reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ja tez nie lubie przestawiania czasu zwłaszcza ze bedziemy krócej spać hehe

Mamo ZiM o tym żelu juz dawno słyszałam ale jakos nikt go nie uzywał.... no teraz Ty dopiero mowisz :):) i wolałam nie ryzykowac , no ale jak calgel sie skonczy to moze....

u nas mecz leci bo mąż sobie kolege zaprosił i ogladaja....a niech ma... jakos daje rade hehehe Martynka z nimi na kanapie hehe

Boshe...San Marino ma tyle mieszkańców, co mój Wałbrzych hahaha :szok:. Tam to powinno by już dawno 10:0 :crazy:.

reklama
Mamo ZiM o tym żelu juz dawno słyszałam ale jakos nikt go nie uzywał.... no teraz Ty dopiero mowisz :):) i wolałam nie ryzykowac , no ale jak calgel sie skonczy to moze....
hehe

Hehe ja o nim nigdy nie slyszalam,wylukalam gdzies na jakims onlinedrogist przy okazji kupna kremu dla Z ostatnio.Moze nikt go nie kupowal,bo faktycznie cena moze odstraszyc a jezeli nie zadziala...wole nie brac za to odpowiedzialnosci :-D

tak jak mowisz , wolalam sprawdzony calgel niz ryzykowac.. a ja wlasnie tez znalazłam online jak kiedys szukalysmy z sasiadka dla jej cory jak nie miala calgelu...

Dobry wieczor

Ja też nie mam już pomysłów. Czasem mi się wydaje, że juz chyba wszystko ugotowałam........Pytam męża co na obiad, bo chce, żeby mi coś podpowiedział, a on mówi ''oj nie wiem byle co ugotuj''.........
Skąd ja to znam.... Ale musze przyznać, ze jak mąż siedzial w domciu to musial sam myslkec o obiadku i zawsze wszystko bylo smaczne. Teraz mysli moja mama :-D:-D:-D

A potem... mi się podoba opcja zastrzyku albo plasterka. Działa i nie muszę o tym pamiętać co do sekundy.
Ja już kiedyś poisalam, ze wierzę tylko i wyłącznie w tabletki. Poprostu wypróbowałam, nie mialam i nadal nie mam żadnych problemow typu bole glowy, wątroby, tycie. Od zawsze bylam z nich zadowolona i generalnie to raczej o nich nie zapominam. Leżą na nocnej szafce i biorę tabletkę zawsze przed snem. Nie ma znaczenia czy jest to 23.00 czy 3.00 - zapomniana tabletkę należy przyjąc do 12h od zwyklej pory jej zażywania.
No ale każdy robi jak uwaza.
Prezerwatyw nie lubię, zastrzyku nie polecam, do spirali nie mam przekonania.

Olivia zaczyna być coraz bardziej uparta. Teraz juz nie tylkjo box gryzie, ale i chodzik tez. Najlepiej jej poruszać się dupką po podlodze, a po dotarciu do czegokolwiek uwiellbia się wspinać i stawac na swoje chwiejne nóżki:-D:-D:-D

reklama
Witam. Chyba nam sie pogoda poprawia :) nie wiem jak jest na zewnatrz ale z okna wyglada calkiem sympatycznie i mam uchylone okienko to tez nie czuc zimna wiec moze moze....cos nam sie urodzi hehe :)

Ja dzis od 5 nie umialam uspac dzieci...obudzili sie jak moj K szedl do pracy i nie chcieli dalej isc spac...ehhh...w koncu mi sie przysnelo budze sie patrze 8:40 a oni spia hehe...takze musieli zasnac tez...spoko pospalismy az do 9 :)

Wczoraj tez u nas meczowo ale ja zasnelam po pierwszej polowie hehe.:p

Nic biegne kawkusie zrobic i sniadanko :)

Do góry