reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
No zimno strasznie zimno :/ a moj do pracy na pole pojechal..

Ja dzisiaj na obiad chyba pulpeciki sobie z sosem zrobie, bo nic innego nie chce mi sie produkowac :)

No i biało jak na Białorusi. Pięknie. .. :confused:

U nas nie :-). Może Was eksmitowali na Białoruś :szok:, jak tak to współczuję. Dzisiaj mała nie daje żyć a muszę poodkurzać, bo mam nieoczekiwanych gości. Wczoraj wieczorem koleżanka ze studiów napisała, że jest w NL i czy może wpaść. O której...to ona sama nie wie :confused2:.

AAA... kupiliśmy wczoraj Maci Cosi Priori :D. Maja siedziała, jak królowa w samochodzie i z miną :sorry: oglądała świat.

No i mamy zęba...dolna lewa jedynka wybiła. Cztery na górze są widoczne, ale nie wybiły :baffled::baffled:. Jest mega marudna. Odwołałam wizytę koleżanki, bo słaba atmosfera do rozmowy, jak mała płacze. Nawet nei mam jak posprzątać porządnie, no i nie mam siły na gości.

Astrid gartki zebolka :) stawiasz dzis na tego zeba :p
Berni jak dobrze ze masz juz spokoj od tesciowej :)

Ja dzis rosolek i piersi z kurczaka...rosolek juz gotowy a drugie danie potem...
Mnie rozlozylo na amen ledwo co oddycham kosci lamia...masakra...nic tylko lezec...tylko jak...jak wciaz cos maluchy chca odemnie...od taty nie...ale mama TAK ehhh...na dodatek ziminicaaaaaaa nie z tej ziemni :(

Marzena u mnie tez szpital, malemu zaczelo sie od zabka bo mu piatka wychodzi, a potem sie okazalo ze przyszedl katar, kaszel i temperatura :baffled: przyjechali do nas moi rodzice no i oni juz tez chorzy od Tomka:sorry:a my z M sie trzymamy. Duzo sil kobieto!! Wspolczuje Ci!

Mieszkania socjalne temat rzeka, a co do tej firmy ktora sie zajmuje zalatwianiem tych mieszkan, to znam jej zalozyciela osobiscie. Niektorym to oszustwem pachnie na kilometr, a ja powiem tak, niektorzy nie umieja sami klikac, reagowac, zapisac sie itd. Wiec dla takich ludzi akurat takie cos sie przyda. Tak samo jak niektorzy nie umieja sie rozliczac z podatku, zalatwiac roznych spraw i korzystaja z uslug ksiegowej. Niktorym poprostu jest to na reke.

no baby jedne, przeciez wiem ze wszystkie siedzicie w domu bo zimno hahah a nic nie piszecie... no ja rozumiem ze nie kazdy siedzi sam w weekend jak ja.. no ale napisac posta to 2 minuty hehhe

reklama
Do góry