reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ania widze ,ze po wiadomosci z pl masz dobry humor :tak:My mamy wesekich 15 wrzesnia ,i tez chcemy pojechac :tak: Ale to zalezy od naszego sampoczucia i zdrówka:tak:

Iskierka chyba zadna nie bedzie zla ,jak dostanie smsa:tak:

reklama
no dokladnie Karolina - strasznie sie ciesze bo wlasnie dzis mialam taki dzien ze ..zyc mi sie nie chcialo ale koncowka od razu to zmienila..:-D - dobra jestes, ze mnie tak wyczailas hihi...

no i kochane 100-na strona!!!!!

Iskierka dla mnie to nie problem, mozesz pisac o ktorej chcesz :tak: ja i tak wstaje do Tomka co jakis czas, bo sie o smoka dopomina ;-)

Mnie sie wydaje, ze Oliwia chce obchodzic urodziny razem z Ewelina :-D

No i mamy SETNA strone:):-)
U mnie wieczor minal szybko bo mi sie przysnelo;p podcas meczu, taki ciekawy, budze sie a tu dalej to samo...

Iskierko, trzymam kciuki zeby sie tej nocy udalo:)
bo szkoda zebys sie meczyla...

U mnie sie nie zapowiada, maly szaleje...:crazy: chyba zrezygnowal z wyjscia na swiat...

Ania, Karola jak fajnie, mi sie marzy takie wesele ale nikt sie nie ma zamiaru zenic:)
juz tak dawno nie bylam:)

Iskierka ja tez jestem za tym, aby ktos tutaj wiedzial i nam doniosl, przeciez ja jajo zniose jak sie nie dowiem :D na biezaco prosze informowac. Haha :)

Dobranocka!

3majcie kciuki jutro zeby babka z gemeente sie nie kapnela ze mamy dowod 13 dni po terminie, bo bede musiala kolege brac na 2-go swiadka ! :S a wolalabym mame.

reklama
I wszystkie poszly spac...:(
ja sie wyspalam,kurka co ja bede robic:)

Ayni ty uwazaj zebys czegos innego nie zniosla:):-) bo w tych czasach wszystko mozliwe...:)
Bedziemy trzymac kciuki:)

Do góry