reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ja tez sie witam z rana...juz odbylam spacer poranny,zparowadzilam malego do psz po drodze odwiedzilam ah zrobilam male zakupy. Teraz zabieram sie za wstawianie obiadu i sprzatanie...

Tez widzialam gdzies w reklamie ostatnio ten tunel-i tak sie zastanawiam nad nim,mieliby troche frajdy....tylko nie moge teraz przypomniec sobie w ktorej reklamie go widzialam :/

My ostatnio zrobilismy porzadek na balkonie i w weekend mam nadzieje ze pogoda dopisze wiec grila zrobimy. Mysmy kupowali takiego malego balknowego w blokerze wlasnie,ale sa rozne....

reklama
Dzień dobry.....
Na wstępie dziekuje Wam wszystkim......wiecie za co.

marzenka kawsko wypiłaś? Ja już musiałam uzupełnić braki kofeinowe.... oooo posprzatałaś już balkon....a ja się zabrac za to nie moge, bo w chałupie wiecznie coś jest do zrobienia. No sezon grilowy czas zaczynać....my tez zaopatrzylismy się w małego grila....chciałam kupić w blokerze, ale Ł wypatrzył grila w praxisie i tam kupił.

hejka dziewczynki

nocka zleciala jako tako, mala obudzila sie 2 razy o 12 i o 6 na butle, no ale czego moglam oczekiwac po usnieciu o 19:-)

Kawusia wypita i czas zabrac sie za male porzadki bo calkowicie odpuscilam sprzatanie w tym tyg. Ach i pochwale sie ze kolega pralke mi naprawil wiec 400e zostaje w kieszeni:-)

ayni praktycznie juz po ospie, strupeczki ma, malo sie drapie, goraczki juz nie ma i mam nadzieje ze w pn wylonimy sie w koncu z domu. Mam tyle do zalatwienia ze nie wiem jak to ogarne

Milego panie

witam sie ponownie tym razem popoludniu hehe

madin u mnie kawka to pierwsze co robie jak wstane-kierunek kuchnia i robienie kawy :) ja bez kawy nie potrafie funkcionowac...

U mnie teraz chwila ciszy,maluchy robia drzemke,Zuzia zadania w ksiazeczce rozwiazuje...ja dopatruje czy dobrze i druga kawa leci-popoludniowa....:)

Ja tez z druga kawka,dzieci maja drzemke matka gotuje obiad i takie tam *******y :-D
Tunel zamowiony przez internet,oczywiscie musialam wybrac najdrozszy i najbardziej wypasiony :laugh2: Ale tak strasznie mi sie podobal !!!! Musialam go miec :-D

A ja się uraczyłam energy drinkiem... świństwooooo...kawa nie działa, spać mi się chce po niej, a chciałam się obudzić.

Ja siedziałam dłuższą chwile na allegro i szukałam ciuchów dla moich dzieciaków. Kilka znalazłam:-) Uwielbiam im kupować ubrania. Cieszy mnie to:-)

marzenka Ty juz prawie jak pani przedszkolanka jesteś:-)

Mamo pochwal się tym tunelem!

ewelinka ominął Cie koszmar ręcznego charatania prania:-D Ciesze się, że udało się naprawić!

Kobiety zimno dziś! I spaceru nie ma, a miał być.....
Dzis dzień sprzątania, ale i tak nie zdąże wszystkiego zrobić. Reszte trza zostawić na jutro.

Napisze Wam coś. Odprowadziłam Karola do szkoły. Zawsze przed wejściem do klasy się żegnamy buziakiem. Karol się przytulił do mnie i tak stał dłuższą chwile....i powiedział ''mama wiesz czemu tak się przytulam? Bo Ciebie kocham'':-) Serce mięknie.....ciesze się!

madinld tez lubie dzieciece ubranka ogladac i kupowac a sama w starych szmatach chodze :-D
Wzruszajace wyznanie,ja bym sie zryczala na miejscu!Raz mnie moja Martusia tak zagiela...niechciala spac i dlugo sie z nia meczylam az w koncu z bezsilnosci sie poplakalam a ona nagle wstala w lozeczku podeszla do mnie i wziela moja twarz w raczki i przytulila :szok: no i jeszcze bardziej zaczelam ryczec! Cudne to bylo a miala wtedy 14 m-cy taki brzdac i jak rozumie!
A to nasz tunel
bol.com | Play Wow - Grote Kiekeboe Tunnel, Ellermeyer | Speelgoed

ja tez kawusie wypilam a teraz energetyka zarzucam:-)
obiad zrobiony, pranko powieszone i salon ogarniety, jeszcze kuchnia, lazienka i wc, a gory nie robie bo mi sie nie chce:-)

madi i tak jechalam recznie ze skarpetami i majtusiami Weronisi. Dzieci potrafia czasami tak cos niespodziewanego powiedziec ze az cieplej na sercu sie robi:-)
To ja tez cos o dzieciaczku kolezanki napisze ale z innej beczki. Taki oto sobie trzylatek biegnie do mnie i krzyczy ciocia sikuuuuuuuu, lece z nim do toalety i pytam sie czy sam pisiorka sobie potrzyma a on ze nie, no to dobra mysle. Tak trzymam jak on sisia i pozniej mowi ciocia trzeba jeszcze otrzasnac, ja ok, otrzasam, otrzasam, a on po chwili ciocia jak ty dobrze trzepiesz mamusia tak nie umie. Normalnie laski nie wiedzialam jak sie zachowac. Tylko nie myslcie ze ja jakas zboczona czy cos, ale tak mnie tym tekstem rozbawil, ze szok:-)

kasia pokazuj tunel:tak:
a juz widze, fajowy

Normalnie zaczynam sie wkurzac od pn czekam na przelew i lipa, a gosciu mowil ze zrobil, zastanawiam sie gdzie, w myslach:wściekła/y:

do pozniej

Mamo tunel bajera!!!!!
No nie powiem.....jak to usłyszałam to pomyslałam sobie, że jestem niewdzięcznicą......Mam kochające dziecko, a tak narzekam na nie czasem.....Jak mi to powiedział i poszedł do klasy to zaraz uciekłam ze szkoły, bo.....płakac się chciało.

reklama
ewelinka hahhahahahahhahhahahahhahhahahhahahhahhahhahahhahhahahahhahahhahahhahhhahahahahhahahhahahhaahhahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
masakra!!!!!!!!!!ale się uśmiałam!!!!!!!!!!

Ja tez coś Wam napisze.
Mój Karol kiedyś oglądał bajki i siedział w piżamie, bo chciał, a że miał wolne to mu pozwoliłam. Ja leżałam, bo w ciąży z małą byłam i zdychałam, tak się źle czułam. Nie patrzyłam co on tam wyprawia tylko czytałam sobie gazetke.
I teraz żebyście zrozumiały o co chodzi to musze wam objaśnić, że Karol kiedyś jak był malutki przy kąpieli pokazał na swojego siurka i powiedziałna niego EDEK!!!
No i wracając do tematu.....i tak siedział i oglądał tą bajke i nagle mówi do mnie....

''mama zobacz! Mam dużego EDKA!!!!''...........
ja zamarłam.......patrze a on zrobił wielka dziure w spodniach od piżamy i drapał się gdzie stam po tym edku....

Ja mówie ''Karol co ty robisz? tak nie wolno''

On patrzy na mnie z byka, zły i mówi...''Przez ciebie mi się zmniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'':-D

Normalnie nie wiedziałam co powiedzieć......:-D

Do góry