reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ewelina padlam ,leze i kwicze HAHAHHAHAHHAHAHAHAAAA:-D:-D:-D
Maly chlopiec i docenil dobre trzepanko to Twoj maz tez pewnie nie narzeka ;-)
Madi z tego Twojego Karolka tez niezly agent :-D Mojej kolezanki syn mowi,ze on ma male sisi a tata ma duze sisi :-D

reklama
hahahahahahahhahahahaha...eweilna normalnie nie moge...hahha...siedze i jak glupia pieje a Zuzia patrzy na mnie jak na debila hahahahaha....madin Twoj Karol tez niezly EDEK hahahah...ciekawe kiedy moj mnie zaskoczy czyms takim hahaha.... Ja raz tylko mialam przygode stojhacego siusiaka...haha Kacper wstal popoludniu i placze i placze,,,ja mowie co jest a on ze siusiak jest duzy i boli,mowie moze siku chce a on mi ze sie nie da robic siku bo duzy jest i chcial bym trzyama mu siusiaka bo sie nie miesil w majtusiach hahah...takze ja tylko raz taka przygode mialam hehe :)

Mamo tunel zajebisty,zazdroszcze...juz widze twoje laski w nim hehe...:)

ewelinka nie moge przestac sie śmiać!:-D Czytałam kilka razy Twojego posta i za każdym razem wyje:-DPopłakałam sie!!!! Młody docenił twoje umiejętnosci:-DTrzepanko pierwsza klasa:-D

marzenka oj napewno Twój Kacper Cie jeszcze zaskoczy. I wtedy mam nadzieje, że podzielisz sie z nami tymi edkowymi opowieściami:-D

cześć Wam

no nie wierze... jeden dzien mnie nie było, wchodze i co widze... na tapecie tamet "trzepanie" hahahahah no nie źle, heheheh

Mamo ZiM ty to zawsze wynajdziesz jakies bajery , fajniutki ten tunel ... ja narazie mam szlaban na wyszkiwanie w necie bo ostatnio to juz przegiełam hahaha

wczoraj bylismy u ksiedza w Rotterdamie...ehhh chrzest załatwiony... także niebawem wypędzamy diabełka hehehe

u nas już zęba w koncu widać ale powoli sie wyłania... drugi tuz obok....

teraz mamy duzo pracy wiec nie mam juz sily tyle na kompie siedziec hehe ale w koncu weekend....

Ayni no ty to teraz tez druk bezig :) ale bedzie warto... potem usiadziecie sobie, jakis grillik, mały do baseniku, zyc nie umierac :)
ja tez musze na taras kupic basenik to latem mała popluskam:)

Dziewczyny rycze ze śmiechu buhahaba. Ja az sie boje tych wszystkich pytan o siusiaka a juz od malego teznieje haha.

Ja szybko sie szykuje, kladziemy malego i lecimy w miasto , avondje uit na randez vouz a dziadzio będzie pilnował. Jeju jaram się jak by to nasza pierwsza randka była.

Napisze jutro jak bylo. Buzka

Hej :) Dziewczyny opowieści o maluchach wymiatają :D My zaraz idziemy się kąpać i spać. Dziś w wolnej chwili próbowałam ustawić suwaczek... problem jednak wynikł z wiekiem mojego dziecka...wg suwaczka maluch skończył 43 lata :/ Będe musiała się temu przyjrzeć. MamaZ&M tunel naprawdę śliczny, a ten z Ikei to taki zwykły...ja swój mam na tarasie+namiot( ani z jednego ani z drugiego mój "dorosły" mężczyzna nie korzysta). Poza tym w poniedziałek dojdzie do tego piaskownica tak fajna bo zakrywana- mam nadzieje że ona ucieszy malucha na dłużej :/ A jak już będzie super ciepło to basen już czeka w szafie :D No nic uciekam a Wam życzę odpoczynku i udanego weekendu!

mk28 wiem jak wygladaja te ikeowskie tunele,wiekszosc taka jest i za pare euro kupisz.Ale jak zobaczylam tego to wpadlam zachwyt i stwierdzilam ze musze go kupic dla moich!One uwielbiaja wszystkie zwierzatka ,ogladac dotykac i nasladowac,wiem ze beda mialy przy tym tunelu mega frajde nie tylko z gonienia sie. A dawno nic juz im nie kupowalam,to spytalam tylko o zgode starego i odrazu zamawialam.No i dopiero co sprzedalam ciuszki i kase za nie przeznaczylam na nowe zabawki.
No i kolezanko mk28 ja mam skleroze i nie pamietam czy sie przedstawialas z imienia,bo nie pamietam a pisanie do mk28 ...no kurde ja to ciagle mam wrazenie jakbym pisala do jakiegos kodu a nie czlowieka :-D:-D:-D no wybacz ale takie mam odczucia,prosze przedstaw sie:tak:
Ayni daj znac jak wrazenia po randewuu ,luzik byl czy raczej glowa pewna mysli jak tam A i tatus sobie radza??? Noo i nie szalejcie zbytnio,zeby nie bylo tak ze na randewuu poszli we dwoje a wrocili we troje :-D:-D:-D
Madziu to kiedy ten chrzest i czemu nie jestem matka chrzestna ???? ( zart) :-D:-D:-D
Ojjj cos mi odwala pod wieczor hahaha odrazu mowie: nic nie pilam ! Doei,doei !

MamaZ&M tak naprawdę nie pamiętam czy się przedstawiałam:/ Ale jeśli nie to przepraszam za ten nie takt :) Na imię mam Marta :D Dobranoc Mamusie!

Dobryyyy :D ja to dzis sie obudzilam w skowrobkach :D

Randewu bylo w pipe :D posmialismy sie, taki luz , zupelny luz no i dobre jedzonko ; o zupa rakowa + gambas z jakas ryba sliptong czy paling nie pamietam. Puree i ratatouille podane w cukini , szparagi i korale morskie (te zielone) a moj maz wcinal homara. Ten bon co wygralam w konkursie to na same kawki i drankjes starczyl. Bylo romantico i po powrocie i dzis rano. Chyba trzeba nam bylo się trochę oderwać i pobyć sam na sam poza domem.

Zanim wyszlismy to mialam wyrzuty sumienia ze dziecko zabkuje a mi randki w glowie i myslalam ze bede żałować tego. Ale niepotrzebnie sie martwilam. Adas dostal nurofen z syropku i zasnal i wstal dopiero o 7 rano.

No i ogródek praaawie gotowy.
Od rana mam dobry humor :D

Matko Kasko super tunel ;) ja za 2 latka chcialabym domek ze slizgawka

reklama
Witam się niedzielnie....

Ayni no prosze randkaaaa.....:-) Ciesze się, że udał Wam się wieczorek i poranek....;-)Oj nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała wyjść z moim Ł gdzieś... mam nadzieje, że jak pojedziemy do Pl to sobie troche poszalejemy...tam będzie z kim dzieciaki zostawić.

Mój Ł wpadł na pomysł, żeby w trakcie naszej nieobecności nasz znajomy fachowiec odmalował nam kuchnie i salon i porobił jeszcze pare bajerów...fajnie byłoby przyjechać na gotowe. Ja zawsze sama malowałam, bo jakoś lubie to robić, a teraz choćbym chciała to czarno to widze....z mała która jest wszędzie gdzie nie wolno....
Wczoraj byłam w pracy, a potem jak wróciłam to posprzatałam w końcu to co miałam zaległe i mam spokój. Dziś odpoczywam....obiadek w połowie zrobiony. I może na jakiś spacerek wyskocze z dzieciakami.
Miłej niedzieli.

Do góry