reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni pozazdroscic takiej randki :) fajnie ze skorzystaliscie w 100% z takiej odskoczni od codziennosci :)
madin no niezly pomysl z tym malowaniem pod wasza nieobecnosc...tez bym z tego skorzystala tym bardziej ze sa dzieci i wiadomo jak wyglada malowanie przy dzieciakach...

U mnie wlasnie panuje drzemka popoludniowa,rosolek juz dochodzi...potem wybieramy sie na spaceros...
No i musze sie pochwalic :) w nd sie przeprowadzamy :):) w zasadzie ulice dalej ale mieszkanko zarabiste,wyremontowane wiec nie bedziemy musieli nic robic...warunki o ktorych kiedys tylko moglam pomarzyc i...co najlepsze drzwi obok mojej kolezanki wiec codzienna kawka nawet w pizamkach...hehe...wczoraj bylismy ogladac dzis podjelismy decyzje i w nd przeprowadzka :)

Milej niedzieli kobietki

reklama
marzenka gratuluje przeprowadzki:-) Fajnie, że mieszkanko jest takie jak zawsze chciałaś i super, że będziesz miała towarzyszke. Kawki w samotności nie będziesz pić:tak:

Ja jakaś śnięta dziś chodze....zaraz trzasne jeszcze jedną kawe.

Dzien Dobry
Ja pisze z wyrka,choroba mnie wziela i zdycham ,czuje sie beeeeee .
Marzenka gratuluje mieszkanka.!
Moj m wczoraj odgracil i umyl podworko takze male moga swirowac a ja sie nie musze bac ze krzywde sobie zrobia.
Mam fajny filmik ale jeszcze sie dodaje takze pokaze Wam pozniej.
Milej niedzieli!

no i jak zwykle za wczesnie sie pochwalilam i cieszylam...jestem zla to malo powiedziane wrrrrrrrrrr.....od 2 dni staralm sie o to mieszkanie....obejzalam zaklepalam...dzis dzwonie do babki...a ona mi gada...ze trzeciego borgu nie przelozy mi jednak na miesiac nastepny bo glowny szef agnecji sie nie zgadza...rozsmiesyzlo mnie to na poczatku i mowie jej ze prawie wszystkie agencje z jednym borgiem sie dogaduja z klientem....a ona ze ona nie moze...a bardzo by chciala...wiec mysle ch...ci w dupe....:/ podziekowalam i nara....wczas mi to powiedziala...jeszcze szansa jest taka ze sie znajomy moj z nia dogada bo to przyjaciele i wspolnie pracuja moze ja namowi...bo pieniadze mam odlozone na czynsz i 1 borg ale na 2 juz nie...tzn mialabym ale musze odlozyc tez na zycie oplaty itp...wiec wolalbym gdyby mi go przelozyla ale zobaczymy...jak pech to pech...zawsze musze miec pod gorke bo jakby inaczej :/

Dobry wieczór Mamusie :) My nadal mamy gości i tak do wtorku... więc zwiedzamy, grillujemy, bawimy się i jesteśmy mega zmęczeni- ale jest ok :D Kupiliśmy grilla piaskownica stoi zjeżdżalnia z domu przeniosła się na taras a ja mam już komplecik stolik+ krzesła więc już poranną kawę można pić na dworze. MamaZ&M zdrówka życzę a dziewczynki są super ! 19marzenka88 trzymam kciuki żeby jednak z mieszkaniem się wyjaśniło na plus ! Uciekam bo trzeba się wykąpać a rano kurs na -> zoo :) Spokojnej nocy i miłego tygodnia :D

Dzień dobry!

marzenka nie łam się kobieto i poczekaj może ten Twój znajomy coś na to poradzi. Ale to dziwne troche...najpierw zaklepałaś i wszystko było ok, a potem nagle problemy robią....głowa do góry, zaczekaj spokojnie na wieści od znajomego.

Mamo obejrzałam wszystkie filmiki z Twoimi gwiazdami:-) Fajniutkie są:-) Trzymaj się tam i nie daj się chorobie! Popatrz za okno jak słonko ładnie świeci i pobierz z tego widoku pozytywną energie. Od wczoraj miałam taką nerwice, że szkoda gadać....warczałam, para mi szła z uszu ze złości! @ się zbliża....I dziś wyszłam rano, bo Karola odprowadzałam i poczułam wiosne w powietrzu! Uwielbiam jak czuć taką świeżością, jak wszystko kwitnie! I od razu humor się troche poprawił:tak:

mk udanego wypadu do zoo:-)Ale Ci fajnie.....na podwórko wychodzisz na kawke....no i masz gdzie się poopalać....a ja mam balkon jedynie....dobrze, że jest całkiem sporych rozmiarów i można się porządnie rozsiąść. Kupiliśmy sobie mebelki balkonowe i w to lato mam zamiar je wykorzystać;-)bo w tamto lato to nie bardzo poużywałam ich....niewygodnie mi było z brzuchem.

Wczoraj to chyba był światowy dzień wkur....nia.....dziewczyny istna masakra była. Wszyscy nabuzowani byli....ze mną na czele:wściekła/y::-) A Karol to pokazał taka klase, że :szok: przeginał na wszystkie strony.....byłam w takich nerwach, że prawie sama się zawinęłam w kaftan i już niewiele brakowało, żebym się sama zawiozła to psychiatryka....ale kilka wydechów....i stwierdziłam, że to chyba troche za daleko:-D

Moja mała ostatnio kilka razy stojąc przy meblach puściła się i stała sama przez króciutką chwilke dopóki jej sie nogi nie ugięły.....coraz częściej tak robi. I jest taka szybka, że zanim się obejrze to ona zdąrzy oblecieć całe mieszkanie i przy okazji porozwalać karme dla psa, Karola zabawki, powyciągać ciuchy z pralki.....i przy tym ma diabła w oczach...aż sie boje co to będzie....

Kawa zaliczona:-D

hejka laski:-)

niedzielA Zleciala leniwie, grilowo i spokojnie.
dzis tez mi sie nic nie chce ale odwalam pranie bo mam mega zaleglosci.
kasia lecz sie, lecz, a laski jak zwykle slodkie:-)
ayni oj ja tez bym chciala gdzies wyjsc z moim bez dzieciakow i jak na razie wychodzimy sami na ogrodek:-). Czyli tatko sie spisal???
marzenka, spokojnie bez nerwa, moze wszystko sie wyjasni:tak:

milego:-)

reklama
Mamo no chyba wymarło............

Ja się nie udzielałam, bo znów miałam słabszy dzień wczoraj i w sumie dziś też....a nie chciałam wam tu walić smutów.....eehhhhh

W dodatku mam potężny ból pleców.....W ciąży czułam że mnie bolą, ale to nic w porównaniu do tego bólu teraz.....spać nie mogłam w nocy..i jeszcze promieniuje mi na brzuch....zdechne chyba.....a żeby tego było mało to chyba mam migrene. Mam napadowe bóle głowy które po ciąży sie nasilyły.........w sumie od dziecka miałam takie bóle ale nigdy nic z tym nie robiłam, ale teraz już musze bo to jest coś okropnego.....

Dobra juz sien ie żale....bo znowu maruda ze mnie wychodzi.....

Do góry