reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
a ja sie wlasnie dowiedzialam ze ..jade do PL w sierpniu :szok:/nie planowalam ale.../ moja najlepsza kolezanka ze szkolnej lawki /8lat razem w 1/ wychodzi za maz juuupi!:-D:-D:-D to ci niespodzianka......
Iskierka jak to juz to poczekam z taba do rana a jak nie dzis to ja wam mowie dobranoc...:tak:

Iskierka my jeszcze czekamy na twoja ksiezniczke:tak::tak:
No, ja też na nią czekam:baffled:
Dobra Iskierka, bierz sie za rodzenie, bo ja juz sie doczekac nie moge i przez to co chwile na forum wchodze :-D
ja jestem chętna, ale mała nie bardzo....
Własnie - dziewczyny, gdyby coś sie u mnie działo w nocy (tej lub którejś następnej) to niestety wieści beda dopiero jak wrócę ze szpitala. Mój telefon to antyk i niestety nie ma na nim opcji internetowych....
Będziecie musieli więc mi wybaczyć...
No chyba, że bedzie jak wcześniej - albo wody zaczną się sączyc bardzo powoli, albo dostanę bóli z przerwami 1-2 godzinnymi. Wtedy postaram się wejśc na forum i dać znać co i jak.

kurcze, napięcie i oczekiwanie wzrasta :)

Iskierko czyli jak nie zdazysz nic napisać i nie bedzie cie na forum to znaczy ze juz sie zaczeło.....

Iskierka masz moj telefon w razie "W", to dasz znac :tak:

Ania a kiedy jedziesz? moze sie spotkamy gdzies w drodze do PL :-D jak bede Cie mijala, to zatrabie 3 razy haha :-D

reklama
Do góry