reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Thehague fajny artykul
Trzeba hartowac dziecko
Trzeba hartowac dziecko
Dokladnie! Ja Tomkowi czapki nie zakladam w ogole, jak idziemy na dwor to tylko opaska i klaar a w domu to nie wyobrazam sobie dziecka w czapce cieplo, 20 stopni albo i wiecej a dziecko czapka masakra. a na dwor tez nie ma co za cieplo ubierac, po co maluch ma sie pocic
Iskierka71
Fanka BB :)
Witam serdecznie z rana.
Mam jakąś dziwną energię i chyba zaraz weznę i odkurzę cały dom...
Na razie zjadlam sniadanko i wstawilam pranie.
Mam jakiś problem z netem - ciągle mi się wyłącza internet w laptopie i nie wiem czy to wina netu czy starego laptopa. Nie chce mi sie sprawdzać komputera męża, ale jak sie nie poprawi to będę musiala to zrobić...
Tak więc kochane koleżanki - czekamy nadal. Może młoda chce oddac palme pierwszeństwa komuś innemu?;-)
I tu muszę Was rozczarować - jeszcze jestem w dwupaku, ale jakoś dziwnie dobrze się czuję, niemal nic mnie nie boli. No ale i mała coś niemrawa dziś więc jak to określil mój mąż może to cisza przed burzą;-)ISKIERKO mam nadzieje ze jutro przeczytam wiesci o rozpakowaniu
Mam jakąś dziwną energię i chyba zaraz weznę i odkurzę cały dom...
Na razie zjadlam sniadanko i wstawilam pranie.
Mam jakiś problem z netem - ciągle mi się wyłącza internet w laptopie i nie wiem czy to wina netu czy starego laptopa. Nie chce mi sie sprawdzać komputera męża, ale jak sie nie poprawi to będę musiala to zrobić...
Tak więc kochane koleżanki - czekamy nadal. Może młoda chce oddac palme pierwszeństwa komuś innemu?;-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzien doberek ,ale duchota dzis
Bernadetka mu tak standardowo mam po 2 wesela na rok Ale zawsze cos wypadnie i jedno odpadaTeraz mamy 21 lipa(kochane ciocie pytaly czy przyjedziemy) a drugie we wrzesniu 2 dni
Iskierka male pewnie bedzie lipcowaja mysle ,ze niedziela ,poniedzialek sie urodzi
Hauge ja tez nie jestem zwolenniczka przegrzewania dziecka
Ayni powodzenia..
aaaa gratuluje 100 stronyszybko poszlo
Bernadetka mu tak standardowo mam po 2 wesela na rok Ale zawsze cos wypadnie i jedno odpadaTeraz mamy 21 lipa(kochane ciocie pytaly czy przyjedziemy) a drugie we wrzesniu 2 dni
Iskierka male pewnie bedzie lipcowaja mysle ,ze niedziela ,poniedzialek sie urodzi
Hauge ja tez nie jestem zwolenniczka przegrzewania dziecka
Ayni powodzenia..
aaaa gratuluje 100 stronyszybko poszlo
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Fajny ten artykuł . Zapowiada się upał, co mnie cieszy, bo małej nie będę musiała za bardzo ubierać .
Ale póki co, to lenimy się w łóżku oglądając Discovery... w sumie ja oglądam, bo Maję to raczej nieciekawi, woli spać
Ale póki co, to lenimy się w łóżku oglądając Discovery... w sumie ja oglądam, bo Maję to raczej nieciekawi, woli spać
Ostatnia edycja:
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Witam i o zdrowie pytam
ja miałam dzisiaj pobudke, jakieś wykopaliska u mnie za blokiem, grrrr od rana kopią i kopią...... a teraz cisza .....
uciekam zaraz do sąsiadki na kawke i pogaduchy, a cooo, trzeba sie integrować z sąsiadami
Iskierka ja tez mysle ze bedzie lipiec
ja miałam dzisiaj pobudke, jakieś wykopaliska u mnie za blokiem, grrrr od rana kopią i kopią...... a teraz cisza .....
uciekam zaraz do sąsiadki na kawke i pogaduchy, a cooo, trzeba sie integrować z sąsiadami
Iskierka ja tez mysle ze bedzie lipiec
witam wszystkie Panie
Ja noc mialam kiepska, najpierw nie moglam usnac, pozniej jak usnelam to przez cala noc spalam w jednej pozycji, a rano nie moglam wstac, znow spoznilam sie do szkoly z mala. Dzieki bogu od jutra wakacje i bede mogla sobie pospac.
Terza jestem po sniadanku i kawusi :-) . Szybki prysznic i wypad na miasto.
thehague, artykul fajny. Ja swojej nigdy nie przegrzewalam, ale mam kolezanke co mase ciuchow pakuje na swoja dzidzie i ciagle jej choruje.
Iskierka taki przyplyw energi chyba bedzie cos oznaczal, porod tuz tuz:-). trzymaj sie cieplutko
Ja noc mialam kiepska, najpierw nie moglam usnac, pozniej jak usnelam to przez cala noc spalam w jednej pozycji, a rano nie moglam wstac, znow spoznilam sie do szkoly z mala. Dzieki bogu od jutra wakacje i bede mogla sobie pospac.
Terza jestem po sniadanku i kawusi :-) . Szybki prysznic i wypad na miasto.
thehague, artykul fajny. Ja swojej nigdy nie przegrzewalam, ale mam kolezanke co mase ciuchow pakuje na swoja dzidzie i ciagle jej choruje.
Iskierka taki przyplyw energi chyba bedzie cos oznaczal, porod tuz tuz:-). trzymaj sie cieplutko
reklama
ja w taka pogode jak dzis, to Tomka tylko w body ubieram z krotkim rekawkiem i heja a jak zajdzie slonce i zawieje leciutko wiaterek to nakrywam go pieluszka tetrowa :-) no i caly czas woze go w gondoli, bo w foteliku ciasno i plecki sie poca, a w gondoli ma szeroko i tak sie przewroci jak mu wygodnie, takze jak chce to ma przewiew na dana czesc ciala
Iskierka sprzataj, sprzataj mi polozna mowila zeby przysiady robic to akcja powinna sie przyspieszyc ale ja nie robilam, bo bylam przed terminem, to czekalam na Tomka
Iskierka sprzataj, sprzataj mi polozna mowila zeby przysiady robic to akcja powinna sie przyspieszyc ale ja nie robilam, bo bylam przed terminem, to czekalam na Tomka
Podziel się: