Iskierka71
Fanka BB :)
Brrrrrrrrr zimno!!!!!!!!!
My mieliśmy dziś najzimniejszą noc w życiu.... W środku nocy zawoiesił nam się piec z centralnego ogrzewania i mąż musial kilka razy do resetować zanim zaskoczył i zaczął grzać. W efekcie Olivia "spała" z nami w łożku. W cudzysłowiu spala, bo zimno ją obudziło i zamiast spać to sobie gadała mama, tata, baba....
W efekcie oboje z mężem ziewaliśmy porzez cały dzień
Poza tym firma ogłasza swoje usługi i opłaty jako "najtanszy sposób na otrzymanie mieszkania w tym kraju" co jest oczywista nieprawdą, bo najtaniej jest samodzielne reagowanie na mieszkanie, co jest dziecinnie proste.
Zresztą co się będę produkować - dla mnie jest to naciąganie ludzi na niepotrzebne wydatki, no ale ty i Alexja jak zawsze wszystko wiecie lepiej...
My mieliśmy dziś najzimniejszą noc w życiu.... W środku nocy zawoiesił nam się piec z centralnego ogrzewania i mąż musial kilka razy do resetować zanim zaskoczył i zaczął grzać. W efekcie Olivia "spała" z nami w łożku. W cudzysłowiu spala, bo zimno ją obudziło i zamiast spać to sobie gadała mama, tata, baba....
W efekcie oboje z mężem ziewaliśmy porzez cały dzień
TheHague, co innego zlecić rozliczenie podatku czy załatwienie różnych spraw profesjonalnej księgowej i zapłacić 100-150€ za rok, a co innego zlecić reagowanie na lokal, czy jak to nazwałaś "klikanie" za 38€ MIESIĘCZNIE, co daje w skali roku niebagatelna kwotę 456€. Mnożąc to przez ilość lat oczekiwania na mieszkanie socjalne..... kosmos.Mieszkania socjalne temat rzeka, a co do tej firmy ktora sie zajmuje zalatwianiem tych mieszkan, to znam jej zalozyciela osobiscie. Niektorym to oszustwem pachnie na kilometr, a ja powiem tak, niektorzy nie umieja sami klikac, reagowac, zapisac sie itd. Wiec dla takich ludzi akurat takie cos sie przyda. Tak samo jak niektorzy nie umieja sie rozliczac z podatku, zalatwiac roznych spraw i korzystaja z uslug ksiegowej. Niktorym poprostu jest to na reke.
Poza tym firma ogłasza swoje usługi i opłaty jako "najtanszy sposób na otrzymanie mieszkania w tym kraju" co jest oczywista nieprawdą, bo najtaniej jest samodzielne reagowanie na mieszkanie, co jest dziecinnie proste.
Zresztą co się będę produkować - dla mnie jest to naciąganie ludzi na niepotrzebne wydatki, no ale ty i Alexja jak zawsze wszystko wiecie lepiej...