Witam sie i ja
Widze, ze nowe kolezanki dolaczyly:-) Czesc i Wam
U mnie w domku tez troche szpital, ale "na szczescie" to tylko moj B mial wycinane polipy w nosie. Wlasciwie to czuje sie normalnie tylko krew mu ciagle sie saczy. Wiadomo jak to jest jak chlop "chory" hehe
My sie trzymamy, chorubska nas omijaja. Tfu tfu zeby nie zapeszyc.
Wam wszystkim zycze zdrowka :*
Berni trzymaj sie. Tesciowa, do tego Alex marudny. Masakra. Emka tez marudzi. Jeczy bez przerwy i nie wiedomo o co chodzi jej. Smiga w chodziku, oczywiscie za kim? Za mamusia bo tata nie musi sluchac leee :-) No coz, chcialo sie miec dzieci to sie ma
Dziewczyny niewiem jak Wy, ale ja miele duzo rzeczy suchych w mlynku do kawy. Kupilam kiedys tani i teraz sie przydaje. Moment i gotowe. Polecam np do cukru zeby na puder zmielic. Duzo taniej;-)
Oczywiscie nie pamietam co tam jeszcze mialam pisac.
Acha jestem super zadowolona bo z sobote nakupowalam od ludzi z maarktplaats pelno ciuszko dla Emki za grosze. Najbardziej sie ciesze z kurteczki takiej wiosenno-zimowej. Babka sprzedala mi ja za 2,50 bo miala ubrudzony lekko rekaw od farby. Stwierdzila, ze nie dala rady tego zmyc i jak chce to mi ja tanio sprzeda. No i mam. Kupilam zmywacz do paznokci i odrazu zeszlo
Niewiem czy ona probowala chociaz. Lepiej dla mnie :-)