daleko, aż na następną ulicę:-D W końcu desperacko zalozylam neta z Ziggo i jestem mega zadowolona.
Pozdrawiam wszystkich

Agss ja w 13,14 tygodniu mojej ciąży miałam okropne bóle głowy tak samo jak Ty. Cały czas przez to chciało mi się wymiotować, i tak samo jak Ty uważałam, że paracetamol mi nie pomoże:) po dwóch tygodniach bólu głowy nie wytrzymałam i zadzwoniłam do szpitala do mojego lekarza i kazał mi żarzyć 2 tabletki paracetamolu rano, 2 popołudniu i 2 wieczorem. I naprawdę pomogło.

Ja tez w pierwszej ciazy bole glowy mialam (mega) takie migrenowe ,bo ogolnie miewam migrene.Niestety to hormonki tak czasem dzialaja

Dziewczyny to chyba my zawsze mamy jakies odwrotne szczescie, bo my sobie bardzo chwalimy KPN, nawet pare dni temu dzwonila pani z KPN pytac czy jestesmy zadowoleni z uslug oraz jak oceniamy jakosc polaczenia, czy mamy jakies problemy z internetem itd. My na neta czekalismy miesiac po przeprowadzce, mimo ze mial byc od razu i w ramach zadoscuczynienia mielismy znizke 15 eur przez 3 kolejne miesiace. Obsluga klienta za darmo, nie trzeba placic za polaczenie zeby spytac o najmniejsza *******ke. Ale slyszalam wkolo ze niektorzy czasem nie maja neta podczas burzy czy cos , nas na szczescie od roku storingi omijaja i powiedzielismy pani z czystym sumieniem ze sobie chwalimy ich uslugi.

wyslalam wam dziewczyny , idziem juz papa

Maryś mi też takie dawkowanie pomagało właśnie, a przynajmniej na tyle że nie skręcałam się z bólu:tak:
Bernadetka rezygnuj z KPN, ile można czekać, ja bym nie miała takiej cierpliwości

reklama
Do góry