reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni jadę do Ciebie na obiad :-D
Marzena ja zaszłam przez własną głupotę - na wakacjach dwóch pod rząd zapomniałam... pierwszy raz mi się to zdarzyło a brałam wtedy prawie 5 lat tabsy. Krwawienia nie było a mnie dodatkowo zaniepokoiło to że mnie piersi bolały ja choroba a wcześniej nigdy tak nie miałam.

reklama
Witajcie :D

Wspolczuje idacych zebow, u nas chyba idzie kilka na raz ale juz sama nie jestem pewna :/

Co do obiadu nie mam pomyslu... nie chce mi sie dzisiaj.

Ja stosuje tylk i wylaczne prezerwatywy :D o tabletkac bym zapominala wiec odpada a spirali nie chce boje sie :/

Dzisij o 20 mam spotkanie z babka w sprawie opiei nad jej dzieckiem. :) ciesze sie ogromnie tym bardzej ze sama zaproponowala mi 140 e tygodniowo :D trzymajcie kciukasy aby sie udalo, bo ja juz taka zestresowana ze masakra...

Dzisiaj bylismy na spacerku ponad dwie godzinki, zimnica taka ale maly zasnal i bylo tak fajnie, teraz ciepla herbatka i juz sie rozgrzalismy :)

noc u nas minela super od 20 do 7 i potem godzina zabay i spalismy razem do 11.50 :)

mnie brzuch boli przez @ strasznie... normalnie nie moge nic zrobic...

Witajcie :D

Wspolczuje idacych zebow, u nas chyba idzie kilka na raz ale juz sama nie jestem pewna :/

Co do obiadu nie mam pomyslu... nie chce mi sie dzisiaj.

Ja stosuje tylk i wylaczne prezerwatywy :D o tabletkac bym zapominala wiec odpada a spirali nie chce boje sie :/

Dzisij o 20 mam spotkanie z babka w sprawie opiei nad jej dzieckiem. :) ciesze sie ogromnie tym bardzej ze sama zaproponowala mi 140 e tygodniowo :D trzymajcie kciukasy aby sie udalo, bo ja juz taka zestresowana ze masakra...

Dzisiaj bylismy na spacerku ponad dwie godzinki, zimnica taka ale maly zasnal i bylo tak fajnie, teraz ciepla herbatka i juz sie rozgrzalismy :)

noc u nas minela super od 20 do 7 i potem godzina zabay i spalismy razem do 11.50 :)

mnie brzuch boli przez @ strasznie... normalnie nie moge nic zrobic...

No my też tylko prezerwatywy. W PL konsultowałam się z 2 ginekologami i powiedzieli, że jeśli biorę leki na tarczycę i chcę mieć dzieci bez problemów, to lepiej, żebym nie brała antykoncepcji hormonalnej. Chcę jeszcze jednego bobasa, więc póki co gumki. Za rok myślimy, żeby coś podziałać, bo chcę mieć 2 dzieci przed 30 :-D. A potem... mi się podoba opcja zastrzyku albo plasterka. Działa i nie muszę o tym pamiętać co do sekundy. Czasem zapominam o swoich lekach, które na szczęście działają na dobę do przodu...a co dopiero jakieś tabsy anty :eek:. Skończyłabym z 10 dzieci przy swoim roztargnieniu hahaaha.

U nas dzisiaj w miarę luzik. Mała głównie śpi, albo się bawi. Ważne, że nie ma (tfu tfu) żadnej gorączki ani niczego innego. Ciągle chce się przytulać i właśnie śpi na brzuchu M. :-D...a on razem z nią. A matka jak zwykle sama na placu boju...obiad to sam się chyba zje. Za to...będzie na dwa dni hahaha.

bry wieczór

kurcze , praca sie zaczeła a ja nie mam weny twórczej... co dzien cos do załatwiania i tak dzień ucieka :)

dzisiaj nawet ciepławo było, w aucie to mi tak przygrzewało ze szok....

wiecie ze w sobote przestawiamy czas??? dzisiaj sie dowiedziałam:)

Ooo to ja to bym dalej w nieswiadomosci zyla :szok: Nielubie przestawiania czasu:wściekła/y:
Dzieciakom sie znowu pochrzani z godzinami jedzenia :baffled:

A jesli chodzi o nieszczesne zeby to podaje info ,ze tu w Nl jest jeszcze inny zel na dziasla dostepny.Drogi jest ale smaczny ,moje moglyby go wsuwac nawet jak dziasla nie bola :-DU nas zadzialal ,czy podziala u kogos innego tego nie gwarantuje.
Gengigel
Sama niewiem po co to napisalam skoro wszystkie i tak maja specyfiki z Pl :-D:-D:-D No ale nuz moze komus sie przyda...

Berni ,co za przypal z tej laski :szok: Masakra,jak tak mozna kogos wystawic :crazy: Wspolczuje...
Ja meczu nie ogladam ,bo jestem ze starym 'na rozwodowym' i nie mam ochoty przebywac z nim w jednym pomieszczeniu.
Kurcze aaa moze znowu bedzie gola dupa :-D

Ja oglądam mecz... nie wiem po co :nerd:. Dla mnie cieszyć się z brami z San Marino...to jak cieszyć się, że się strzeliło gola drużynie dzieci z wczesnej podstawówki. Nie ma się czym jarać mówiąc szczerze.

reklama
ja tez nie lubie przestawiania czasu zwłaszcza ze bedziemy krócej spać hehe

Mamo ZiM o tym żelu juz dawno słyszałam ale jakos nikt go nie uzywał.... no teraz Ty dopiero mowisz :):) i wolałam nie ryzykowac , no ale jak calgel sie skonczy to moze....

u nas mecz leci bo mąż sobie kolege zaprosił i ogladaja....a niech ma... jakos daje rade hehehe Martynka z nimi na kanapie hehe

Do góry