reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dokladnie! Ja Tomkowi czapki nie zakladam w ogole, jak idziemy na dwor to tylko opaska i klaar :-D a w domu to nie wyobrazam sobie dziecka w czapce :baffled: cieplo, 20 stopni albo i wiecej a dziecko czapka :szok: masakra. a na dwor tez nie ma co za cieplo ubierac, po co maluch ma sie pocic :tak:

Witam serdecznie z rana.
ISKIERKO mam nadzieje ze jutro przeczytam wiesci o rozpakowaniu ;)
I tu muszę Was rozczarować - jeszcze jestem w dwupaku, ale jakoś dziwnie dobrze się czuję, niemal nic mnie nie boli. No ale i mała coś niemrawa dziś więc jak to określil mój mąż może to cisza przed burzą;-)
Mam jakąś dziwną energię i chyba zaraz weznę i odkurzę cały dom...
Na razie zjadlam sniadanko i wstawilam pranie.
Mam jakiś problem z netem - ciągle mi się wyłącza internet w laptopie i nie wiem czy to wina netu czy starego laptopa. Nie chce mi sie sprawdzać komputera męża, ale jak sie nie poprawi to będę musiala to zrobić...

Tak więc kochane koleżanki - czekamy nadal. Może młoda chce oddac palme pierwszeństwa komuś innemu?;-)

Dzien doberek ,ale duchota dzis:tak:

Bernadetka mu tak standardowo mam po 2 wesela na rok:baffled: Ale zawsze cos wypadnie i jedno odpada:sorry:Teraz mamy 21 lipa:szok::tak:(kochane ciocie pytaly czy przyjedziemy:szok:) a drugie we wrzesniu 2 dni:tak:

Iskierka male pewnie bedzie lipcowa:tak:ja mysle ,ze niedziela ,poniedzialek sie urodzi:tak:

Hauge ja tez nie jestem zwolenniczka przegrzewania dziecka

Ayni powodzenia..

aaaa gratuluje 100 strony:tak:szybko poszlo:tak:

Fajny ten artykuł :tak:. Zapowiada się upał, co mnie cieszy, bo małej nie będę musiała za bardzo ubierać :-D.

Ale póki co, to lenimy się w łóżku oglądając Discovery... w sumie ja oglądam, bo Maję to raczej nieciekawi, woli spać :rofl2:

Ostatnia edycja:
Witam i o zdrowie pytam ;)

ja miałam dzisiaj pobudke, jakieś wykopaliska u mnie za blokiem, grrrr od rana kopią i kopią...... a teraz cisza .....

uciekam zaraz do sąsiadki na kawke i pogaduchy, a cooo, trzeba sie integrować z sąsiadami :)

Iskierka ja tez mysle ze bedzie lipiec ;)

witam wszystkie Panie
Ja noc mialam kiepska, najpierw nie moglam usnac, pozniej jak usnelam to przez cala noc spalam w jednej pozycji, a rano nie moglam wstac, znow spoznilam sie do szkoly z mala. Dzieki bogu od jutra wakacje i bede mogla sobie pospac.

Terza jestem po sniadanku i kawusi :-) . Szybki prysznic i wypad na miasto.

thehague, artykul fajny. Ja swojej nigdy nie przegrzewalam, ale mam kolezanke co mase ciuchow pakuje na swoja dzidzie i ciagle jej choruje.

Iskierka taki przyplyw energi chyba bedzie cos oznaczal, porod tuz tuz:-). trzymaj sie cieplutko:-D

reklama
ja w taka pogode jak dzis, to Tomka tylko w body ubieram z krotkim rekawkiem i heja :D a jak zajdzie slonce i zawieje leciutko wiaterek to nakrywam go pieluszka tetrowa :-) no i caly czas woze go w gondoli, bo w foteliku ciasno i plecki sie poca, a w gondoli ma szeroko i tak sie przewroci jak mu wygodnie, takze jak chce to ma przewiew na dana czesc ciala :-D

Iskierka sprzataj, sprzataj :D mi polozna mowila zeby przysiady robic to akcja powinna sie przyspieszyc :p ale ja nie robilam, bo bylam przed terminem, to czekalam na Tomka :happy:

Do góry