reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

witajcie ponownie po przerwie,a więc te bule które miałam przez kilka dni skończyły się porodem ale...kamienia:szok: tak tak moje drogie kamyka takiego koło 1cm.Na długo wyczekiwanej w stresie i niewiedzy wizycie wreszcie wszystko się wyjaśniło. Pani położna zaraz zrobiła usg dopochwowo i pojawił się nasz skarb,serduszko od razu zauważył mój m,troszkę posłuchaliśmy bicia,wszystko ok, my uspokojeni,szczęśliwi czekamy na kolejną wizytę za tydzień.Aktualnie do 11 tyg brakuje mi 2 dni.Pozdrawiam was serdecznie i dziękuję za wsparcie i pomocne rady.:happy2:

reklama
Ale piekna pogoda...zyc i nie umierac...
No, a ja w pracy....:baffled:
Za to po pracy i obiedzie miałam ochotę na spokojny wieczór z haftem i kompem, ale mi niestety nie wyszło, bo o 19.30 zadzwonił ktoś do drzwi. Poszłam otworzyć i... szczęka mi opadła - za drzwiami stali mój tata i brat, którzy zamiast jechać do rodziny w okolice Lubania śląskiego przyjechali do Holandii....
Surprise całą gębą:-D:-D:-D a ja muszę jutro na zakupy jechać po pracy bo nie spodziewalam się gości i lodówka lekko pustawa jest:baffled::baffled::baffled:

Bry

ale tu pustooooo

alex no ale niespodzianka .. kamień ale dobrze ze kamien i z dzidzia wszystko ok :)

Iskierka a to miałaś niespodzianke hehhe

u nas przygotowania idą powoli bo mnie rozłozyło i dopiero dzisiaj dostałam antybiotyk i powoli juz czuje ze cos ruszyło , katastrofa jutro wielkie porzadki , gotowanie w sobote chrzciny ale jestem szczesliwa.. Martynka ubrana od stóp do głow wiec wszystko dopiete na ostatni guzik i wypędzamy diabełka :):)

Hej! Dzisiejszy dzień zaliczyłabym do średnich- co się dziwić skoro pogoda ni ciepło ni zimno :/ Troszkę w domu posiedzieliśmy bo trzeba było dziś ugotować obiad no ale spacer zaliczyliśmy też. Moje dziecko panicznie boi się psów...dziś w parku z dala jak widział psy wołał hau hau w momencie gdy pies zbliżał sie do nas było skok na ręce do mamy i duuuzy krzyk rozpaczy. Urodził się w światowy dzień zwierząt wiec mam cichą nadzieje, że wyrośnie z tego! Madziula85 życze szybkiego powrotu do zdrowia i udanej imprezy :) Spokojnego wieczoru!

Czesc laski!
Ja tak na szybko,bo kupa:-D roboty czeka.
Goscie wczoraj wieczorem pojachli ufffff ulga,straszny syf robili:baffled: Nie nadazalam na nimi sprztac,jeszcze gotowac,szykowac inne posilki,co chwile kawke...i jeszcze dzieci swoich pilnowac.A te na dodatek grype zoladkowa maja.Wszedzie smrod rzygow i kupska:baffled:Dobrze,ze czopki przeciw wymiotne lekarz przepisal to ten problem juz z glowy.Z jedzeniem tez lipa...co ja bede duzo pisac,znacie to:tak:Najgorsze nocki dwie byly,nic nie spalam jak ciagle pawiowanie a jaj nie pawie to i tak nie spalam,bo sie balam ze jak przysne to nie usysze jak sie dusza wymiocinami czy cus...wykonczona jestem...tylko z moim m czekamy az nasza kolej bedzie:sorry:
mk28 ja tez mam urodziny w dzien zwierzat.
Madzia zdrowka zycze i spokojnych przygotowan.

