reklama
a ja sie wlasnie dowiedzialam ze ..jade do PL w sierpniu /nie planowalam ale.../ moja najlepsza kolezanka ze szkolnej lawki /8lat razem w 1/ wychodzi za maz juuupi! to ci niespodzianka......
Iskierka jak to juz to poczekam z taba do rana a jak nie dzis to ja wam mowie dobranoc...
Iskierka jak to juz to poczekam z taba do rana a jak nie dzis to ja wam mowie dobranoc...
Iskierka71
Fanka BB :)
No, ja też na nią czekamIskierka my jeszcze czekamy na twoja ksiezniczke
ja jestem chętna, ale mała nie bardzo....Dobra Iskierka, bierz sie za rodzenie, bo ja juz sie doczekac nie moge i przez to co chwile na forum wchodze
Własnie - dziewczyny, gdyby coś sie u mnie działo w nocy (tej lub którejś następnej) to niestety wieści beda dopiero jak wrócę ze szpitala. Mój telefon to antyk i niestety nie ma na nim opcji internetowych....
Będziecie musieli więc mi wybaczyć...
No chyba, że bedzie jak wcześniej - albo wody zaczną się sączyc bardzo powoli, albo dostanę bóli z przerwami 1-2 godzinnymi. Wtedy postaram się wejśc na forum i dać znać co i jak.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
kurcze, napięcie i oczekiwanie wzrasta
Iskierko czyli jak nie zdazysz nic napisać i nie bedzie cie na forum to znaczy ze juz sie zaczeło.....
Iskierko czyli jak nie zdazysz nic napisać i nie bedzie cie na forum to znaczy ze juz sie zaczeło.....
Iskierka masz moj telefon w razie "W", to dasz znac
Ania a kiedy jedziesz? moze sie spotkamy gdzies w drodze do PL jak bede Cie mijala, to zatrabie 3 razy haha
bede w PL 25 sierpnia ;-)
Iskierka71
Fanka BB :)
Aniu i TheHague, sms to nie problem, bo mam nr telefonów do dwóch osób z forum, ale wątpię by któraś była szczęsliwa dostając smsa o.... 3-4 rano:-)zostaw komus swoj prive tel... i chociaz smska daj nam )
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Iskierko dziewczyny napewno maja wyciszony dzwonek lub wibracje, napewno nic sie nie stanie
reklama
Aniu i TheHague, sms to nie problem, bo mam nr telefonów do dwóch osób z forum, ale wątpię by któraś była szczęsliwa dostając smsa o.... 3-4 rano:-)
hihi pisz do mnie ja od razu im napisze...dla mnie to nie probleem no chyba ze mi przeszkodzisz w milosnych igraszkach to post bedzie lekko spozniony
Podziel się: