reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Iskierka az milo:) oby poszlo sprawnie:)

Madziula ja mam tak czasami ze pojde, kilka kropel i tyle, a tez sie martwilm bo mialam zapalenie pecherza;/
ale prawdopodobnie mala cisnie na pecherz i dlatego:)
Jak bedzie bolec to wtedy mozna sie zaniepokoic...:)

reklama
No niestety, jak się loguje to w zakładce "jouw extra aanbiedingen" wyskakuje mi obecnie spray na insekty hehe

Madziula a z tym sikaniem to pewnie właśnie mała Ci na pęcherz jakoś mocniej naciska, ja już teraz dosyć często muszę wc odwiedzać a co dopiero potem :zawstydzona/y:

Iskierka ja nawet nie umiem sobie wyobrazić jak to pod koniec wyglada, wszyscy pewnie będą co chwilę dzwonić żeby relacje im zdać czy to już i przez to ja sama nie będę się umiała doczekać i strasznie mi woooolno czas będzie mijał yhh ale dla takiej nagrody trzeba troszkę cierpliwości:-)

Kalllie tak teraz są spraye na insekty,, nie wiem czy jesli sie spozniłas to czy jeszcze mozesz aktywować tą promocje , ja nie mam mozliwosc tego sprawdzic bo mam aktywowana, wejdz w ustawienia i zaznacz zeby ci na meila wszystkie promocje wysyłali , tak jak Iskierka mówi, bedziesz miała na biezaco wszystko ;)

a co do siusiania, to narazie nic nie boli, też czesto chodze ale zwykle mam z czym :) no ale moze faktycznie jakos sie tak ułozyła :)

dzisiaj poczułam ze chce mi sie siusiu a gdy poszłam do wc uraniłam zaledwie kilka kropelek i nic.... nie piecze mnie przy siusianiu jak to zwykle gdy mam zapalenie pecherza... czy to coś oznacza, ze moze cos sie zbilża??? czy sa to jakies oznaki ???
To moze oznaczać, że brzuszek się obniżył i głowka dziecka leży ci dosłownie na pęcherzu
Iskierka ja nawet nie umiem sobie wyobrazić jak to pod koniec wyglada, wszyscy pewnie będą co chwilę dzwonić żeby relacje im zdać czy to już i przez to ja sama nie będę się umiała doczekać i strasznie mi woooolno czas będzie mijał yhh ale dla takiej nagrody trzeba troszkę cierpliwości:-)
Do mnie na szczęscie nikt nie wydzwania non stop. Jedynie moja mama codziennie pisze do mnie na gg i czasami zadzwoni na stacjonarny. To też potrafi być męczące;-)
Wczoraj napisalam jej tylko - dobry wieczor, zle sie czuje, ide spac, dobranoc. I dzis mialam juz telefon z zapytaniem jak sie czuje:-)

Dziewczynki pipinki ja dzis na pelnych obrotach jak holenderski wiatrak.
Pozalatwialam kopie dowodow rodzicow jako swiadkow, mamy dowod nie wazny od 10 czerwca, mam nadzieje, ze sie nie kapna, bo dopiero w lipcu po slubie razem jedziemy po nowy, a tato przysle jutro rano z pracy, bo u mnie na wsi skaner to chyba jakis kosmiczny wynalazek i nikt nie ma, a jak ma to nawet obsluzyc nie potrafi
:-) no, ale przynajmniej to mam z glowy.

zrobilam juz dzis kolacje , makaron z tunczykiem , kaparami, czosnkiem w sosie pomidorowym , machnelam szybko ciacho z owocami bo maz sie prosil i wlasnie zupka warzywna siedzi na palniku. Przejrzalam wszystkie info z folderu kraamzorg i tyle.

Jakos jestem dziwnie podekscytowana, nie wiem czy Iskierka i jej zblizajacym sie porodem czy tez tymi dokumentami czy tez zaczyna do mnie dochodzic ze za 12 tygodni zostane mama ? Nie wiem :D

Dziecko szaleje dzis wyjatkowo caly dzien, spac nie chce, nie wiem czemu, kawy nie pilam 1 x herbatke. To ci skoczek narciarski.

a wy jak spedzacie wieczor ?

a wy jak spedzacie wieczor ?
Ja siedze na sofie, zerkam jednym okiem na mecz, a drugim na forum i blogi hafciarskie... korzystam z faktu, ze kupilam sobie w blokkerze specjalny stolik na którym można np postawić laptopa i nie musze go trzymać na wlasnych kolanach, co ostatnio bylo bardzo kłopotliwe.
Poza tym wslu****e sie w swoj organizm - czy to juz, czy to skurcz, czy ...
Mam jakiś dziwny wewnętrzny strach, jakby przed ważnym egzaminem....

Mgd ja tez widzialam na google zdjecia czopa:szok::baffled: bleeee:baffled::sorry2:

Iskierka my jeszcze czekamy na twoja ksiezniczke:tak::tak:
Ja tez siedze z laptopem :tak:
Wydaje mi sie ,zepo wczorajszym badaniu mala bardzie pcha w dól:tak:czasem az zaboli :baffled:

Madziula ja tez tak mam czasaem ,ze strasznie mi sie chce siusiu a po sekundzie juz nie:-D Oprócz tego chyba mi naciska na jakiegos nerwa bo czasem w biodrze czuje jakby mnie pradem pokopalo:baffled:

karola82 hahaha prądem pokopało hmmmmmm

moja to się tak wypina ze normalnie naciąga mi jedną połowe brzucha i takie uczucie ze zaraz mi skóry braknie :)

reklama
Do góry