madinld
Fanka BB :)
Mamo ZiM no wkońcu dotarłam. Podziwiam Cię, że dajesz rade z dwójką ząbkujących potworów. Mój potwór dawał tak czadu, że chwilami miałam ochote drzeć sie i płakać razem z nią. U nas wyszły już 4 zęby, dwie górne jedynki i dwie dolne jedynki. Było chwile spokoju, ale widzę, że od nowa się zaczyna.......smarujemy dentinoxem, ale nie zawsze pomaga....jeść też nie chciała, ale teraz juz na szczęście jest lepiej. Codzień mnie zaskakuje ten mój mały potwór. Już ładnie stoi przy meblach i próbuje wędrować przy nich :-)
Mój drugi starszy potwór pokazuje rogi, marudzi przy jedzeniu, a przecież trucizny mu nie daje.
Oj ciężko czasem jest, ale bez tych potworów byłoby nudnoooo:-)
Madziula85 Twoja córka też już ząbkuje? Jak jeszcze nie to zbieraj siły........bo może być ciężko
Ewwelinna u nas ząbkowanie to istny koszmar......może u Was będzie lepiej i nie będziecie mieć całodziennych i całonocnych koncertów.
Mój drugi starszy potwór pokazuje rogi, marudzi przy jedzeniu, a przecież trucizny mu nie daje.
Oj ciężko czasem jest, ale bez tych potworów byłoby nudnoooo:-)
Madziula85 Twoja córka też już ząbkuje? Jak jeszcze nie to zbieraj siły........bo może być ciężko
Ewwelinna u nas ząbkowanie to istny koszmar......może u Was będzie lepiej i nie będziecie mieć całodziennych i całonocnych koncertów.