reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ayni no takie małe rzeczy a ciesza:) naszego to wszedzie pelno, jak go puszcze na podloge todrazu pod meble staje puszcza sie i bach :) i tak na okrąglo :)

Marzenkaa zaraz wysle Ci priw :) z przepisem :)

A ja sie buntuje ! Mam te swieta gleboko w D i nie robie nic!Co najwyzej jajko w niedziele na sniadanie moge ugotowac :-D Nie mam czasu ani ochoty na szykowanie oraz pieniedzy na wielkie zakupy.Moj dopiero co zaczal robic,wyplaty jeszcze nie bylo a kupa rachunkow rosnie.

Ayni a mi chodzi o cos takiego,moza bejbe przypiac pasami,fajne oslonki ze nie wypadnie.Moze sobie podeprzec nozki a jak wieksze to samo probowac pedalowac. No i najwazniejsze moge pchac dwa takie naraz ,widzialam raz jak laska tak z blizniakami szla to ja tez rade dam.Ubaw beda mialy i nie bedzie im sie nudzic. No i nie uciekna mi hehehe
Smoby Fun Comfort Girl - Driewielers - Altijd de laagste prijs bij Driewielers.nl!

Mamo ZiM polecam zakup-mialam taki...ale juz jest na smietniku bo mialam z 2 reki i potem kolo przednie skrecalo wtedy kiedy nie powinno i sie za bardzo meczylam...Ale ogolnie polecam :)

Kacha ja zrozumialam ale koniecznie sie chcialam pochwalić! Dla dwojeczki swietnie się sprawdzi ;) super!

Marzenko to przepis z internetu ale sprawdzony wiele razy i szybki. Można użyć owoce jakie się ma. I jesli nie masz mąki razowej to może byc zwykla. Wychodzi również pysznie. http://www.kuba-pichci.pl/2010/09/weekendowe-sodkosci-szybkie-ciasto-ze.html

Foremki w supermarkecie moga byc przy dekoracjsch i proszkach do pieczenia ew w blokkerze i w xenosie ;) ja mam dodatkowo silikonowa forme w którą wkladam te papierowe foremki i wtedy wszystkie muffiny sa okragle bo mogą sie odksztalcic ;)

Ostatnia edycja:
Juz widzialam u mnie w miescie ,ze sa uzywane .Tylko od dwoch roznych osob po 10 za sztuke,cena moze byc ...tylko skad ja te dwie dychy wytrzasne :-D
Haha Ayni Ty zrozumialas ,ja nie :-D chwal,sie chwal kobito,jak masz czym :tak:ja conajwyzej @@@ sie moge pochwalic :-D

Witam i zazdraszczam nocy przespanych:-D
Bo Młoda się uparła że będzie spać na mnie... nawet nie u mnie w łóżku a na mnie...Dopiero około 3.30 udało mi się ją położyć do łóżeczka...
Poza tym byłyśmy u mnie w pracy po drodze do CB, wybrałam sobie tapetę do sypialni :-D
No i Młoda w tydzień 200g przybrała. W Cb kazali przetrzymywać conajmniej 2h między jedzeniem - powodzenia... za to tam dałam jej butlę i o dziwo 3h po niej śpi:szok: Coś chyba się moim mlekiem nie najada...

Kasia Ayni - zazdroszczę Wam ogródka... w naszym nowym mieszkaniu nawet balkonu nie ma :eek:

Agss najada sie nie boj żaby. Tylko to mleko mm strasznie zapycha ;) dzieciaczki często ciągną cyca żeby ml3ko było. Dzieci w wieku Adasia nadal duzo razy cyca ciagna a ten na mm tylko 3 butle- tak zapycha. A może macie wlasnie te regeldagen ? Pochwal sie tapeta ! Jakis print czy 1 kolor?

reklama
Do góry