reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ayni no takie małe rzeczy a ciesza:) naszego to wszedzie pelno, jak go puszcze na podloge todrazu pod meble staje puszcza sie i bach :) i tak na okrąglo :)

Marzenkaa zaraz wysle Ci priw :) z przepisem :)

A ja sie buntuje ! Mam te swieta gleboko w D i nie robie nic!Co najwyzej jajko w niedziele na sniadanie moge ugotowac :-D Nie mam czasu ani ochoty na szykowanie oraz pieniedzy na wielkie zakupy.Moj dopiero co zaczal robic,wyplaty jeszcze nie bylo a kupa rachunkow rosnie.

Ayni a mi chodzi o cos takiego,moza bejbe przypiac pasami,fajne oslonki ze nie wypadnie.Moze sobie podeprzec nozki a jak wieksze to samo probowac pedalowac. No i najwazniejsze moge pchac dwa takie naraz ,widzialam raz jak laska tak z blizniakami szla to ja tez rade dam.Ubaw beda mialy i nie bedzie im sie nudzic. No i nie uciekna mi hehehe
Smoby Fun Comfort Girl - Driewielers - Altijd de laagste prijs bij Driewielers.nl!

Mamo ZiM polecam zakup-mialam taki...ale juz jest na smietniku bo mialam z 2 reki i potem kolo przednie skrecalo wtedy kiedy nie powinno i sie za bardzo meczylam...Ale ogolnie polecam :)

Kacha ja zrozumialam ale koniecznie sie chcialam pochwalić! Dla dwojeczki swietnie się sprawdzi ;) super!

Marzenko to przepis z internetu ale sprawdzony wiele razy i szybki. Można użyć owoce jakie się ma. I jesli nie masz mąki razowej to może byc zwykla. Wychodzi również pysznie. http://www.kuba-pichci.pl/2010/09/weekendowe-sodkosci-szybkie-ciasto-ze.html

Foremki w supermarkecie moga byc przy dekoracjsch i proszkach do pieczenia ew w blokkerze i w xenosie ;) ja mam dodatkowo silikonowa forme w którą wkladam te papierowe foremki i wtedy wszystkie muffiny sa okragle bo mogą sie odksztalcic ;)

Ostatnia edycja:
Juz widzialam u mnie w miescie ,ze sa uzywane .Tylko od dwoch roznych osob po 10 za sztuke,cena moze byc ...tylko skad ja te dwie dychy wytrzasne :-D
Haha Ayni Ty zrozumialas ,ja nie :-D chwal,sie chwal kobito,jak masz czym :tak:ja conajwyzej @@@ sie moge pochwalic :-D

Witam i zazdraszczam nocy przespanych:-D
Bo Młoda się uparła że będzie spać na mnie... nawet nie u mnie w łóżku a na mnie...Dopiero około 3.30 udało mi się ją położyć do łóżeczka...
Poza tym byłyśmy u mnie w pracy po drodze do CB, wybrałam sobie tapetę do sypialni :-D
No i Młoda w tydzień 200g przybrała. W Cb kazali przetrzymywać conajmniej 2h między jedzeniem - powodzenia... za to tam dałam jej butlę i o dziwo 3h po niej śpi:szok: Coś chyba się moim mlekiem nie najada...

Kasia Ayni - zazdroszczę Wam ogródka... w naszym nowym mieszkaniu nawet balkonu nie ma :eek:

Agss najada sie nie boj żaby. Tylko to mleko mm strasznie zapycha ;) dzieciaczki często ciągną cyca żeby ml3ko było. Dzieci w wieku Adasia nadal duzo razy cyca ciagna a ten na mm tylko 3 butle- tak zapycha. A może macie wlasnie te regeldagen ? Pochwal sie tapeta ! Jakis print czy 1 kolor?

reklama
Do góry