Hej! Jak dobrze że to już piątek i weekend z mężem a potem tylko przeżyć poniedziałek i moja mama zawita :D Już sie nie mogę doczekać. Zwłaszcza jak sobię pomyślę że bedzie z kim pogadać albo wyjść i nie musieć gadać sama do siebie biorąc pod uwagę że moje dziecko nie jest skore do prowadzenia ze mną żadnych konwersacji :/ A ja nie jestem typem samotnika... Maluch śpi ja odpoczywam a potem na dwór. Mam nadzieje że pogoda się utrzyma do jutra bo myślę o grillu może szaszłyki z piersi dla malucha...zobaczymy. MamaZ&M fajni ludzie rodzą się w święto zwierząt :) Udanego dnia Mamusie!

hej.

Ale mamy piekna pogode :) od rana dzis bylismy na dworzeteraz wrocilismy i maluchy spia...

I oczywiscie poszlam po pare artykulow do obiadu a przytargalam do domu nowy wozek hahah.... Jeden nie dawno sprzedalam bo stwierdzilam ze nie potrzebny nam juz podwojny bo maly chodzi na nogach,ale ostatnio sie bardzo wkurzalam jak gdzies dalej szlam bo marudzil i dzis przechodzilam obok kringlopa patrze a ty wozek blizniaczy,calkiem lekki i nowka za 35 euro,poszlam mowie babce ze dam 25 i ona ze ok i wzielam go za 25 euro haha...no i teraz nie ma problemu ze go nogi bola :) przynajmniej moge dalej sie ruszyc niz w okolice domu :)

Iskierka ale niespodzianka,szkoda ze mnie nikt nie chce odwiedzic...tak niespodziewanie...do mnie brat przyjedzie pod koniec czerwca na cale wakacje wiec bede jakas pomoc miala,bedzie kto mial chodzic z maluchami na plac zabaw :) no i potem mama na jakies 2 tyg wpadnie i my na tydzien do pl :)

Dziewczyny gdzie dostane bramke taka na schody? i po ile one tak chodza mniej wiecej? bo ogladalam w kringlopie ale facet chyba oszalal chcial 15 euro za sama bramke nie kompletna bez zaczepow wiec mowie ze moj sam moze z desek taka zrobic i za free jak mam kupic to chce kompletna...

Kasia zdrówka dla dziewczyn!
Marzenka od czasu do czasu takie bramki w lidlu są. Ale wiadomo tam asortyment zmienny...
Iskierka ale Ci niespodziankę zrobili (;

A takie pytanko... kiedy Wasze maluchy zaczęły wyciągać rączki do zabawek?

Bry wieczór

nie dostałam powiadomień o wiadomościach....

u mnie z grubsza przygotowania idą ku końcowi.... chata na błysk... sałatka zrobiona.. zdecydowałam sie na sałatke z serem feta i pomidorkami koktajlowymi.... mąz robi druga sałatke :) reszta jutro... ciasto oczywiscie ze sklepu ale jakie pyszneee mniami...

Agss ja nawet nie pamietam kiedy, kojarze tylko ze jak miała ok. 3 miesiace to juz zaczynała chwytać

reklama
Halo damy.

Kasku to teraz sobie odpocznij może, co? Jan nie lubie gości, których trzeba karmić :D najlepiej jakby coś ugotowali haha.

Agss ja tez nie pamietam musialabym zerknąć w zdjęcia. Ale pamietam jak lezal jak kloda i ja juz chcialam zeby sie zaczal bawić bo mu się nudzilo. a teraz taki ze nawet kawalka chleba nie mozna miec w rece bo przylezie z innej części pokoju i będzie piszczec :D zdecydowanie za szybko rosną te dzieci.

Marzena to muszę Ci pogratulować talentu do targowania. 10 eur to duży upust :D

Nam wyrasta trawka, zasadzilam pomidorki ale nie wiem co z tego wyjdzie. Paszportu dalej nie mam dla Adasiny a dodzwonic sie tam nie mogłam bo przecież oni w święta w polskim kalendarzu nie pracuja. No i powiem wam, że wiedzialam ze tak będzie. W poniedzialek oczywiście otwierają później no i tak to już z nimi jest. Mam nerwa że szok.

Do góry